تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 60 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 595

نام تاپيک: FIFA Manager 11

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فقط مشکل ما خرید بازیکن خوبه که فکر کنم از اونجایی که تیم ما گمنامه کسی نمیاد توش.درسته؟؟قهرمانی بگیرم و برم لیگ قهرمانان این قضیه درست میشه؟؟
    توی نسخه قبلی من با هامبورگ 3سال پیاپی قهرمان یورولیگ و چمپیونز لیگ شدم ولی بازم بازیکنای خیلی تاپ حتی حاضر به مذاکره هم نمیشدن
    چون پرستیژ بین المللی تیمم 14از 20 بود و خیلی از بازیکنا حاضر نمیشدن بیان و به همین خاطر تیممو با بازیکنای آلمانی و گهگاه برزیلی میبستم.

حالا نمیدونم چندفصل باید صبرکنی تا پرستیژ تیمت بالاتر بره
    میتونی تقلب کنی و بری از توی دیتابیس پرستیژو بالاتر ببری
    البته نمیدونم وسط فصل که سیو شده بازی قبلا جواب میده یا نه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من میخوام باشگاه رو بخرم ولی گزینش فعال نیست چکار کنم؟ نه گزینه خرید باشگاه فعاله نه گزینه تمدید قرارداد

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

لی فروم چه ایرانی چه خارجی خیلی زیاده.خارجی خیلی عالیه به شذطی که زبان بلد باشی!
    شما فقط معرقی کن.
    من میخوام باشگاه رو بخرم ولی گزینش فعال نیست چکار کنم؟ نه گزینه خرید باشگاه فعاله نه گزینه تمدید قرارداد
    شما شاید از قبل گرینه own a club را زدی.

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

با سلام.
    باید عرض کنم خدمتتون که بنده اولین فصل رو به پایان بردم و تونستم قهرمانی لیگ جزیره رو هم بدست بیارم.توی lower cup هم طبیعتا قهرمان شدم با همین جک جوونا...
    در طول فصل از طریق مطبوعات بارها و بارها علاقه خودم رو به بازیکنان مد نظرم نشون دادم که بعضیاشون interesting شدن یه سری هم talk to agent (این یعنی چی؟؟یعنی میل به امدن داره؟؟)
    ولی در فصل جدید هم باز کسی نمیاد تیمم.این که میگم کسی نمیاد یعنی حتی بازیکنان درجه 2 و 3 هم نمیان.اصلا همون اولش میگن که میخوان برن تیمهای بزرگتر..

الا نمیدونم چندفصل باید صبرکنی تا پرستیژ تیمت بالاتر بره
    اینو از کجا میشه فهمید؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

چرا بازی مثل نسخه سال 2009 همون سال اول از تیم اخراج میکنه؟ من قهرمان شدم با چلسی

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

چرا بازی مثل نسخه سال 2009 همون سال اول از تیم اخراج میکنه؟ من قهرمان شدم با چلسی
    حتما نیاز های دیگه شون را نتونستی براورده کنی.مثلا جام باشگاه هاهمون اول که قرارداد بستی گفتی که برای تیم چه مقامی بدست میاری؟
    ولی در فصل جدید هم باز کسی نمیاد تیمم.این که میگم کسی نمیاد یعنی حتی بازیکنان درجه 2 و 3 هم نمیان.اصلا همون اولش میگن که میخوان برن تیمهای بزرگتر..
    اولین باره که میشنفم.
    بچه ها یک مشکل بزرگ من وقتی بازی میخواهد لود بشه خیلی طول میکشه (برای بار اول که میخوای بری توی بازی)رم من 1.5 هست.خیلی عجیبه.اولش هم که یک اروری میده و dll همینجوری چیزی را نمیتونه پیدا کنه.کسی میدونه چرا؟

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

بچه ها یک مشکل بزرگ من وقتی بازی میخواهد لود بشه خیلی طول میکشه (برای بار اول که میخوای بری توی بازی)رم من 1.5 هست.خیلی عجیبه.اولش هم که یک اروری میده و dll همینجوری چیزی را نمیتونه پیدا کنه.کسی میدونه چرا؟
    اولین باره که میشنفم ...
    اره واسه منم که رمم 2 هست طول میکشه چیزی حدود2 دقیقه

8. این کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mss_195's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واسه منم با رم 4 تو مایه های 2 دقیقه طول میده. از منیجر 10 که خیلی بیشتره.

10. این کاربر از mss_195 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه your_star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    City Of The RAIN

پيش فرض

عجیبه.من با لپ تاپ رم 4 خیلی روون بازی میکنم.با لیگ انگلیس و اسکاتلند و اسپانیا ایتالیا هلند و بلژیک وپرتغال و فرانسه وروسیه و آلمان و آرژانتین و برزیل و مکزیک
    شماها قبل اجرا انتی ویروستون رو غیر فعال کنید چون برای من غیر این اجرا نمیشه.
    در کل بازیش داره به من حال میده البته فقط دارم تکست مود بازی میکنم.حال تری دی رو فعلا ندارم.بذاریم یه 200 300 مگ پچ بیاد بعد تری دیش هم رو فرم میاد!
    یه مقدار تکست مودش یکنواخته البته اما واقعی هست تقریبا.

در ضمن سعی کنین تو فصل اول دنبال نقل و انتقال نباشین زیاد.زووم کنین رو ساختن پایه تیم تا پو رسیدن به درخواست مدیرا تا پرستیژ تیم بره بالا مثلا ساخت کلاب فسلیتیز کلی تو پرستیژ تاثیر داره.بعد برید دنبال خرید بازیکن.
    اگه مثلا دسته 3 انگلیسید بهتر اینه برید بازیکنای تاپ مثلا لیگ ایرلند یا فنلاند رو اسکات کنید و خوبهاشونو بخرید.وقتی میان تیم شما معمولا پیشرفت میکنن.مشکل نیومدن هم ندارید.

ولی گند بزنن هر چی ماشین هیوندایی رو!حالم بهم خورد.هرکی پچی کرکی داره که بشه لیست ماشینها و لاکسریز رو عوض کرد دریغ نکنه
    Last edited by your_star; 12-11-2010 at 02:42.

12. این کاربر از your_star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه danial86's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    اینجا

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ایرانی نمینویسم.چون فکر میکنم اینجا از همه جا بهتره.ولی اگه سرچ کنی خیلی زیاد هست.

اره واسه منم که رمم 2 هست طول میکشه چیزی حدود2 دقیقه
    واسه منم با رم 4 تو مایه های 2 دقیقه طول میده. از منیجر 10 که خیلی بیشتره.
    این قضیه هم داستانیهههه.هر بار فیفا منیجر کشور های جدید اضافه میکنه و دیتا زیاد میشن.و معمولن هر سال نسبت به سال قبل لود بیشتر طول میکشه.فکر کنم تا 4 5 سال دیگه باید رم 20 گیگ بزاریم رو دستگاه

میگم اینجا کسی پایه نیست لیگ ایران رو درست کنیم من یکی رو میخوام بتونه عکسها رو در بیاره من دیتا رو وارد کنم یا برعکس.اگه کسی هم اسکریپت بلد باشه که خوبه.اگه گروهی کار کنیم یه ماهه تموم میشه فقط تا دسته دوم میشه ساخت.بیشتر نمیشه
    Last edited by danial86; 12-11-2010 at 13:59.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •