با سلام
دوستان کسی یه سگ کوچولو که قابل نگهداری تو حیاط یک آپارتمان باشه برای واگذاری سراغ نداره ؟
اگر هستش ممنون میشم بفرمایید .![]()
با سلام
دوستان کسی یه سگ کوچولو که قابل نگهداری تو حیاط یک آپارتمان باشه برای واگذاری سراغ نداره ؟
اگر هستش ممنون میشم بفرمایید .![]()
سگ کوچولو رو دلت میاد بذاری تو حیات ؟ تو سرما و گرما؟
نه معلومه که نمیزارم منظورم این بود که فضا براش هستش که زیاد داخل ساختمون نباشه و ...
در کل داخل خونه نگهش میدارم
اگر هم کسی توله persian cat رو داره و میخواد واگزار کنه( راستش اگر میخواد بفروشه پول زیادی ندارم. ) من با کمال میل ازش پذیرایی میکنم![]()
این 3تا بچه گربه رو کسی نمیخواد؟
توی حیاطمون به دنیا اومدن و جم هم نخوردن این چندماه((البته الان نسبت به توی عکس هیکلشون بزرگتر شده))
در حیاط رو باز بزاری میدون میان تو خونه شروع به فروکردن پنجه هاشون توی موکت میکنن و پرده رو پاره میکنن
ولی خب ما فقط گربه اصلی خودمون که اون نر حنایی رنگ هستش رو نگه میداریم(3سالشه الان)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ساکن کجاست سگ؟
سلام
من یک خرگوش سه ماه و نیم دارم(سفید دور چشم مشکی و گوش هاش مشکی اسمش برفی ماده است ) که الان دیگر قادر به نگهداری آن نیستم - دکتر دامپزشکی معاینه کرده است و کاملا سالم و سرحال می باشد.اگر کسی شرایط نگهداری آن را دارد لطفا به این آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایمیل بزند
سلام بر همه ی دوستان
من مجبورم یکی از گربه هامو واگذار کنم چون یکی از گربه هام که پیره بیمار شده و نمیتونم به گربه های دیگه رسیدگی کنم
گربه ی معمولی هست
حدودا 6 ماه .اروم و خونگیه .خیلی دوست داره کنار ادم یا تو بغل ادم بشینه و خودشو لوس کنه بهش محل هم ندین میاد سرش رو روی دستاتون میذاره
اصلا بد غذا نیست . خرابکاری هم نمیکنه . برای دستشویی هم یا براش خاک مخصوص بذارید یا روزنامه .بجر این ها جای دیگه دستشویی نمیکنه
رنگش حنایی هست یا همون گارفیلدی که خطوط منحنی پررنگتر(قهوه ای ) روی 2طرف بدنش داره .چشماش هم نارنجیه
مجبور نبودم از خودم دورش نمیکردم
و تا از جایی که میره مطمعن نباشم واگذار نمیکنم . و تو خونه باید نگهداری بشه
عکسش رو هم براتون تو این یکی 2روزه میذارم
موفق باشید
من از 4 ماه پیش که این پیشی کوچولوی پایین بلوک ما چشمش عفونت کرد و من بردمش دکتر و چشمش مثل روز اولش شد عاشقش شدم. ولی نمی تونم نگهش دارم چون والدینم اصلاً راضی نیستن. اگه کسی بتونه نگهش داره غذا و دکترش با خودم. فقط یه جای خوب واسه زندگی داشته باشه عالیه.
![]()
سلام اگه هست هنوز من میخوامش با یه جای خیلی بزرگ که راحت میتونه بگرده و هروزم با غذای مخصوص سگ و قلم و هرچی که نیاز باشه ازش پذیرایی میکنم و یه اتاق هم که ساختم در اختیارشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)