تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 48 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 475

نام تاپيک: پژو 405 با موتور کم مصرف TU5

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir@sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    PERSIAN GULF

پيش فرض

درودبرداداشای گلم.واسه داداشای گلم بگم که.کلا من با گازواسه ماشین مخالفم.به چنددلیل.این سیستم کپسولی که الان مبینیدمربوط به30پیش ایتالیاهست.که الان دیگه فقط توترکیه ساخته میشه.همتون میدونین که سی انجی چه بلای سر موتورمیاره پس لازم نیست دوباره تکراربشه.ولی ال پیجی.یکم داستانش فرق میکنه.بخاطرچکالی بیشترش حتی بهترازبنزین کارای داره ولی بازیه مشکل داره.اونم مربوط به ذات گازمیشه که کلا خطرناکه وبایدسیستم موتور وماشین کاملا ازنوطراحی بشه.ولی چون کشوردرتنگناقرارداشت مجبوربودن اینکاروبکنن.شایدبعضی بگن خوب بنزینم هم خطرناکه.که درسته ولی بیش از1قرن.سابقه وتجربه پشت سرش قرارداره وهمین تجربه باعث شده که خطراتش کنترل شده باشه.توتصادفات شدید درصدانفجار باک خیلی پائین اومده ولی درگازاینطورنیست داداشای گل.اما405باموتورتی یو5.من خودم میخاستم بخرم ولی یه حرف باعث شدمنصرف بشم.یکی ازدوستان تومحل کارم خریده وخیلی ازش راضی بود.طبق حرف ایشون.داخل شهرباکولرنهایته نهایتش8تا8.5میسوزونه.بیرون شهرهم حدودا6تا6.5که البته یعنی کمتراز206.من پیگیرشدم ودیدم حدودا206صندوقدارکه خودم خریدم30کیلوسنگینتراز405است که شایددلیله کمترمصرف کردن405باشه.ولی همکارم خیلی راضی بودالان8ماه که ماشینوخریده.وکوچکترین ایرادی پیدانکرده.البته چیزی که باعث شدمن نخرم این بودکه میگفتن گیربکسه405باموتور206نمیخونه. بعدمدتی دچارمشکل میشه.منم ترسیدم ونخریدم.ولی بشماتوصیه میکنم به حرف دوست من نریدوبیشترپرسوجوکنین بهتره.موتورملی چون طراحیش واسه گازه کمترمشکل پیدامیکنه.چون حداقل کیفیت گازهمیشه یطوره ومثل بنزین کیفیتش بالاپائین نمیره.پس کمتربه موتورصدمه میزنه.البته اگه ایرانخودروبتونه موتوروخوب مونتاژکنه.که البته میبینیم اینکارودرست انجام نمیدن.وازطرفی بنزین هم هرروزبدترازدیروزمیشه.تازگ هاهم گفتن.بنزین باکیفیت یورو4میادتوبازار.امیدوارم. لی اینوبدونین توهمه ماشینهای ایرانخودروهیچکدوم هندلینگه405رونداره.مطمئنن405 ااین موتوردوباره به روزهای اوج خودش برمیگرده.همینطورپرشیاکه بانام ال ایکس اوده توبازار.دوستان میدونم قراره بنزین بشه1300تومن.ولی سعی کنیدماشینتونوگازسوزنکنین. اورکنین به خطرش نمیرزه.ماداریم توماشین بنزین سوپرمیریزیم بازم ماشین دورموتورش بازی داره ولی بازم بهترازگازه.خطرش خسارتش وتوصف موندنهای زیادساعتیش.همه وهمه میگن اینکار نمیرزه به حواشیش.سرتونودرداوردم.ببخش ید.شرمنده.اگه پروف کامل این ماشینوخواستین بگین با تست واستون میزارم.البته بشرطی که پیام بزارین تامطمئن بشم.قول میدم تست این روزنامهاروواستوننزارم.وهم ن تستی که بادوستان مجله گرفتیمو واسه داداشای گلم بزارم تا راحترتصمیم بگیرن.بدرود.
    من هم با نظر این دوستمون موافقم گاز نه تنها به صرفه نیست بلکه ریسک استفاده و ضررش خیلی بالاست و مشکل اصلی به خاطر موتورهای ساخت داخله که پایه بنزینه و به همین علت گاز خیلی زود خرابش میکنه استفاده از سی ان جی یه خورده خطرش کمتره ولی بدلیل اکتان پایین و خشک بودن موتور رو خراب میکنه و ال پی جی هم مشکل اصلیش فرار بودن بیش از حدشه و شما هر کار هم بکنین باز از یه گوشه ای نشت میکنه شما اگر داخل یه ماشین ال پی جی سوز سوار بشین اولین چیزی که نظرتون رو جلب میکنه بوی گاز داخل اتاق ماشینه و خطر استفاده از ال پی جی خیلی بالاست

2. این کاربر از amir@sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pishooo2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز رفتم تو سایت ایرانخودرو ثبت نام کنم یه tu5405میبینم کارت طلاییشو برداشتن و 200 تومنم قیمتش رفته بالا ای خدا اخه چرا هیچوقت من شانس ندارم

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    PERSIAN GULF

پيش فرض

امروز رفتم تو سایت ایرانخودرو ثبت نام کنم یه tu5405میبینم کارت طلاییشو برداشتن و 200 تومنم قیمتش رفته بالا ای خدا اخه چرا هیچوقت من شانس ندارم
    حالا چی شد ثدوست من ثبت نام کردی یا نه ؟ واسه ثبت نام الان وقتشه بعد سال قیمتها بالا میره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    slx tu5 دنده اتوماتیک تولید نمیشه؟ راستی این پارس سال اتوماتیک tu5 فرقش با پارس lx tu5 چیه؟ منظورم اینه که داخل اتاقشون مثل هم هست یا نه؟ آخه سال اتوماتیک tu5 قیمتش بیست و پونصده اما lx tu5 هجده و خورده ای...
    قیافه بیرونی slx زیاد جالب نمیزنه نسبت به glx اما داخلش خیلی بهتره. داخل پارس سال اتوماتیک tu5 هم مثل slx می مونه. آیا پارس lx tu5 هم داخلش مثل slx هست یا مثل glx ؟

6. این کاربر از The Auditor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

راستی این ELX سال جدید که زدن ( با همون موتور L4) داخلش چطوریه؟ اگه اینم داخلش شبیه slx باشه که خیلی جالب میشه..

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

راستی این ELX سال جدید که زدن ( با همون موتور L4) داخلش چطوریه؟ اگه اینم داخلش شبیه slx باشه که خیلی جالب میشه..
    دوست عزیز این طرح جدید رویه همه ی مدل های جدید پارس و 405 slx گذاشتن!
    در ضمن بیش از یک ظاهر متفاوت هم نیست خیلیکیفیت جالبی نداره

9. این کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

کیفیت که خب آره.. اصلا انتظار ندارم ایرانخودرو محصول با کیفیتی ارائه بده. اگه قراره آدم یه محصول بی کیفیت بگیره خب حداقل ظاهرش قشنگ باشه

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا چی شد ثدوست من ثبت نام کردی یا نه ؟ واسه ثبت نام الان وقتشه بعد سال قیمتها بالا میره
    نه بابا میخوام برم نمایندگی ببینم اگه بشه از اونجا ثبت نام کنم اشنا دارم میگن 10 روزه میده اما مشکل دارم هرچی با خودم کلنجار مییرم نمیتونم قیافه ی slx رو تحمل کنم خیلی زشته از طرفی میخواستم 206 بردارم هم اتاقش کوچیکه هم هاچ بکاش انقدر تکون میخوره دل و روده ادم میاد بالا تازشم داری 70 تا میری انگار داری 500 تا میری ادم حس میکنه داره از شیشه جلو میافته بیرون نمیدونم به نظرم اگه یه 1 ماه صبر کنم برم بگردم یه ماشین از یه ادم پول لازم بگیرم بهتر باشه مثلا یه 206 اس دی 89 الان 14 15 تومن بیشتر نیست با کارکردی حدود 30000 تا اگه باشه هم لاستیک داره هم سالمه هم افت قیمتشو کرده خیلی فرق میکنه نظر شما چیه؟

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    PERSIAN GULF

پيش فرض

نه بابا میخوام برم نمایندگی ببینم اگه بشه از اونجا ثبت نام کنم اشنا دارم میگن 10 روزه میده اما مشکل دارم هرچی با خودم کلنجار مییرم نمیتونم قیافه ی slx رو تحمل کنم خیلی زشته از طرفی میخواستم 206 بردارم هم اتاقش کوچیکه هم هاچ بکاش انقدر تکون میخوره دل و روده ادم میاد بالا تازشم داری 70 تا میری انگار داری 500 تا میری ادم حس میکنه داره از شیشه جلو میافته بیرون نمیدونم به نظرم اگه یه 1 ماه صبر کنم برم بگردم یه ماشین از یه ادم پول لازم بگیرم بهتر باشه مثلا یه 206 اس دی 89 الان 14 15 تومن بیشتر نیست با کارکردی حدود 30000 تا اگه باشه هم لاستیک داره هم سالمه هم افت قیمتشو کرده خیلی فرق میکنه نظر شما چیه؟
    فکر بدی نیست اگر ماشین کارکرده تمیز گیر بیاری بهتره چون افتش رو کرده و زیاد ضرر نمیکنی به نظر من هم sd کارکرده از slx صفر بهتره

13. این کاربر از amir@sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فکر بدی نیست اگر ماشین کارکرده تمیز گیر بیاری بهتره چون افتش رو کرده و زیاد ضرر نمیکنی به نظر من هم sd کارکرده از slx صفر بهتره
    بدبخت شدم
    3 ماه دیگه ماشین میاد قطعاتش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •