این بازیو با بازی با المان و مکزیک و پرتغال که مقایسه کنید میفهمید چقدر بد و بی انگیزه بودیم...
این بازیو با بازی با المان و مکزیک و پرتغال که مقایسه کنید میفهمید چقدر بد و بی انگیزه بودیم...
چيزي كه براي من جالبه
اينه كه از اكثر پستها نميشه تشخيص داد كه اين دوستان طرفدار ايران هستن يا نه
كه البته جاي تاسف داره
آدم دروازبان كشورش رو بعد از دريافت گلي كه مقصر نبوده مسخره كنه
اكثر ماها دائم نبود غيرت در بازيكنا رو علم ميكنيم
فكر ميكنم اين طرفدار لياقت بازي خوب رو نداره
باز خوشحالم يه پست واقعي خوندمگلهای برزیل رو نفرات کوچیکی نزدند مخصوصا سومی نیلمار که آماده ترین تو ویارئال هست
ولی به قول یکی از مطبوعات باید قبول کنیم برزیل برزیل هست
دوستان عزیز هم یکجوری تو این تاپیک حرف میزنند که من فکر میکنم واقعا تا حالا فوتبال نگاه نکردند
سطح کلاس تیمها یکسان نیست اینو رنکینگ فیفا هم نشون میده
قرار هم نبود ما از اول برنده باشیم که اینقدر شمشیر رو از رو بستین
همین بازی متوسط هم میتونه در جام ملتها که هدف تیم ملی هست کمک کنه به همه نفرات
والا ما ادعای برتری هم نکردیم ، این که ایران میبازه کاملا مسلم بود ، فوتبال ایران اینقدر فراز و نشیب داره که نمیشه دقیق پیش بینی کرد ولی من میدونستم که با اختلاف 1 گل نمیبازیم . برزیلی ها هم باید قبول کرد که بازی حرفه ای نکردن و اگه میخواستن بازی کنن دو رقمی میشدیم .
همین میداوودی اگه 20 دقیقه زودتر اومده بود خیلی کارها میکرد ، دیر اومد تو زمین
موقعیت آخر بازی رو هم دقیقتر میزد گل بود .
دروازه بان بهتر از رحمتی داریم که بخواد فیکس تیم ملی باشه ولی خب خیلی مسائل اجازه نمیده .
در ضمن خیلی دوست داشتم فرهاد مجیدی خداحافظی نمیکرد و تو این بازی بود
دوستان لطفا مباحث غیر ورزشی (س.ی.ا.س.ی) به هیچ عنوان مطرح نکنید که باعث انحراف تاپیک میشوند
خیلی بد بود
نبود بازی ساز و پاس ها احمقانه که حرص آدم رو در میورد و خط دفاع ضعیف
در یک کلام بازی بی هدف و گله ای
فکر کنم باید علی کریمی رو برگردونیم !
وقتی دفاع ها توپه رو پاس میدادن عقب به رحمتی احساس میکردم الانه که از بی حوصلگی بمیرم !
میتونستیم خیلی بهتر از این بازی کنیم .
3 تا هافبک دفاعی تو زمین . میداودی دقیقه 85 میاد تو . اولادی یکی از آماده ترین بازیکنهای این روزا بازی نمیکنه .
راستی کسی میدونه پارتی کریم انصاریفر کیه ؟ واقعا به کدوم از این بالاییها وصل میشه ؟
10000 پاس رو به عقب مخصوصا از نکونام که بدترین بازیه عمرشو کرد
حاج صفی خیلی خیلی پر اشتباه و خام بازی میکنه . نصرتی باید 5 سال پیش از فوتبال خداحافظی میکرد .
پمی جان کمیت مهم نیست کیفیت مهمههمین میداوودی اگه 20 دقیقه زودتر اومده بود خیلی کارها میکرد ، دیر اومد تو زمین
موقعیت آخر بازی رو هم دقیقتر میزد گل بود .
دروازه بان بهتر از رحمتی داریم که بخواد فیکس تیم ملی باشه ولی خب خیلی مسائل اجازه نمیده .
در ضمن خیلی دوست داشتم فرهاد مجیدی خداحافظی نمیکرد و تو این بازی بود
اگه بنا بود کاری کنه در همون موقعیت میکرد
البته برای من هم عجیب بود که فیکس در زمین نبود
مثلا نام ببر
حتما محمدی!!!!
مسلما دلیلی هست که برخی دعوت نمیشن در مورد دروازه بان ها میشه به گردان اشاره کرد که بحثش در این تاپیک نمیگنجه
در کل نظر من اینه که تیم بد بازی نکرد اما میتونست بهتر باشه
یه جورایی بحث اینکه ما داریم با برزیل بازی میکنیم گرفته بودشون
اما آخرش برزیل بود
Last edited by satttanism; 07-10-2010 at 23:04.
کلا ایران تو این بازی به تعداد انگشتهای یه دست از نیمه ی زمین خودشون جلو اومدن !
تکنیک صفر - تاکتیک صفر . کیفیت بازیکنا و انگیزشون رو با نسل قبلی فوتبالمون مقایسه کنید ( بازی 6 سال پیش با آلمان ) خواهشا به جای رضایت از بازی ضعیف تیم ملی مقایسه بفرمایید ....
کلا الان تازه می فهمممشکل روحی جدی ترین مشکل بازکن ها ما واقعا تا حدود بازکن ها ما سوس.. تشیف دارن دلشون برای خانوادشون تنگ میشه
بازیکن های قبلی و قدیمی ما اکثرا با غیرت و با قدرت بازی میکردن
واقعا باید تاسف خورد شما بازی های قبلی و قدیمی ما رو ببینین و با الان کاملا مشخص میشه این کیج بازی ها دفاع و اشتباهات فردی ...
کلا این بگزیم میرسیم تازه به موضوع فنی تایکتیک تیم و ....![]()
واقعا" خندیدیم ، دم بروبچ های تیم ملـی گرم اندازه بیگ بنگ یه دل سیـر خندیدیم از تـه دل
پ.ن : Lt.Ali*, arash_karimian72, Aref_2008, fandak, Gilopa, hoomaan, MAXXX, toolhelp, آرش-19, بی باک بی بال, سرشار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)