تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 148 اولاول ... 71314151617181920212767117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 1479

نام تاپيک: بحث و مشاوره برای خرید اکواریوم و ماهی های زینتی

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام رفقا .
    امروز پلاسکو بودم یه سری موجوداتی!!دیدم . نمیدونم خرچنگ بودن؟!...میگو بودن؟!...یا یه چیزی تو همین مایه ها .
    میخواستم ببینم با ماهیایی که من دارم یعنی آنجل و گوست و گورامی و نئون و گوپی و کت فیش ، مشکلی برای هیچ یک از طرفین بوجود نمیاد ؟؟
    اصلا این میگوئه کاریم میکنه ؟ مثلا تمیز کاری یا فقط رژه میره . کلا بدرد آکواریوم گیاه خوار میخوره اصلا ؟

ممنون میشم روشنم کنین چون چشمم گرفته این موجود رو !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

قيمتش چند بود؟

---------- Post added at 11:20 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------

این سایز تا 10 تا گپی ظرفیت داره ( خوشبینانه ) . میتونی واسه اینکه زیاد نشن ماده نگیری
    .
    يعني توليد مثل هم مي كنن؟

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

سلام رفقا .
    امروز پلاسکو بودم یه سری موجوداتی!!دیدم . نمیدونم خرچنگ بودن؟!...میگو بودن؟!...یا یه چیزی تو همین مایه ها .
    میخواستم ببینم با ماهیایی که من دارم یعنی آنجل و گوست و گورامی و نئون و گوپی و کت فیش ، مشکلی برای هیچ یک از طرفین بوجود نمیاد ؟؟
    اصلا این میگوئه کاریم میکنه ؟ مثلا تمیز کاری یا فقط رژه میره . کلا بدرد آکواریوم گیاه خوار میخوره اصلا ؟

حتماً ازشون یه عکس بذار

آخر فروم باز lahij_web's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

سلام رفقا .

سلام رفیــــخ !
    اگر اشتباه نکنم چشم شما هم مثل چشم همایونی ما اون خرچنگ های آب شیرین رو گرفته که به رنگ های آبی و قرمز تو پلاسکو تازگیا زیاد شده ! ؟
    من اون هفته تهران که بودم 2 تا گرفتم .
    جدای از فوایدش باید بگم اگر به موجودات عجیب غریب علاقه داری ( مثل خودم ! ) حتما میگیریش .
    هیچ فایده ای هم نداشته باشه حداقلش اینه که کف تانک رو از غذاهای مونده پاک میکنه . چون کف خور هست و به ندرت بالا میاد .
    درباره سازگاری ماهی ها هم باید بگم که اگر مجموعه ت فرز باشن Ok ! در اون صورت ممکنه با قیچیش بلک گوست و آنجلت رو بدبخت کنه . البته احتمالش 50% !
    بگیر یدونه ! زیباست !

5. این کاربر از lahij_web بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

حتماً ازشون یه عکس بذار

---------- Post added at 06:21 AM ---------- Previous post was at 06:19 AM ----------

قيمتش چند بود؟

---------- Post added at 11:20 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------

يعني توليد مثل هم مي كنن؟
    قیمت چی ؟! گپی ها ؟
    ...
    تولید مثل گپی ها و مولی ها و پلاتی ها و سواردتیل ها و ... خیلی راحت و بی دردسره .
    بله . اگر ماده داشته باشی تو تانک 100% !

7. 3 کاربر از lahij_web بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام رفقا .
    بله. این موجود، شبیه همون عکس بالایی هست که برادر lahij_web گذوشتن . منتها فقط قرمز بودن و فقط هم یه مغازه (مغازه ی انتهای سالن) داشت اینو . قیمت هم ۵ هزار تومن به ازای هر فقره .
    چیز خیلی جالبی بود . ایشالا گذرم به اونورا افتاد میرم یدونش رو میگیرم .

.

9. این کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Lord Milad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با عرض سلام خدمت اساتید محترم...

من حدود 1 هفته و بیشتر هست که تانک خودم رو آب کردم و همه ی موارد درباره سیفون کردن مناسب و نور و سیکل ازت وفیلتریزاسیون رعایت کردم و در این 1 هفته که چند ماهی از گروه تترا برای تست از کیفیت اب به تانک منتقل کردم مشکلی نبوده(میدونم زوده برای قضاوت و زمان نیاز داره)
    من دیروز رفتم ساختمان پلاسکو و 3 نوع ماهی خریدم که --آنجل .رامیزی. دلقک لوچ-- ولی یادم رفت در مورد غذا بپرسم که به این 3 ماهی چه غذایی باید داد.
    لطفا در مورد ای سه ماهی راهنمایی کنید...

و سوال دیگه درباره ی انجل اینکه:
    1-من از این غذاهای بسیار ریز که برای تترا ها میریزم نمیخورن یا نمیبینن چون رو آب کم میان چاره چیه؟
    2- برای تولید مثل از کجا بفهمم کدوم نره و کدوم ماده؟آیا موقع خرید میشه به فروشنده گفت که جفت بده؟
    3-اندازه انجل ها برای جفت شدن مهمه؟یا حتی نراد آنه؟

و یه سوال دیگه که هر چی گشتم نمیدونستم کجا باید مطرح کنم:
    من گوپی داشتم که 2 تا بچه ازش بدنیا اومده و درون تانک هست و زنده ان و حرکت میکنن.آیا با توجه به ماهی هایی که دارم باید از تانک درشون بیارم یا همونجا بمونن؟ غذای خاصی میخوان ؟

با تشکر بسیار زیاد

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

من حدود 1 هفته و بیشتر هست که تانک خودم رو آب کردم و همه ی موارد درباره سیفون کردن مناسب و نور و سیکل ازت وفیلتریزاسیون رعایت کردم و در این 1 هفته که چند ماهی از گروه تترا برای تست از کیفیت اب به تانک منتقل کردم مشکلی نبوده(میدونم زوده برای قضاوت و زمان نیاز داره)
    من دیروز رفتم ساختمان پلاسکو و 3 نوع ماهی خریدم که --آنجل .رامیزی. دلقک لوچ-- ولی یادم رفت در مورد غذا بپرسم که به این 3 ماهی چه غذایی باید داد.
    لطفا در مورد ای سه ماهی راهنمایی کنید...

و سوال دیگه درباره ی انجل اینکه:
    1-من از این غذاهای بسیار ریز که برای تترا ها میریزم نمیخورن یا نمیبینن چون رو آب کم میان چاره چیه؟
    2- برای تولید مثل از کجا بفهمم کدوم نره و کدوم ماده؟آیا موقع خرید میشه به فروشنده گفت که جفت بده؟
    3-اندازه انجل ها برای جفت شدن مهمه؟یا حتی نراد آنه؟

و یه سوال دیگه که هر چی گشتم نمیدونستم کجا باید مطرح کنم:
    من گوپی داشتم که 2 تا بچه ازش بدنیا اومده و درون تانک هست و زنده ان و حرکت میکنن.آیا با توجه به ماهی هایی که دارم باید از تانک درشون بیارم یا همونجا بمونن؟ غذای خاصی میخوان ؟

با تشکر بسیار زیاد
    رامیزی و آنجل، پولکی و میگو (البته میگو رو خودت با دست، کوچیک تر از اونی که هست بُکن بعد بریز تو آب). ساچمه ای کوچیک هم میخورن. دلقک هم غذاهایی که ته آب میره و ته نشین میشه هرچی باشه میخوره...

هر چه سریع تر بچه ها رو بیرون بیار که آنجل قاتل بچه هاست !

12. این کاربر از mili_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

[/COLOR]
    من دیروز رفتم ساختمان پلاسکو و 3 نوع ماهی ...
    ... با تشکر بسیار زیاد
    سلامـ دوست منـ
    ماهی هایی که خریدی نقریبا تغذیه شبیه به هم دارند .
    با احترام به نظر Mili عزیز باید بگم اصلا پولکی رو پیشنهاد نمیکنم .
    شما از بیومار در سایز های ریز استفاده کنید که هم کف رو هستند و مناسب برای لوچ ها و کت فیش و هم قابل استفاده آنجل ها و در رشد هم بسیار بسیار موثر .
    در کنارش برای رنگ و سلامت بیشتر ماهی باید ترکیبات مختلف مثل میگو یا رنگدانه هم استفاده کنی . خصوصا که شما رامیزی داری با اون رنگ بندی اعجاب انگیزش !
    جلوتر که تجربه ت بیشتر شد متوجه میشی چطور از مواد غذایی طبیعی که عامل ایجاد رنگ و سلامت ماهی هستند مثل پودر سیر ، اسفناج ، فلفل قرمز ، کاهو و ... استفاده کنی .
    * اون بچه گپی هایی که میبینی احتمالا بالای 10 تا بودن ( بسته به سایز گپی شما ) که الان فقط 2 تاش موندن .
    معمولا وقتی گپی به مرحله زایمان میرسه نوک خروجی شیکمش سیاه میشه و شکمش باد میکنه . شما به محض اینکه این حالت رو دیدی باید ببریش تو یه جای دیگه ( بنده خدا سخت گیر نیست ! خودم تو سطل ماست ازش بچه میگیرم ! ) گپی خودش بچه هاشو میخوره . ضمن اینکه آنجل هم که در خدمت شماست !
    درباره سوالات 1 تا 3 !
    درباره تشخیص جنسیتش باید بگم کار ساده ای نیست و قطعی هم نمیشه نظر داد . تا زمانی که به بلوغ برسه و دوره تولید مثلش باشه و لوله های مخرجیش نشون بدن نر هست یا ماده .
    وقتی به بلوغ رسید :
    - روی سر آنجل نر برآمدگی وجود داره . بهش میگم هد !
    - قسمت شکم ماده ها بزرگتر از نر هاست
    - باله های نر بلندتر از ماده ست
    * البته هیچکدوم 100% نیستند و بسته به نژاد فرق دارند . لوله های تولیدمثل بیشتر کمک میکنند .
    اندازه آنجل ها و نژادشون تاثیر داره و معمولا آنجل ها رو گله ای نگه میدارن چون خودشون جفتشونو انتخاب میکنن . از ماهی ها و تانکت لذت ببر
    Last edited by lahij_web; 19-03-2011 at 09:31.

داره خودمونی میشه Lord Milad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام کمک فوری..

متاسفانه امروز متوجه شدم یکی از آنجل ها که تحرک کمتری دارد و به سمت غذا هم نمی رود به بیماری مبتلا شده...

لطف کنید کمک کنید اصلا نمی دونم باید چیکار کنم

مطابق عکس بالای چشم چپ و انتهای بدن نزدیک باله یه حالت تورم زیاد هست:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Lord Milad; 19-03-2011 at 19:22.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •