بازیش چند مگ هست حدودا؟
بازیش چند مگ هست حدودا؟
سلام
منم توی بازی هستم با نام smkh و مهندس و لول 8 هستم.
فقط یک چیزی از سروش پرسیدم دقیق جواب نداد و من متوجه نشدم.
آقای Alex merccer آیا نسخه دو بعدی این بازی هم هست؟ سروش گفت توی تنظیماتش هست ولی اونجا همجاشو گشتم ولی اصلا پیدا نکردم آیا نسخه دوبعدی رو برداشتن؟ اگه نسخه دو بعدی هست اعم از دانلودی یا در تنظیمات همین بازی لطفا و خواهشا آدرس دقیق آنرا ذکر بفرمایید.با توجه به اینکه نسخه دوبعدی کامل میباشد و نیازی به دانلود هفتگی مثل سه بعدی نیست. و همچنین علاقه شخصی من به دو بعدی بیشتر هست.
با تشکر
قبلا وقتی توی مقر بودم اون پایین که پیغام می نویسه می نوشت شما الان 3 بعدی دارین بازی می کنین اگه می خواین می تونین سوییچ کنین به دو بعدی بعد که کلیک می کردم یک صفحه میومد می تونستی انتخاب کنی الان دیگه اون پیغام رو نمیده.هر چی هم گشتم پیدا نکردم اما میرم تو چت بازی می پرسم اگه فهمیدم می گم.ولی حالت دو بعدی مثل 3 بعدی این جوری نیست همه باشن حد اکثر 6 نفر هستن اون هم باید کسی هاست بشه.یا اینکه تنها باید بازی کرد.
Last edited by Alex merccer; 08-08-2011 at 23:30.
من الان لول 11 هستم چطور میشه رفت شهر دیگه ای یا فقط همین یک پایگاه است ...
کاشکی دوستان ایدیهاشون مینوشتن ادد میکردیم توی بازی من ایدی H0PE است
100 بار پرسیدی 120 بارم جواب دادم.اینقدر دیر فهمیدی که مثل اینکه برداشتن دو بعدی رو.
همون بهتر هم برداشتن.باعث دوگانگی شده بود.
گرافیک خیلی بدی هم داشت.خیلی بد.
این عکسو قبلا گذاشته بودم بازم میزارم.نقشه شهر با همه پایگاه های موجود.
![]()
Last edited by Little Sparrow; 08-08-2011 at 22:37.
من الان تستش نکردم. همون موقع تست کردم مطمئن بودم دوبعدی نیست ولی تو میگفتی هست من شک کردم. بخاطر همین هی میپرسیدم و همه نت هم دنبالش گشتم پیدا نکردم تا اینکه الان با حرفهای احمدم فهمیدم اصلا خیلی وقت قبل از اومدن من برداشتن. ولی حیف شد من که از این نسخه نصفش مخصوصا هفتگیش بدم اومد ولی واقعا بازی قشنگیه.
یک سوال هر روز این زامبی ها به مقر حمله میکنن؟ همون موقع رو میگم که آژیر میکشه! اون وقت اگه مراقبت نکنیم از پول و exp ما کم میشه؟ اینطوری که خیلی بده اگه یک روز تعداد افراد آنلاین اون موقع کم باشه نصف دارایی هامون رو از دست میدیم؟
این آهنگاشم خیلی عشقه!![]()
نه اگه حمله بشه و کسی برای دفاع نباشه مشکلی نیست.حمله به پایگاه فقط برای گرفتن تجربه هست.
هیچی ازت کم نمیشه اگه نباشی.
اون زمان هم بود حالا شاید اوایلش.تو اومدی برش داشتن دیگه.
بعدشم اپدیت ها که هفتگی نمیان.الان 1 ماه هست داره روی ماموریت کار می کنه هنوز نیومده.
اخر این هفته به گمانم میاد.
پایگاه های دیگه هم هستن از نظر درجه سختی هم اینجورین:
nastyas holdout: فقط زامبی های عادی اینجا هستن و برای لول 1 تا 10 مناسبه(البته زامبی معمولی آتیشی هم خیلی کم می شه اینجا پیدا کرد)
doggs stockade:زامبی های معمولی(زامبی های اسید پاش هم شامل می شه) و زامبی آتیشی(خیلی کم دیده می شه) و به ندرت bone , tendril , reaper , siren , spider مناسب برای لول 11 تا 20
precint 13:زامبی های معمولی(زامبی های اسید پاش هم شامل می شه) ، زامبی آتیشی(نه خیلی زیاد)، mother , giant spider , titan (فوق العاده کم پیدا می شن) و تعداد متوسطی reaper , leaper , spider , bone , tendril , siren , bloat تعدادی هم small brute و تعداد کمتری brute هم هستن. مناسب برای لول 21 به بالا
fort pastor:زامبی های معمولی(که زامبی های اسید پاش هم شامل می شه)، تعداد نسبتا زیادی reaper , siren , ...
تعداد خیلی کمی wraith , titan , mother , giant spider تعداد aggro spike ها هم اینجا خیلی بیشتره.مناسب برای لول 31 به بالا
نکته:aggro میزان توجهیه که زامبی ها به شما نشون می دن که بر اثر ایجاد صدا یا نزدیک شدن به زامبی ها بیشتر می شه. در صورتی که شما تولید صدا نکرده باشین ولی ناگهان تعداد زیادی زامبی با سرعت بالا به شما حمله کنن شما گیر یک aggro spike افتادین این aggro spike ها به طور رندوم در شهر وجود دارن و البته هر زامبی مقداری aggro spike با خودش داره که این در باس ها(giant spider, mother, titan,wraith) خیلی بیشتره.
زامبی هارو هم بعدا دونه دونه توضیح می دم.
این هم لیست کساییکه بازی می کنن :
jhonny:sorooush
rex123:smkh
iloveu-all:deadlyali
(با 0 نوشته می شه نه با او) HOPE666:H0PE
خودم هم که XxsmokexX
Last edited by Alex merccer; 09-08-2011 at 12:20.
من هنوز اکانتمو دارم ولی بازی نمی کنم.
حالش نیست.حالا بزار ماموریت ها بیان شاید برای تستشون اومدم.
دادا راست میگه خیلی یک نواخته نه کوئستی نه PVP
فقط ZOMBIE کشی!!!
راستی چطوری آیتم رو LOOT می کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)