تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام مدل تندر نسبت به قیمتش مناسب تر است

راي دهنده
620. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • e0

26 4.19%
  • e0/ac

15 2.42%
  • e1

31 5.00%
  • e1/cp

40 6.45%
  • e1/cpsp

61 9.84%
  • e2

92 14.84%
  • e2/lp

355 57.26%
صفحه 17 از 386 اولاول ... 71314151617181920212767117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 3857

نام تاپيک: تـــنـــــدر 90 ( L90 )

آخر فروم باز لوگان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

آهااااااااااا

بچه ها نيست خيلي قيمت تندر صادقه ؟

باز پارس جادار . شيك هست .4 3 مليون هم قيمتش كاذبه

ولي l90 تا ميبينمش احساس افسردگي بهم دست ميده . قيمتش هم كه بيش از 6 مليون كاذبه
    ای بابا .من کی گفتم قیمت تندر صادقانس. تندر باید با توجه به قیمتهای خارج 7 یا 8 میلیون باشه پارس ای ال ایکس هم همین قدر. چون تجهیزاتش بیشتره.
    در ضمن اگه من از تندر خوشم میاد شما بدتون میاد بگن ژیان بهتره یا تندر میگید ژیان.(اگه این جوری که میگ نیست من اسممو میزارم هندونه)خوب منم برعکس شما هی ازش تعریف میکنم تا این به اون در بشه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

ای بابا .من کی گفتم قیمت تندر صادقانس. تندر باید با توجه به قیمتهای خارج 7 یا 8 میلیون باشه پارس ای ال ایکس هم همین قدر. چون تجهیزاتش بیشتره.
    در ضمن اگه من از تندر خوشم میاد شما بدتون میاد بگن ژیان بهتره یا تندر میگید ژیان.(اگه این جوری که میگ نیست من اسممو میزارم هندونه)خوب منم برعکس شما هی ازش تعریف میکنم تا این به اون در بشه.
    نه ديگه اگه بگن ژيان يا تندر اين حالا شد يه مقايسه .

يه مزيت هايي ژيان داره يه مزيت هايي تندر :

به نسبت قيمت ژيان بهتره ولي

حتما شما ميگيد تندر شتابش بيشتره ه ه
    Last edited by brad pitt; 04-08-2008 at 16:43.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

نه ديگه اگه بگن ژيان يا تندر اين حالا شد يه مقايسه .

يه مزيت هايي ژيان داره يه مزيت هايي تندر :

به نسبت قيمت ژيان بهتره ولي

حتما شما ميگيد تندر شتابش بيشتره ه ه
    دیدی گفتم.
    حالا ماشین خودت چیه انقدرا ز تندر بد میگی؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

دیدی گفتم.
    حالا ماشین خودت چیه انقدرا ز تندر بد میگی؟
    من كه خودم 19 سالمه ولي از بين l90 ( البته بعد اينكه اسپرت شد ) . گل . سمند lx و 206 موندم

ولي بابام سانتافه داره . من تا حالا بدي به تندر نگفتم در مقايه با ماشيناي ديگه گفتم .

خوب اين طبيعيه كه هر كي هر ماشيني داره ازش حمايت ميكنه . اين دليل نبود كه نشون بده من ژيان دارمااا

آخر فروم باز Farbod_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    NeT

پيش فرض

لوگان خیلی زشته . . .
    یه جورایی افتضاحه! البته از تمام جهات به غیر از جلو!
    نمی گم حالا همه چی قیافس ولی خب.اونم یه قسمتشه
    کسی عکسی فیلمی از این آزمایش تصاف ها که روی ماشین ها می کنن از لوگان نداره؟
    اصلآ حس خوبی نسبت به امنیتش ندارم نمی چرا

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

لوگان خیلی زشته . . .
    یه جورایی افتضاحه! البته از تمام جهات به غیر از جلو!
    نمی گم حالا همه چی قیافس ولی خب.اونم یه قسمتشه
    کسی عکسی فیلمی از این آزمایش تصاف ها که روی ماشین ها می کنن از لوگان نداره؟
    اصلآ حس خوبی نسبت به امنیتش ندارم نمی چرا
    عکسش تو تاپیک بهترین خودرو 10 تا 20 میلیون یا تندر ریو هستش.
    امنیتش هم 3 ستارسنزدیک به چهار ستاره که اونم به خاطر کند بودن در باز شدن کیسه هوای سرنشینه. که عالیه .206 کیسه هوا دار با ترمز abs 4 ستارس. زانتیا 1 ستارس اونم به زور مگان هاچ بک 5 ستارس.
    امنیتش خیلی بهتر از همه ی این ماشین های پارس و سمندو 405 و خیلی دیگه بجز 206 که ترمز abs وکیسه هوا داره هستش.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ولی من هنوز رو نظرم هستم لوگان خیلی ماشین چیپی هست و کلا ارزون ساخت هست و اصلا 14-15 تومن ارزش خرید نداره کلا من هرچی از این لوگان خوشم نمیاد از این مگان بجاش خوشم میاد خیلی ماشین خوبیه سواری خیلی خوبیم داره مخصوصا 2000 کاش به قیمت واقعیش عرضه میشد ای کاش اونوقت همه میتونستن جایه لوگان ارزون قیمت مگان بخرن ای کاش اوضاع این مملکت طوری دیگه ای بود که ما مجبور نشیم سره ارزونترین ماشین اروپا چونه بزنیم جالب بود تو مجله ماشین بود به گمونم نوشته بود که مثلا دانش آموزا و اشخاصی که پول خرید ماشین نو ندارن و خیلی کم میخوان هزینه کنن در کشورهای اروپایی این ماشین رو میخرن اونوقت اینجا ماشین گروه متوسط جامعه است تو انگلستان این ماشین 3000-3500 پوند قیمتشه , چرا باید اینطوری باشه آدم میمونه کمترین درآمد ها رو باید داشته باشیم بیشترین هزینه ها رو نسبت به همه جایه دنیا باید بکنیم , ببخشید بحث رو به بیراه کشوندم .
    Last edited by milky way; 04-08-2008 at 23:45.

8. 2 کاربر از milky way بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

7

متاسفانه بعضی از دوستان فکر میکنن ماشین فقط قدرت موتور و شتاب هست این دو تا ماشین هر کدوم معایب و محاسنی دارن ولی باید بدونید لوگان درسته امکانات خوبی داره حتی شاید بهتر از پرسیا ولی اینو هیچ وقت فراموش نکنید این ماشین جزو ارزونترین ماشینهای اروپا هست و ماشین چیپ و ارزونی هست حتی طراحی چیپی و ارزونی هم داره که نمیشه اصلا با طراحی ماشینهای روز اروپایی و حتی قدیمی تر مقایسش کنید البته این ایراد نیست چون اصلا هدف ساخت ماشین ارزون بوده اینکه در بازار ما انقدر قیمتش زیاده بدون شک به خاطر بی ثباتی کشور ماست ولی قرار بوده 7-8 میلیون باشه 7-8 میلیون یعنی قطعات ارزون قیمت مگه چطور میشه یه ماشین ارزون میشه یه ماشین گرون فقط هزینه های امکانات که نیست هزینه موارد اولیه نوع ساخت و... خیلی چیزها هست مثلا وقتی میشینید داخل لوگان اولین چیزی که نظر تون رو جلب میکنه مشخصا مواد بکار رفته در داخل ماشینه مثلا پلاستیک های بکار رفته که کاملا نشون میده از ارزون قیمت ترین مواد موجود استفاده شده بعد صندلی های نچندان جالبش هست که کمترین قوس ممکنه رو داره که یکی از دوستان جالب بود اصطلاح نیمکت رو براش به کار میبرد , بعد از روشن کردن ماشین متوجه میشید صدایه موتور در دورهای بالاتر مخصوصا به داخل اتاق نفوذ زیادی داره که این دقیقا خصیصه یه ماشین ارزون قیمت هست معمولا در ماشینهای ارزون قیمت چون میخوان هزینه ساخت کم بشه حداکثر امکان استفاده از مواد عایق برای مهار صدای موتور و صدای منتقل شده از جاده به اتاق خیلی کمه سواری ماشین بد نیست ولی احساس میکنید یکمی بلدتر از حالت طبیعی هست که البته این نیاز به عادت کردن داره در نمایه بیرونی درهای بشدت عجیب و بزرگ ماشین بدون شک توجه هرکسی رو جلب میکنه و خیلی موارد دیگه پرشیا معمولی موتور ضعیفتری داره 1800 موتورش و 8 سوپاپ که همون موتور بکار رفته در سمند و 405 هست از نکات ضعف دیگش یادمه ترمزهای خوبی نداشت شاید الان بهتر شده باشه (چون ما خودمون 2-3 پیش پرشیا داشتیم) ولی سواری خوبی داره تو سرعتها معمولا سرعت رو خوب مهار میکنه و همیشه فکر مکنید در سرعت کمتری نسبت به سرعت اصلی در حال حرکت هستین فضایه مناسبی برای سرنشین ها داره بهتر از لوگان بدون شک (البته لوگان هم صندوق عقب جادار و خوبی داره ولی فضایه داخلیش کمتره) و خیلی خیلی موارد ریز درشت دیگه که اگر بخوام بنویسم در حد یه مقاله میشه ولی به صورت کلی چون میدونم سواری پرشیا بهتره و حداقل احساسی ارزونی نمیکنی وقتی میشینی داخل پرشیا و البته ظاهر خیلی بهتری داره (مخصوصا رنگ سفیدش) من خودم پرشیا رو انتخاب میکنم که میشه با کمی تغییرات جزئی مثل بهبود ترمزها ماشین خیلی خوب و خانوادگی داشت .

با سلام

دوستان تو پست های اول می گفتند که تندر 1300 هستش که کاملا غلط هست
    تندر موتورش 1600 16 سوپاپ و باقدرت 107 اسب بخار و حداکثر گشتاور 148 نیوتن
    در رابطه به اقای
    MILKY WAY بگم که درسته که تندر ماشین ارزان سازی شده ای است ولی به طور حتم از خودروی 20 سال پیش اوروپا سرتره
    شما تو حرفتون جز کلاس خودرو چیز دیگه ای دیده نمیشه .
    پرشیا فقط یه قیافه درست و حسابی داره
    امکانات پرشیا ( که بابتش باید 18 تومن پول بدی )
    فرمون هیدرولیک
    کولر و بخاری
    شیشه بالابر های برقی عقب و جلو
    اینه برقی
    زینگ المینیومی
    خوب حالا این دوست میگن چون قیافه داخلی پارس بهتره پس ادم راحت تره
    حالا تندر با قیمت 15 تومن
    فرمون تمام هیدرولیک
    کولر و بخار
    شیشه های برقی عقب و جلو
    اینه برقی رینگ المینیومی
    نمایشگر سفر با امکانات ( نشانگر مصرف لحضه ای سوخت و چقدر می توان با این سوخت راه رفت / سرعت متوسط / سوخت مصرف شده از اخرین صفر کردن )
    نشانگر باز بودن درها / فعال بودن یا نبودن ایربگ ها / اعلام اخطلال در ای بی اس / و ...
    دارای 4 باند ( در مورد
    e2

صندلی هایی با قابلیت تنظیم از 5 جهت
    صندلی های تندر قابلیت محافظت از لگن رو نیز دارند
    ترمز های
    abs , مجهز به abd و دارای حسگر سرعت برای هرچرخ
    داشتن 2 ایربگ
    دارای امکانی که میزان سوخت موجود در باک رو به لیتر نشون میده
    موتور 16 سوپاپ
    مصرف بسیار پایین در جاده
    شتاب ثانویه بالا
    و...
    حالا شما با این همه مزیتی که تندر نسبت به پرشیا داره شما بگین به خاطر طرح پلاستیکی تندر و قیافه زشتش مضخرفه
    تازه اون پلاستیک هویج نیست کامپوزیته
    کامپوزیت الان داره رو خودروهای روز دنیا پیاده میشه
    به چند تا دلیل
    سبک بودن
    و در تصادفات از ایجاد جراحت بر روی بدن جلوگیری می کنه وتندر هم قسمت جلو یعنی داشبرد و بقیه از جنس کامپوزیته
    حالا با این تفاسیر
    در قدرت تندر سره
    در امکانات تندر سره
    در ایمنی تندر سره
    در قیافه پرشیا سره

10. 6 کاربر از HOOSEIN 105 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کی گفته elx یورو 2003 داره فک کنم یورو 2002 داره
    ولی لوگان یورو 2004 داره

داره خودمونی میشه AC Schnitzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من شخصا اگر کمی پول داشته باشم که بتونم خرج ماشینم کنم
    100% پارس رو انتخاب میکنم ، چون با رنگ سفید یه رینگ اسپرت و چراغ های زنون ظاهری بهتر از لوگان پیدا میکنه
    شکی ههم توش نیست.
    ولی ی ی ی ی ی ی ی
    نمیشه توانایی موتور لوگان رو نادیده گرفت.

به اندازه پرادو شاسیش بلند هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •