قانوني براي موتورهاي حجم پائين نيومده كه گواهينامه لازم نداشته باشن اما برادران محترم نيروي انتظامي كاري بهشون ندارن!
گواهينامه را در شهرك آزمايش تهران بگيريد! البته رسالت هم آموزشگاه دارد
قانوني براي موتورهاي حجم پائين نيومده كه گواهينامه لازم نداشته باشن اما برادران محترم نيروي انتظامي كاري بهشون ندارن!
گواهينامه را در شهرك آزمايش تهران بگيريد! البته رسالت هم آموزشگاه دارد
گرفتن گواهینامه موتور با کیست اموزشگاه یا راهنمایی و رانندگی -چقد پول باید واریز کرد دوستان لطفا توضیح بدن؟؟؟؟/
دوستان هیچکی فاصله دقیقه کله قندیارو نمیدونه؟؟؟؟؟؟؟
امتحانم فقط تو شهرک آزمایشه درسته؟؟ چه ساعتایی باید بریم چه روزایی؟؟
امتحان هم فقط همونجاست کلا 1 دقیقه هم نمیشه از زمان سوار شدنت روی موتور !
تهران رو نمیدونم اما اینجا فقط پنجشنبه ها امتحان فرمون میگیرن که از صبح ساعت 7 معطل میشی تو راهنمایی و رانندگی که کاردکس رو تحویل میدی و تا حدود 11 12 که نوبت امتحان برسه .
فاصله حداقل کله قندیا به اندازه یه موتور هوندا 125ه و حداکثر هم بستگی به کرم جناب سرهنگ امتحان گیرنده داره که دو برابر موتور هم میتونه بذاره !!!
اما گونه ی معمولش همون اندازه ی یه موتوره که شما همون رو تمرین کنی و بدون اینکه پاهات رو زمین بذاری یا موتور رو خاموش کنی بری و برگردی قبولی ...
Last edited by asfa; 25-02-2013 at 23:45.
احتمالا با راهنمایی و رانندگی من جایی ندیدم که آموزشگاه رانندگی با موتور داشته باشه .
پول هم حدود 15 تومن یا یه کم کمتر ...
50 سی سی گواهینامه نمیخواد اما اگه بخوان بهت گیر بدن چیکار میتونی بکنی ؟؟؟!!!
مثل اینکه فعلا فقط یه مرحله هست برای گواهینامه موتور .
من که سوال کردم گفتن با همین گواهینامه میشه روی همه موتورای مجاز نشست .
داداش بهتره یه موتور هوندا 125 از دوستی رفیقی جایی جور کنی و اون کله قندیا رو تمرین کنی به مدت مثلا 3 یا 4 روز به نیم ساعت تمرین کن تا قلقش بیاد دستت بقیه که آیین نامه و ایناس .
من آموزشگاه موتور ندیدم ...
دوسته من درست متوجه نشده اون شخصی که به شما گفته این برگه اجازه ای هستش که به گشت های بسیج میدن وربطی به گواهی نداره .نباید با گواهی نامه اشتباه گرفته شه .
نیروی انتظامی ربطی به بسیج نداره.(در اینمورد)
بالاخره نگفتید فاصله کله قندیا چقدره؟؟ 1/50 درسته؟؟؟
گفتم دیگه برادر !
موتور هوندا 125 رو بذار روی جک دوتایی ! بعدش یه کله قندی بچسبون به لاستیک عقب و یکی هم به لاستیک جلو تا 4 تا کله قندی هم بذار روی زمین این میشه فاصله ای که باید از بینش بگذری ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)