زبان نمی خواد فقط مخ می خواد...فکرتو به کار بگیری...در عین این که بسیار ساده هستن و هیچ گونه مشکی نخواهی داشت
زبان نمی خواد فقط مخ می خواد...فکرتو به کار بگیری...در عین این که بسیار ساده هستن و هیچ گونه مشکی نخواهی داشت
دوستان این بازی رو 60 فریم قفله ؟
بالاتر نمیره ؟
برای منم 11.4 گیگ شده
زیادیشو چی بگم.آخه مالتیو و سینگلو و یه چندتا extra داره
به قول دوستان هم زبان مهم نیست مخ مهمه![]()
احسنت. جان کلام را گفتی. واقعا که ممتازه. همون نسحه اول را در طول این سال ها 3 بار تموم کردم و هر دفعه لذت بردم و سازنده هاش را تحسین کردم. آخرین بارش هم همین پارسال بود ...از یه عاشق توقع دیگه ای نمی تونی داشته باشی
من حتی تازگی ها دوباره half life که برای 13 سال پیشه رو دارم میرم با اینکه خیلی قدیمیه ولی خیلی حال میده
کلا روحیاتم خیلی کلاسیکه و بر خلاف شایانم که به چیزای فان خیلی علاقه داره و حتی روی آواتار و امضاش هم این تاثیر گذار بوده! ....
به نظرم برای شوتر ها مهم گیم پلیه که توی بازی های Valve این قسمت به بهترین شکلش طراحی میشه
جدا که بنچمارک واسه بازی های 1st Person Shooter سری Half-Life هست.
هر وقت تموم شد یه سری به Blue shift & Opposing Force بزن تا روحیاتت بیشتر تغدیه بشن
باید بگم که منم روحیاتم کلاسیکه و هر از گاهی بر میگردم و یه مروری رو بازی های کلاسیک قدیم و جدید میکنم
راستی شنیده بودم که قرار بود همون نسخه اول را با انجین جدید احیا کنن , شاید هم شایعه بوده. نمیدونم. چیزی در این مورد می دونی؟
رو 64 بیت اجرا میشه؟ویندوز سون
بله دیگه میگم قاطی کردی نگو نهاز یه عاشق توقع دیگه ای نمی تونی داشته باشی
من حتی تازگی ها دوباره half life که برای 13 سال پیشه رو دارم میرم با اینکه خیلی قدیمیه ولی خیلی حال میده
کلا روحیاتم خیلی کلاسیکه و بر خلاف شایانم که به چیزای فان خیلی علاقه داره و حتی روی آواتار و امضاش هم این تاثیر گذار بوده!....
به نظرم برای شوتر ها مهم گیم پلیه که توی بازی های Valve این قسمت به بهترین شکلش طراحی میشه
خوبه من اول گفتم روحیاتم کلاسیکه هامیای تقلید میکنی
؟
الان تو چه چیزی گیم پلی مهم نیست وحید؟
دوستانی که میگن جوه بازی خوبه بیان از خودم بپرسم من با روابط ریاضی بهشون اثبات میکنم که نه خوب نیست!
آخه با اون همه محیط تکراری چجوری جوه بازی خوبه؟ واقعا بازی میکنین چه حسی بهتون دست میده؟ همینو بگین؟( کسایی که تموم کردن ) تویه اون محیط هایه کسل کننده مخصوصا تویه Laboratory که واقعا رو اعصابه!! حالا 4 تا رباط گزاشتن که مثلا داره تعمیرات میشه! از بازی ای که کلا توش 2 مدل محیط به کار رفته شده بود چه انتظاری میشه داشت؟ البته خوب یک سری خوبی هم بود مثلا تمامیه رباط ها صحبت میکردن که این خودش روح میبخشه به بازی اما در کل چیزه خاصی نداشت. از این اتاق به اون اتاق دیوار هایه سفید!! و آسانسور و روز از نو و روزی از نو.
ویندوز منم همینه و عین باقلوا اجرا شد![]()
انتظار داری تو محیطهای ازمایشگاه و بسته و دور از دسترس با چیزهای متفاوتی رو به رو بشی و تک و تنها نباشی؟ شهر بازی نیست که... بلطبع محیط رنگ های مشخص و ثابتی باید داشته باشه. اشکالت اینه که محیط رو همه چی میبینی. اون در و دیواره که تکراریه نه تجهیزات و امکانات. اولش پرتال گان میگیری دستت. جلوتر کار کردن با لیزر ها رو یاد میگیری. بعدش با پل های پرتویی رو به رو میشی. فرار میکنی و برو تا آخر... این ذره ذره اومدن امکانات و تجهیزاته که تکراری بودن در و دیوار رو - که موردیه غیر قابل تغییر - خنثی میکنه. متفاوت بودن و بکر بودن پازل ها ست. دیالوگ ها و ترک های صوتی به حق زیباست. موسیقی کم تعداد ولی تاثیر گذار اونه... تو اگه محیط این بازی برات نچسبه پس همین حس رو نسبت به بازی TAG هم داری!
گیر هم دادی به نبود صحنه های سینمایی... مشخصه که هیچ وقت خوشت نمیاد که صحنه های سینمایی رو از دید خودت داشته باشی. این اساس کار ولو هست. همه چی از دید بازیکن دنبال میشه. من خودم با سکانس افتاتحیه و اختتامیه این بازی شدیدا حال کردم. مراحل فرار هم که بخش لاینفک بازیهای ولو هست در این بازی هم به زیبایی هر چه تمام تر طراحی شده بود. بازی به خوبی شروع شد و به خوبی هم تموم. کاملا راضیم کرد... اما... اما... فقط من دو تا ایراد تونستم از بازی بگیرم. یکی لودینگشه. دیگری هم موزیک آخر بازیه که در حد موزیک بازی قبل نبود. بهتره بگم یه درجه پایین تر از عالی... 9.5 نمره منه به این بازی.
بقیه رو نمیدونم میزنن تو سرت یا نه ولی خودم به محض دیدنت یه فاتالیتی اجرا میکنم روت!![]()
سلام دوستان من اینجا موندم کسی میدونه باید چیکار کنم ؟؟
![]()
خیلی نامردین!!! دهات ما کرایسیس 2ــش رو به زور آوردن چه برسه به پورتال!!! یکی می تونه این بازی 1و2ــش رو واسم بپسته؟؟؟ هزینش هر چی باشه اوکیهمر30
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)