آیدی گیم رنجر بذارید دوستان نه اسم
جنگ های صلیبی در خدمت همه هستم با آیدی 2162825
آیدی گیم رنجر بذارید دوستان نه اسم
جنگ های صلیبی در خدمت همه هستم با آیدی 2162825
گیم رنجر اعصاب خورد کنه !
این همه لگ اونم تو جنگهای صلیبی ؟!
دهنمون سرویس شده!
اگه با ایرانی بازی کنی خیلی کم لگ میده
به هر حال شلوغ ترین جایی هس که میشه اکثر بازی ها رو بازی کرد
دوستان ی مشکل.....:(
من وقتی GameRanger رو باز میکنم ، یا همون اول رو همون logging in میمونه ، یا وقتی هم باز میشه لیست بازیها و room هاش نمیااااد.....:(
مشکل چیــــــــــه؟؟؟!!!:(
این به خاطر سرعت پایینی ست که سرویس دهنده ی اینترنت ات بهت ارایه میده
چون پینگ بالا عامل اصلی این اتفاق ست و برای خود من هم در عصر پنجشنبه ها خیلی این اتفاق افتاده ولی بقیه روزها مشکلی نداشته ام
در ضمن اگر یه پورت فوروارد در مودمت بسازی گیم رنجر فوق العاده روان تر و سریع تر عمل میکنه
من قبل از این که اینکار رو بکنم وقتی از بازی خارج میشدم گیم رنجر قفل میکرد
شماره پورت هم اینه و باید در منوی nat وارد بشه
port start 16000
port end 16000
protocol UDP
ممنون دوست عزیز
میشه الان بگه نظرت چیه و دقیقا چیکار کنم؟ :(
آخه سرویسم 512 از شاتله!!!!
چجوری سرعت پایینه....؟؟؟؟
با توجه به این که شاتل یکی از پر سرعت ترین اینترنت های ایران است احتمالا یا تنظیمات مودم شما مشکل دارد یا ویندوزتان قدیمی شده و نیاز به نصب دوباره آن دارید یا از نرم افزار های افزایش سرعت استفاده میکنید که گیم رنجر نمیتواند به درستی کار کند
پس:
نرم افزار های افزایش سرعت اینترنت را حذف و تمامی تغییرات اعمال شده را به حالت استاندارد برگردانید
قسمت DNS مودم باید با شماره ای معرفی شده از طرف شاتل پر شود و اگر بروی گزینه ی اتوماتیک تنظیم شده میتواند باعث افزایش بسیار زیاد پینگ شود
قسمت NAT مودم هم باید با اعداد و اطلاعاتی که در پست قبل نوشتم پر شود
اگر قادر به انجام موارد فوق نیستید مودم را برای تنظیم مجدد به شرکت ببرید و مشکلتان با نرم افزار گیم رنجر را در شرکت بیان کنید تا مودم به بهترین نحو برای بازی های آنلاین تنظیم شود و یک ویندوز جدید را نصب کنید تا به طور قطعی و بنیادی مشکلتان رفع شود.
teeworld رو داره ؟
چرا به جای بازی مزخرف کانتر سروری برای بازی های call of duty و یا battlefield رو راه اندازی نمیکنید اگر بروید یه تحقیقی توی همین گیم رنجر و تانگل و گارنا بکنید میبینید که پر طرفدار ترین بازی ها چی هستند و باید برای چه بازی هایی سرور راه بیندازید
البته وارکرفت بحثش جداست و و واقعا دنیایی داره برای خودش.در این مورد دمتون گرم ، کارتون درسته فقط این کانتر رو حداقل حذفش کنید دیگه خیلی منسوخ شده چه از لحاظ گرافیک چه از لحاظ انمیشن چه از لحاظ ....در واقع یه جورایی منو یاد ماریو قارچ خور می اندازه
Last edited by hm741; 03-03-2012 at 20:07.
البته بستگی به زمان داره
درسته call of duty یه مدته طرافدارای زیادی جذب کرده اما همچنان شلوغ ترین روم ها مربوط به بازی های استراتژی(چه قدیمی چه جدید) هستند
کانترم آره دیگه خیلی خز شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)