سلام دوستان - پچ درست حسابی اومده که با دومین dlc ه کنامی داد سازگار باشه و بدرد بخور؟؟
شرمندهمن چند روزی با تاپیک نبودم اینجوری میپرسم.
مرسی
سلام دوستان - پچ درست حسابی اومده که با دومین dlc ه کنامی داد سازگار باشه و بدرد بخور؟؟
شرمندهمن چند روزی با تاپیک نبودم اینجوری میپرسم.
مرسی
سلام ...
کسی صدای تماشاگران رو داره که بوقوزلا بزنن؟مثل جام جهانی؟![]()
pes 2011 bal editor by ept-team english version
1. Start your BAL.
2. Load your player info into the program (down left button).
3. Make changes you want.
4. Save changes by pressing a button on down right.
5.1 mb
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید71 kbکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پچی چیری معرفی میکنید تا مشکل دوربینش رفع شه
خیلی حالمو گرفته
---------- Post added at 12:48 PM ---------- Previous post was at 12:47 PM ----------
گزارش فارسی هنوز نیومده؟
به این پست مراجعه کن
گزارشگر فارسی هنوز نیومدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی مثل من توو پچ 0.3 پس ادیت به این مشکل برخورده؟؟
پچ رو نصب کردم ، دوتا فایل fix رو هم بعدش نصب کردم و کپیشون کردم توو کیتسرور ، کیت سرور هم روی فایل exe بازی اتچ شد ، اما وقتی بازی رو میخوام اجرا کنم این ارور رو میده... مشکل از چیه؟ اگه کسی از دوستان میدونه چجوری مشکل جل میشه یه توضیح بده ممنون...
من هم دارم از همین پچ استفاده میکنم اما همچین مشکلی ندارم .من اول فایل fix رو نصب کردم بعدش پچ رو ریختم بازی هم بدون مشکل اجرا شد .راستی برا من یدونه فایل فیکس داره چطور برا تو دوتاست؟
شما پچ رو کجا نصب کردین؟ توو هموون مسیر نصب بازی؟؟ C:\Program Files (x86)\Pro Evolution Soccer 2011 ؟؟
یه فایل fix که به نام PESEdit_2011_Patch_0.3_Fix_v2 هست ، یه فایل دیگه هم هست به اسم dt0f.img_UNNAMED_1826_FIX که اینو باید توو پوشه ی dtof کیتسرور کپیش کرد..
الان همه چیو پاک میکنم و مثل شما اول فایل fix رو نصب می کنم بعد خود پچ رو ، ببینم درست میشه یا نه..
سلام دوستان
يك پگ استاديوم بود كه حجمش 53 مگ بود هر چي ميگردم نميتونم پيداش كنم كسي ميتونه لينكاشو برام بذاره
ممنون
پچی چیزی نیست که بالاک رو توی المان بیاره و همچنین بکهام رو بیاره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)