سلام خدمت lahij_webوj0l6و farhad1390 وبقیه دوستان
سلام خدمت lahij_webوj0l6و farhad1390 وبقیه دوستان
اگه ممکنه به این سوالم جواب ردهید
من پروش اندام کار میکنم تناسب اندام هم پیدا کردم
اما تو قسمت کمر وباسنم خطهایی به نام استریا (کشیدگی پوست پیدا شده یه چند تا دکتر رفتم اما نتیجه نگرفتم کسی میدونی چه جوری از شر این خطهای قرمز رنگ رهایی یابم ( حدالمقدور به رنگ سفید در بیاد تا زیاد نمایان نشه)وهمچنین برای زیاد نشدنش چه کار کنم
سلام دوست خوبم .
ببين فرهاد جان اين تقسيم نميتونه خيلي منطقي باشه . اشكال زياد داره ...
1- تمرين همه روز هفته براي حرفه اي ها هم خطرناكه و ممكنه نتايج سو بده . البته اونا رو كه ميبيني دارن از استروئيد استفاده ميكنن و بدنشون جواب ميده . تو بايد لاقل بين تمرين دادن يه عضله 48 ساعت بهش فرصت ريكاوري بدي . اينو يادت باشه كه عضله حين تمرين رشد نميكنه بلكه موقع استراحته كه رشد ميكنه .
2- تمرين دادن عضله زير بغل و جلو بازو روز قبل از سينه به صورت كامل از بازدهي حركت پرس سينه كم ميكنه و نميتوني اون وزنه اي كه مد نظرته رو پرس كني . چون عضلات بازوو زيربغل عصلات كمكي پرس سينه هستن . حالا تو ميخواي روز قبل خستشون كني ؟
3- براي عصلات پا معمولا پيشنهاد ميكنم 1 جلسه جدا تخصيص بدي . من گله اي دارم از همه شما بدنسازا كه اكثرتون براي پا ارزشي قائل نميشين . در حالي كه بزرگترين عضله بدن و دليل اصلي رشد بدن تمرين دادن پاها ميتونه باشه . پس :
پيشنهاد ميكنم :
مثلا :
شنبه : سينه و جلو بازو
يكشنبه : پا و فيله
دوشنبه : استراحت
سه شنبه : زيربغل + شكم
چهارشنبه : سرشانه + پشت بازو
پنج شنبه و جمعه : استراحت
حالا پنج شنبه يا جمعه رو ميتوني هوازي هم انجام بدي . البه با شدت كم .
همين ! اينطوري فرصت ريكاوري لازم رو به بدنت ميدي . اين يكي از بهترين شيوه هاي تقسيمه كه به همه دوستام پيشنهاد كردم . البته تمرينت و تغذيه و استراحتت هم بايد كافي و اصولي باشه .
موفق باشي .
درسته . همون كه حدس مي زدم همونه .
خوب اول اينكه وعده هاي غذايي بايد اصل و پايه تغذيه ت باشه . هر چه قدر هم كه مكمل مصرف كني ون بازدهي تغذيه طبيعي رو نداره . چون هر چي باشه اينا فر آورده هستن كه از همين غذاها به دست ميان !
ولي خب 4 وعده هم بد نيست به شرطي كه بتوني تو هر وعده مواد لازم رو به بدنت برسوني كه خودت ديگه استادي !
2 وعده رو هم ميتوني با محلول كربوهيدرات - پروتئين جبران كني . اين مكمل رو 2 بار در روز مصرف كن .
1 بار ميان وعده بين صبحانه و ناهار . 1 بار هم بلافاصله بعد از تمرين .
مولتي ويتامين هم روز 1 عدد كفايت ميكنه . 1 عدد صبحانه ميل كن . اگه بخواي ميتوني 1 عدد هم بعد از تمرين مصرف كني كه بدنت املاح زيادي از دست داده .
اگه تونستي اين مكمل ها رو فراموش نكن :
Whey - Creatine - Gloutamine كه مكمل هاي پايه هستن !
موفق باشي دوست من .
خوش اومدي دوست خوبم . اميدوارم تو P30world دوستاي خوبي پيدا كني .سلام خدمت lahij_webوj0l6و farhad1390 وبقیه دوستان
راستش من خودم اين مشكل رو از خيلي وقت پيش دارم و بايد بگم راه حل خاصي نداره .
فقط به مرور خودش قرمزيش كم ميشه و به صورت خطوط فيد كم رنگك و ترك خوردگي خفيف در مياد .
فقط سعي كن از استروئيد استفاده نكني چون باعث ميشه وضعش خرابتر شه .
البته محلول آبليمو رو كه با پياز روش بمالي كمي موثر ميتونه باشه . ولي بازمميگم درمان قطعي نداره و همه كرم ها و داروهايي كه ميگن حرفي بيش نيست ...
موفق باشي عزيز .
سلام
با اجازتون من دو تا سوال دارم اگه ممکنه خوبه خوب راهنمایی کنید . مرسی
اول اینکه من رشته ورزشیم زیبایی اندامه در حاله حاضر 70 کیلو خشکه خشک . به دلایلی میخام 10 تا بیام بالا . پودرها و هرمون های زیادی رو در طوله سابقه ورزشیم مصرف کردم و بدنم کاملا مقاوم شده . موقعی میگم کاملا باور کن کامله کامل . حالا میخام این دوره ی دارویی برای همین 10 کیلو اینجوری برم
carbo100% pvl
قرص somatropin روزی یکی تا پایانه دوره
و تزریقه آمپوله دکا با مقدار خیلی کم
یه جورایی شاید هورمون های دیگه هم مصرف کنم !! میشه گفت دوپینگه !!!!!!!!
با در نظر گرفتن این که کربو رو برای چندمین باره مصرف کردم و سوما و دکا رو اولین بار
به نظرت جواب میده ؟
سوال دوم : میدونم بعده این دوره واسه همین هورمونا جوش میزنم
به نظر شما بهترین راه برای مبارزه و پاک کردن این جوشا چیه ؟
راستی من کراتین مونوهیدراتو از هر مارکی همیشه مصرف کردم و می کنم . منتظر جوابتون هستم
خیلی ممنون
Last edited by rasol296; 15-01-2007 at 01:41.
ببينم دوست عزيز !؟ داري باهام شوخي ميكني ؟
يا با سلامت خودت داري مبارزه مي كني؟
من ميدونستم هستند كساني كه خودشونو قرباني مقام ميكنن ولي خب نميدونستم تا اين حد هم كسي هست كه بي محابا سراغ هورمون ها بره ! هيچ توضيحي براي سوالت ندارم و نميخوام داشته باشم چون شما خودت ميدوني و دونسته داري راه خطا ميري . درباره اثرات مخرب و تاثيرات مقطعي اين دارو ها تو وبم زياد نوشتم و ديگه اينجا جاي تشريح نيست . ولي خب هنوزم برام جاي سواله كه چرا وقتي ميدونين وقطعي و بدون ثباتتون ميكنه چرا مصرف ميكنين ؟ من الان 8 ساله وزنه ميزنم و تازه ركورد اسكواتم بعد اين همه مدت به 215 رسيده ! ولي ميدونم عمرا پايين نمياد چون فيكس شده ! بيخيال ...
از ما گفتن بود ...
يا علي
آقا هیف یه کم دیر جواب این پستو دادی
راستشو بخای من اصلا طبق این چیزی که بالا نوشتم عمل نکردم اونم به هزارو یه دلیل
فقط یه سوپر کربو 2 کیلویی گرفتم با مولتیو ویتامین c الان فک کنم 10 روزی میشه تو دوره ام ماشالا خیلی خوب بوده یه 5 تایی اومدم بالا ( البته رژیمم هستم )
کلا یه سوال واسم پیش اومده خداییش من نصبت به بعضیا هورمونی مصرف نکردم ولی من خیلیا رو میبینم با سن های بالا و میدونم چه چیزاییم مصرف کردن ولی هیچ مریضی یا عوارض خاصی ندارن
ممکنه بعضی بدنا در مقابل اثرات منفی این داروها مقاوم باشه ؟
خب بهتر ! خيلي خوشحال شدم ...
هيچ بدني در برابر هورمون مقاوم نيست و 100 % تاصير مخرب خودشو ميزاره . حالا بعضيها مصرفشون كم بوده و بعضي ها بيشترو و از حد گذشته .
حالا ممكنه به صورت عوارض داخلي خودشو نشون بده مثل كبد و دستگكان تناسلي و... يا روي پوست و مو و ...
بالاخره عمرشون خيلي كم و بدون آسايش ميشه ! فكر نكنم هدف ورزش اين باشه ؟
اونا ديگه تن به اين عواقب دادن .
ببين بهت گلوتامين رو پيشنهاد ميكنم . با كراتين معجزه ميكنه .
راهنمايي هاي زيادي تو وبم هست . يه سري بزن
سلام لاهیج جان
اگه میشه در مورد خطر حرکت "پرس سرشانه از پشت" ، یکم توضیح بده .
ممنونم
یا حق
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)