ژوزه مورینیو: پپ گواردیولا مربی ایده آل بارسلوناست
سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی تیم رئال مادرید، هم تایش در تیم بارسلونا را مورد ستایش قرار داد و گفت که گواردیولا بهترین گزینه برای هدایت تیم کاتالانی است.
این مربی پرتغالی در مصاحبه با نشریه ال پائیس از چیزهایی که در فوتبال اسپانیا او را تحت تاثیر قرار داد، گفت و در مورد رقبایش در رقابت های فصل پیش روی لالیگا نیز صحبت کرد.
" پپ بهترین مربی برای هدایت بارسلونا است. او اهل کاتالان است، آنجا به دنیا آمده و هواداران به او عشق می ورزند. وقتی روسل به عنوان رئیس باشگاه انتخاب شد، به او قراردادی 6 ساله پیشنهاد داد اما اگر من بودم قراردادش او را برای 10 سال دیگر تمدید می کردم."
مورینیو همچنین تاکید کرد که تیم رئال در رقابت های فصل 11- 2010 بازی هایی تهاجمی را به نمایش خواهد گذاشت و گفت:" من عقده جذاب بازی کردن و ارائه فوتبال تهاجمی دارم. نمی خواهم در رئال با پنج مدافع بازی کنم."
مربی سابق چلسی و اینتر در مورد انگیزه هایش برای ادامه کار و اثبات اینکه همچنان بهترین مربی جهان است، صحبت کرد. " چرا کار می کنم؟ من احساس خوبی نسبت به خودم دارم. می خواهم تاریخ ساز شوم. از پنج سال قبل تا به حال، من همچنان در تاریخ پورتو، چلسی و اینتر حضور دارم. من به کار ادامه خواهم داد تا زمانی که به شما بگوئید دیگر بس است. برای من هرگز افتخار بس نیست."
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فان در فارت: به یونایتد می روم؟ شایعه است
سايت گل ـ به گزارش رسانههاي اسپانيايي رافائل فان درفارت بازيساز هلندي رئال مادريد شايعات اخير در مورد پيوستنش به تيم منچستريونايتد را تكذيب كرد.
نشريه آس گزارش كرد كه اين بازيكن هلندي به تازگي گفت كه ممكن است به الد ترافورد برود زيرا پس از حضور مسعود اوزيل در برنابئو آينده او در اين باشگاه در هالهاي ازابهام قرار گرفته است.
اما اين بازيكن امروز گفت:« اين اظهارنظرها ساختگي است، من با هيچ روزنامه انگليسي صحبت نكردهام، ميخواهم براي قرارگرفتن در تركيب اصلي رئال بجنگم. »
گفته ميشود كه دو باشگاه منچستريونايتد و بايرن مونيخ به دنبال اين هافبك خلاق هستند.
اين بازيكن 27ساله فصل گذشته با حضور كاكا در تيم رئال فرصت چنداني براي بازي پيدا نكرد، اما ترجيح داد در اين باشگاه بماند و با مصدوم شدن كاكا اين فرصت را پيدا كرد تا در هفتههاي پاياني فصل گذشته بار ديگر از ابتدا براي تيمش به ميدان برود.
نظرسنجيهاي اخير از هواداران مادريد نشان ميدهد كه آنها تمايل زيادي به از دست دادن اين هافبك هلندي ندارند و در عوض ترجيح ميدهند باشگاه محمد ديارا و رويستون درنته را بفروشند.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید