تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا به پیشگویی اعتقاد دارید؟

راي دهنده
139. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

59 42.45%
  • خیر

80 57.55%
صفحه 17 از 28 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 276

نام تاپيک: پیشگویی، علم یا خرافات؟ (بررسی بزرگترین پیشگویی های تاریخ انسان و زمین)

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چند روز پیش VOA یه برنامه گذاشته بود درباره نوستراداموس

خیلی جالب بود

همچنین یه کتاب از تصاویر نقاشی شده به نام کتاب گمشده نوستراداموس که حاوی تصاویر مرموز و هولناک بود که میگفتن آخرالزمان رو پیشبینی کرده
    بعضیاش رمزگشایی شده بود و بعضیاش نه

جالب بود یکی از تصاویر،تصویر برجی بود که داشت تو آتیش میسوخت.

2. این کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Haj_Amoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پادشاهی قدسی اخوت برحق

پيش فرض

به خاطر ارتباط تنگاتنگ پیشگویی و موقعیت ستارگان و سیارات ه. یعنی از دوران باستان پیشگویی ها بر اساس موقعیت ستارگان آسمان انجام میگرفته. یعنی اکثریت پیشگوها اول منجم بودند بعد پیشگو شدند.
    فقط یه شکل خاص از پیشگویی توسط موقعیت ستاره‏ها انجام می‏شده و میشه! خیلی از شکل‏های پیش‏گویی ربط چندانی به ستاره‏ها نداره!!
    جالب بود یکی از تصاویر،تصویر برجی بود که داشت تو آتیش میسوخت.
    جالب تر اینه که انگار موها و چشم‏ها و دهان و گوش‏های یه نفر آتیش گرفته!!

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

خب محمد حسین.
    نحوه تاریخ نگاری که خواسته بودی که با چه محاسباتی به این نتایج رسیدی رو ذکر میکنم.
    فقط چند تا چیز اولش بگم. از من قبول کن.
    من نمیخوام سال 2012 رو توی محاسبات بیارم خودش کشیده میشه.
    همه محاسبات رو خودم انجام دادم.
    یه چند جمله ای درباره نحوه گاه شماری سرخپوست ها و تقویم مایایی بگم.
    تقویم مایایی دقیقترین تقویم تاریخ بشر هست. (البته نظر من ه).
    نحوه ساختار و گاه شماری تمدن های سرخپوستا، ریاضیات بسیار دقیق و علم نجوم فوق العاده ی داشته. منجمین مایا اسرار عجیبی رو میدونستند. اونا تمام کسوف ها و خسوف ها رو تا امروز کاملا دقیق گفته اند. حساب کنید چه دانش ریاضی و نجوم عظیمی پشت گاه شماری نجومی مایاها بوده.
    تقویم شمسی بسیار دقیق و قوی ه. چون اعتدالیون بهاری توش، در همه نقاط جهان منطبق میشه. (ایرادی که توی تقویم میلادی وجود داره) (عدم انتباق اعتدالیون بهاری در نقاط مختلف زمین).
    تقویم گریگوری هم که مبانی گاهشماری میلادی روی اونه.
    تقویم عربی (قمری) هم که جزوه گنگ ترین و کم دقت ترین تقویم هاست.
    تقویم عبری و اتیوپیایی و فرانسوی و چینی هم که چیز زیادی واسه گفتن ندارند. مثل عربی اند (حتی ضعیف تر).

سرخپوست ها از یک نوع گاه شماری و تقویم استفاده نمیکردند. اونااز تقویم ترکیبی استفاده میکردند. هر تقویم برای موقعیت خاصی استفاده میشده.

اونا یه نوع تقویم داشتند که بهش تقویم خورشیدی میگفتند. این تقویم 250 روز داشته. این و توی کشاورزی استفاده میکردند.
    یه تقویم داشتند که بر اساس حرکات زهره ساخته بودنش. از این تقویم واسه پدیده های نجومی استفاده میکردند.
    یه تقویم داشتند به اسم تقویم هاب Haab. هاب 365 روز داشت. از این تقویم واسه گاه نگاری سالها استفاده میکردند.
    در نهایت بزرگترین و مهمترین تقویم که من جزئیات ش رو میخوام بگم تقویم چرخشی Calendar Round ه. تقویم تزولکین Tezolkin.
    عکسش اینه.

تقویم تزولکین Tezolkin

این یه تقویم چرخشی ترکیبی ه. اسرار این تقویم هنوزم کاملا فاش نشده. دانشمندا توی نحوه ساختش موندن. نمیتونن بفهمن.
    تقویم گریگوری جلوش چهار دست و پا تعظیم میکنه. به عقیده بسیاری از باستان شناسان و دانشمندان، موجودات فضایی مایاها رو در ساخت این تقویم یاری کردند. (خواهش میکنم به خاطر این جمله به من حمله نکنید من نقل به مضمون کردم. نظر دانشمندا رو گفتم).

نحوه گاه شماری مایاها
    آغاز گاه شماری مایا، روز 13 اوت 3113 پیش از میلاده.
    چرا مایاها این روز رو برای تاریخشون انتخاب کردند معلوم نیست. باستانشناسان میگن که این روز اتفاق خاص و مهمی واسه اونا افتاده واسه همین این روز رو به عنوان مبدا تاریخ شون در نظر گرفتن.
    بر اساس اساطیر سرخپوستی دوره اول زمین گیاهان بوجود اومدند. در دوره دوم حیوانات ظاهر شدند. دوره سوم و چهارم انسانهایی اومدند ولی خوب نبودند (انسانهای چوبی و گلی). رب النوع ها از اونا خوششون نیومد مردند. دوره چهارم تموم شد و انسانهای امروزی (مثل ما بوجود اومدند).

در محاسبات تقویم تزولکین اعداد 13 و 20 به وفور به کار میره.
    حالا نحوه گاه شماری:
    یک روز = 1 kin
    vinal = 20 kin
    Toon = 18 vinal
    Katoon = 20 toon
    Baktoon = 20 katoon
    یک دوره زمین = 13 Baktoon
    محاسبه من:
    13 اوت 3113 قبل از میلاد : مبدا تاریخ
    1 کین = 1 روز
    1 وینال = 20 کین (20 روز)
    1 تون = 360 کین
    1 کاتون = 7200 کین
    1 باکتون = 144000 کین
    یک دوره (چرخه) = 5125.142 سال

نحوه محاسبه:

سوالی بود در خدمتیم.

5. 11 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Haj_Amoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پادشاهی قدسی اخوت برحق

پيش فرض

عالی بود! این همه از 2012 شنیده بودیم یه جا درست و درمون نگفته بودن از کجا اومده!!

فقط یه نکته در تکمیل سخنان‏تون:
    بر اساس اساطیر سرخپوستی دوره اول زمین گیاهان بوجود اومدند. در دوره دوم حیوانات ظاهر شدند. دوره سوم و چهارم انسانهایی اومدند ولی خوب نبودند (انسانهای چوبی و گلی). رب النوع ها از اونا خوششون نیومد مردند. دوره چهارم تموم شد و انسانهای امروزی (مثل ما بوجود اومدند).
    هرچند که از سرخپوست‏ها نقل کردین ولی فکر کنم منظورتون اقوام مایا باشه!
    مایا‏ها اینطور اعتقاد داشتن در ابتدا؛ در زمانی که هنوز خورشید وجود نداشت؛ کوتوله‏ها بر زمین خلق شدند و زندگی کردند اما وقتی خورشید به وجود اومد؛ همه‏ی اون‏ها تبدیل به سنگ شدند. (توی پرانتز: در اسطوره‏های نورس دورف‏ها یا همون کوتوله‏ها در زیر زمین زندگی می‏کنند چون نور خورشید آن‏ها رو تبدیل به سنگ می‏کنه!!) پس از آن‏ها مردم دیگری به وجود اومدن و مدتی زندگی کردن اما طوفانی بزرگ (!) اون‏ها رو از بین برد. پس از اونا و در سومین دوره خود اقوام مایا به وجود اومدن. اونا اعتقاد داشتند خوشان نیز در اثر طوفانی از بین خواهند رفت! (دونستن این نکته جالب خواهد بود که اقوام مایا به دلایلی که مشخص نیست ناگهان سکونت‏گاه هاشون رو متروک می‏کنند!!!) و در نهایت آن‏ها معتقد بودن پس از خوشون انسان‏های دیگری خواهند اومد و اون‏ها هم بر اثر طوفانی از بین خواهند رفت!

منبع رو دقیق یادم نمیاد (فکر کنم تابستون پارسال خوندم!) درباره‏‏ی اسطوره‏های آفرینش و آخرالزمان در بین ملل و اقوام مختلف بود!

قصد رد و تایید نداشتم؛ و اگه بخوام اظهار نظری بکنم همین‏قدر می‏گم که از نابودی و از بین رفتن زمین و ... به احتمال 99 درصد خبری نخواهد بود!! (اون 1 درصد صرفن به این خاطر که شک در همه‏چیز مخصوصا این‏چیزا بد نیست!!!)

7. 2 کاربر از Haj_Amoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

خب اینجوری که بوش میاد به سلامتی یه دوسالی بیشتر دیگه رنده نیستیم و دار فانی و بای بای
    یاد سخنه یکی از بزرگای دین افتادم که اسمش رو دقیق یادم نیست فک میکنم ایت ا.. بهجت بودن که گفته بودن زمان ظهور نزدیکه بعید نیست که پیرهای شما هم اقا رو ببیند
    سعی میکنم اون بخش کتاب حلیه متقین رو که به نقل از روایات اعمه ظهور رو توضیح داده رو بذارم

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

خب اینجوری که بوش میاد به سلامتی یه دوسالی بیشتر دیگه رنده نیستیم و دار فانی و بای بای
    یاد سخنه یکی از بزرگای دین افتادم که اسمش رو دقیق یادم نیست فک میکنم ایت ا.. بهجت بودن که گفته بودن زمان ظهور نزدیکه بعید نیست که پیرهای شما هم اقا رو ببیند
    سعی میکنم اون بخش کتاب حلیه متقین رو که به نقل از روایات اعمه ظهور رو توضیح داده رو بذارم
    وقتی حدیث معتبر هست که کسی غیر از خدا نمیدونه زمان ظهور کی هست این حرف شما چه معنا داره؟

داره خودمونی میشه mohamad gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام دوستان
    میخوام در مورد این کتاب نستراداموس چند سوال بپرسم
    1.کتاب اصلی و دست نوشته اونودیده؟
    2.این کتابی که بعضی از بچه ها میگن ما داریمش چه سالی چاپ شده ؟منظورم نسخه اصلی هست که ترجمه شده
    3.مطمینم هیچ کدومتون کتاب دست نوشتش رو ندیدین پس چطور این قدر با اطمینان میگین این پیشگویی هارو اون نوشته؟
    تو پست های اول کسی میگفت که من این کتاب رو سال 2000 خریدم وواقعه برج های دوقلو 2001 اتفاق افتاد فکر نمیکنید وارد کردن وقایعی که در اینده قرار هست اتفاق بیفتع رو خیلی راحت میشه به عنوان یک پیشگویی توی کتابی نوشت بعد چند مدت اجراش کرد؟
    این که براشون کاری نداره
    در مورد هیتلر وموسیلینی هم که کاری نداره وهمچنین واقعه هیرو شیما ویا انقلاب ایران یا هر واقعه ای که که درگذشته اتفاق افتاده
    فقط کافیه چیزی بنویسن و به عنوان پیشگویی نستراداموس چاپش کنن
    در مورد سال 2012هم که میگن پایان دنیاست چرند میگن
    من جایی خوندم که این شخص حمله اسراییل به ایران رو توسالهای2006و2002پیشبینی کرده بود
    منم مثل بعضی از دوستان به پیش نویسی این کتاب معتقدم نه پیشگویی
    بعدش دوستان مطالب هر کتابی رو باور نکنین
    موفق باشید

Last edited by mohamad gh; 24-01-2011 at 12:40.

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

ایول Shabe.saket خیلی عالی بود مطالبت . کلیی استفاده کردیم .
    وقتی حدیث معتبر هست که کسی غیر از خدا نمیدونه زمان ظهور کی هست این حرف شما چه معنا داره؟
    اطفاقا گفته شده نشانه های ظهور ایناس و وقتی فلان چیزا اومد ظهور نزدیکه و منظور از اینکه نمیشه بفهمی این بوده که زمان دقیقشو کسی نمیدونه .
    دوما" قرار شد اصلا بحثهای دینی نشه !

ویرایش :

دوستان این تصویرم از این تقویمه پیدا کردم معنیشو کسی میدونه ؟:
    Last edited by Reza Azimy_RW; 24-01-2011 at 16:11.

12. این کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

بحث سر تعیین زمانه دقیقه و اینکار نادرست است (مثلا بگیم فلان سال)
    وگرنه صدها حدیث معتبر داریم که علائم و نشانه های نزدیک شدن به آن زمان رو توصیف کرده و کسی که مطالعه کرده باشد می داند که بسیاری از نشانه ها محقق شدن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. 2 کاربر از mahdy2021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Soap MacTavish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    mahdi shahr

پيش فرض

قطعا درست است و دنيا در 2012 نابود خواهد شد
    به گفته ادیان آسمانی، فقط خدا زمان قیامت رو میدونه.
    حتی پیامبر اسلام هم از زمان وقوعش خبر نداشت.
    بنابر این فکر کردن در این رابطه و بحث روی این موضوع که 2012 آخر کار دنیاست، کار بیهوده ایه
    خداوند عاقبت ما رو به خیر کنه... انشا الله

16. این کاربر از Soap MacTavish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •