تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 62 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 616

نام تاپيک: Portal 2

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

نصب کردم 11.4 گیگ شده!
    زیاد نیست واسه این بازی؟
    این بازی زبان قوی میخواد؟
    زبان نمی خواد فقط مخ می خواد...فکرتو به کار بگیری...در عین این که بسیار ساده هستن و هیچ گونه مشکی نخواهی داشت

2. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

دوستان این بازی رو 60 فریم قفله ؟
    بالاتر نمیره ؟

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

نصب کردم 11.4 گیگ شده!
    زیاد نیست واسه این بازی؟
    این بازی زبان قوی میخواد؟
    برای منم 11.4 گیگ شده
    زیادیشو چی بگم.آخه مالتیو و سینگلو و یه چندتا extra داره
    به قول دوستان هم زبان مهم نیست مخ مهمه

5. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

از یه عاشق توقع دیگه ای نمی تونی داشته باشی
    من حتی تازگی ها دوباره half life که برای 13 سال پیشه رو دارم میرم با اینکه خیلی قدیمیه ولی خیلی حال میده
    کلا روحیاتم خیلی کلاسیکه و بر خلاف شایانم که به چیزای فان خیلی علاقه داره و حتی روی آواتار و امضاش هم این تاثیر گذار بوده! ....
    به نظرم برای شوتر ها مهم گیم پلیه که توی بازی های Valve این قسمت به بهترین شکلش طراحی میشه
    احسنت. جان کلام را گفتی. واقعا که ممتازه. همون نسحه اول را در طول این سال ها 3 بار تموم کردم و هر دفعه لذت بردم و سازنده هاش را تحسین کردم. آخرین بارش هم همین پارسال بود ...
    جدا که بنچمارک واسه بازی های 1st Person Shooter سری Half-Life هست.
    هر وقت تموم شد یه سری به Blue shift & Opposing Force بزن تا روحیاتت بیشتر تغدیه بشن
    باید بگم که منم روحیاتم کلاسیکه و هر از گاهی بر میگردم و یه مروری رو بازی های کلاسیک قدیم و جدید میکنم
    راستی شنیده بودم که قرار بود همون نسخه اول را با انجین جدید احیا کنن , شاید هم شایعه بوده. نمیدونم. چیزی در این مورد می دونی؟

7. 2 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

رو 64 بیت اجرا میشه؟ویندوز سون

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

از یه عاشق توقع دیگه ای نمی تونی داشته باشی
    من حتی تازگی ها دوباره half life که برای 13 سال پیشه رو دارم میرم با اینکه خیلی قدیمیه ولی خیلی حال میده
    کلا روحیاتم خیلی کلاسیکه و بر خلاف شایانم که به چیزای فان خیلی علاقه داره و حتی روی آواتار و امضاش هم این تاثیر گذار بوده! ....
    به نظرم برای شوتر ها مهم گیم پلیه که توی بازی های Valve این قسمت به بهترین شکلش طراحی میشه
    بله دیگه میگم قاطی کردی نگو نه
    خوبه من اول گفتم روحیاتم کلاسیکه ها میای تقلید میکنی ؟
    الان تو چه چیزی گیم پلی مهم نیست وحید؟
    دوستانی که میگن جوه بازی خوبه بیان از خودم بپرسم من با روابط ریاضی بهشون اثبات میکنم که نه خوب نیست!
    آخه با اون همه محیط تکراری چجوری جوه بازی خوبه؟ واقعا بازی میکنین چه حسی بهتون دست میده؟ همینو بگین؟( کسایی که تموم کردن ) تویه اون محیط هایه کسل کننده مخصوصا تویه Laboratory که واقعا رو اعصابه!! حالا 4 تا رباط گزاشتن که مثلا داره تعمیرات میشه! از بازی ای که کلا توش 2 مدل محیط به کار رفته شده بود چه انتظاری میشه داشت؟ البته خوب یک سری خوبی هم بود مثلا تمامیه رباط ها صحبت میکردن که این خودش روح میبخشه به بازی اما در کل چیزه خاصی نداشت. از این اتاق به اون اتاق دیوار هایه سفید!! و آسانسور و روز از نو و روزی از نو.

10. این کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

رو 64 بیت اجرا میشه؟ویندوز سون
    ویندوز منم همینه و عین باقلوا اجرا شد

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

آخه با اون همه محیط تکراری چجوری جوه بازی خوبه؟ واقعا بازی میکنین چه حسی بهتون دست میده؟ همینو بگین؟( کسایی که تموم کردن ) تویه اون محیط هایه کسل کننده مخصوصا تویه Laboratory که واقعا رو اعصابه!! حالا 4 تا رباط گزاشتن که مثلا داره تعمیرات میشه! از بازی ای که کلا توش 2 مدل محیط به کار رفته شده بود چه انتظاری میشه داشت؟ البته خوب یک سری خوبی هم بود مثلا تمامیه رباط ها صحبت میکردن که این خودش روح میبخشه به بازی اما در کل چیزه خاصی نداشت. از این اتاق به اون اتاق دیوار هایه سفید!! و آسانسور و روز از نو و روزی از نو.
    اینجا همش میگه تست ... تست ... تست ... تست ... بابا خستم کردین دیگه!! اونجا 4 تا Cut Scene میبینی لذت میبری از انجام اون کار... صحنه هایه به یاد ماندنی و منظره هایه فوق العاده ی Syberia هیچ موقع از یادم نمیره...
    حالا کدوم صحنه از این بازی در یاده شما هست؟
    ببین اگه حرفام دروغ بود بزنین تو سرم.
    انتظار داری تو محیطهای ازمایشگاه و بسته و دور از دسترس با چیزهای متفاوتی رو به رو بشی و تک و تنها نباشی؟ شهر بازی نیست که... بلطبع محیط رنگ های مشخص و ثابتی باید داشته باشه. اشکالت اینه که محیط رو همه چی میبینی. اون در و دیواره که تکراریه نه تجهیزات و امکانات. اولش پرتال گان میگیری دستت. جلوتر کار کردن با لیزر ها رو یاد میگیری. بعدش با پل های پرتویی رو به رو میشی. فرار میکنی و برو تا آخر... این ذره ذره اومدن امکانات و تجهیزاته که تکراری بودن در و دیوار رو - که موردیه غیر قابل تغییر - خنثی میکنه. متفاوت بودن و بکر بودن پازل ها ست. دیالوگ ها و ترک های صوتی به حق زیباست. موسیقی کم تعداد ولی تاثیر گذار اونه... تو اگه محیط این بازی برات نچسبه پس همین حس رو نسبت به بازی TAG هم داری!

گیر هم دادی به نبود صحنه های سینمایی... مشخصه که هیچ وقت خوشت نمیاد که صحنه های سینمایی رو از دید خودت داشته باشی. این اساس کار ولو هست. همه چی از دید بازیکن دنبال میشه. من خودم با سکانس افتاتحیه و اختتامیه این بازی شدیدا حال کردم. مراحل فرار هم که بخش لاینفک بازیهای ولو هست در این بازی هم به زیبایی هر چه تمام تر طراحی شده بود. بازی به خوبی شروع شد و به خوبی هم تموم. کاملا راضیم کرد... اما... اما... فقط من دو تا ایراد تونستم از بازی بگیرم. یکی لودینگشه. دیگری هم موزیک آخر بازیه که در حد موزیک بازی قبل نبود. بهتره بگم یه درجه پایین تر از عالی... 9.5 نمره منه به این بازی.

بقیه رو نمیدونم میزنن تو سرت یا نه ولی خودم به محض دیدنت یه فاتالیتی اجرا میکنم روت!

13. 7 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

سلام دوستان من اینجا موندم کسی میدونه باید چیکار کنم ؟؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خیلی نامردین!!! دهات ما کرایسیس 2ــش رو به زور آوردن چه برسه به پورتال!!! یکی می تونه این بازی 1و2ــش رو واسم بپسته؟؟؟ هزینش هر چی باشه اوکیه مر30

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •