سلام دوستان . کسایی که تازه گرفتن . بالای کیبرد یک سری دندونه دندونه هست دستتون رو که روش بکشید میتونید هم صفحه روو قفل کنید هم اینکه شرتکاتها رو اونجا بزارید البته فکر کنم همه میدونستن....
سلام دوستان . کسایی که تازه گرفتن . بالای کیبرد یک سری دندونه دندونه هست دستتون رو که روش بکشید میتونید هم صفحه روو قفل کنید هم اینکه شرتکاتها رو اونجا بزارید البته فکر کنم همه میدونستن....
می خواستم بدونم وقتی لپ تاپ Y560 خاموشه و داره شارژ می شه از کجا باید فهمید باطری بطور کامل شارژ شده. لپ تاپ من بعد یه مدت وقتی باطری 80% شارژ شده چراغ باطریش سفید میشه ( چشمک نمیزنه) و همینجوری می مونه. شارژ 100% هم بشه حالت چراغ تغییر نمی کنه. تنها راه چک کردن فول شدن باطری از تو ویندور هست.
لپ تاپ بقیه دوستان چه جوریه؟!!
تو این لب تاپ برای شارژ باتری دو مود قرار داده شده حالت اول طول عمر باتری و حالت دوم مقدار حداکثر شارژ .
اگه رو حالت اول باشه وقتی شارژش به 80% رسید دیگه شارژ نمیشه
برای تغییر حالت هم میتونی کلید تاچ باتری رو بزنی و از تنظیمات تغییرش بدی
اگر بیشتر اوقات لب تاپو به برق وصل می کنی بهتره رو همون 80% بمونه
ممنون بابت جواب. نوت بوک من تو حالتی تنظیم هست که باطری 100% شارژ میشه، تو محیط ویندوز براحتی میشه چک کرد. وقتی نوت بوک خاموش هست و در حال شارژ شدن از 0% تا 5% چراغ وضعیت باطری نارنجی هست و سریع چشمک می زنه. از 5% تا 20% نارنجی هست و آروم چشمک می زنه. از 20% تا 80% سفید می شه و چشمک می زنه. بالاتر از 80% هم سفیده چشمک هم نمی زنه.
اگه 10 ساعت هم وقتی خاموشه، تو شارژ بمونه هیچ جوری نمیشه فهمید کی باطری 100% شده، چراغ وضعیت باطری بعد از 80% سفید و بدون چشمک می مونه. نه خاموش میشه نه رنگش عوض میشه!
از کجا باید فهمید باطری 100% شارژ شده؟!!
Last edited by sosoni; 11-01-2011 at 03:05.
تا اونجایی که من فهمیدم به این نتیجه رسیدم وقتی شارژ به بالای 80 یا 85 میرسه دیگه چشمک نمیرنه وقتی هم نرنه حدود 15 الی 20 مین کمتر بیشتر باید تو شارژ باشه تا به 100 برسه.یبار این کارو امتحان کردم و رفنم تو ویندوز دیدم شارژش 99% هست که اون یه درصد هم واسه روشن کردن لپ تاپ کم شده
بچه ها شما از ویندوز بک آپ گرفتین؟امکان این هست که یهو ویندوز اصلی که نصبه بپره یا به کل پاک بشه؟
یه سوال دیگه اینکه امتیازای ویندوزتون کمترینش چند بود؟مال من رم و هارد دیسکم 5.9 بوده و گرافیکو بقیه 6.9
من حدودا یه ماه میشه خریدم مدل cor i5 با هارد 640.این مدل اول مثل اینکه ال سی دی میزدن اما جدیدا فول اچ دی ال ای دی میزنن واقعا کیفیتش حرف نداره در هر زاویه قرار میگیری کیفیت تصویر خیلی کم تغیر میکنه این موردو خیلی باهاش حال کردم
از دیگه مسائلی که واقعا حال کردم این ideapad که پایین نوشته هست وقتی تو تاریکی روشنه خیلی به حاله
کبفیت تصویر ضاخامت صدا سوییچ برای کارت گرافیک دوربین با کیفیت از جمله مواردی هست که حسن های این مدلو نشون میده
معایبشم بزرگ بودنو یخورده سنگین بودن.تو شب نمیتونی با کیبرد کار کنی وقتی چراغ روشن نباشه یعنی یه سختی قابل دیدنه یعنی اگه رو هر کیلید یه چراغ کوچیک داشت مثل بعضی از مدل های دیگه عالی میشه.زود کثیف میشه جای دست روش میمونه.سمت چپ دستگاه وقتی میخوای رو پاهات بزاری اون قسمت گرمه که باعث یجور نارضایتی میشه.نداشتن کیبورد فارسی(البته برای کسانی که فارسی کار نمیکنن و نمیدونن جاها کجاست سخته).
بچه های این نوار دور دیسپلی آپشناله؟
رنگ های دیگه هم داره یا فقط نارنجی هست؟
تو سایت خودش همین رنگو داره اگه بود همونجا نشون میداد.اما از لحاظ طراحی روش که دو مدلش تو بازار هست و یه مدل دیگشو نه من دیدم نه کسه دیگه تو بازار ایران.عکسشم تو دو سه صفحه قبل گذاشتم
از ویندوز حتما backup بگیرین. اگه به هر دلیلی هارد مشکل دار بشه یا کل هارد فرمت بشه، بدون DVD بک آپ نمی تونید ویندوز رو بر گردونید.
کمترین امتیاز من 5.7 هست که مربوط به هارده. لپ تاپ من I5 460M با هارد 5400 دور هست. هارد شما 5400rpm هست یا 7200rpm ؟
Last edited by sosoni; 13-01-2011 at 19:20.
بچه ها دستم به دامنتون تو رو خدا كمك كنيد
يه اتفاق خيلي بد افتاده واسم . اول درايوي كه توش درايورها توش نصبه يهو غيبش زد بعد رفتم تو يكي از برنامه هاي پارتيشن ديدم درايو هست بعد رفتم بيارمش تو سرجاي خودش وسط كار قسمت بوت كه اين كارو اجام ميده يهو سيستم خاموش شد بعد دوباره روشن كردم به هيچ عنوان ويندوز بالا نيومد.ويدوزم پريد.اي خدا هرچي ميگيم رو سر خودمون مياد.توروخدا جواب بدين چه خاكي تو سر خودم بريزم؟
---------- Post added at 04:38 AM ---------- Previous post was at 04:34 AM ----------
دوست عزيز ديدي چه خاكي تو سرم شد؟همين حرفو به سه چهار روز نكشيدفكر نميكردم انقد زبونم گير دار باشه:((((((
چيكار كنم؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)