تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 309 اولاول ... 71314151617181920212767117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 3081

نام تاپيک: Defy | گوشي مقاوم موتورلا با دوربين 5 مگاپيكسلي و صفحه نمايش 3.7 اينچي

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

جناب zimka_14162 اینجوری که من فهمیدم شما روی دوربین خیلی حساسی ! ( دلیل طرفداری شما از x10 هم همین دوربینشه )
    در مورد قیمت هم واقعا مناسبه ( هیچ گوشی تو ایران اولش با قیمت جهانی نمیاد حتی بعضیا تا آخرشم به قیمت جهانی نمیرسن ) در کل با این قیمتی که وارد شد و احتمال افت قیمت تا 400 به نظرم واقعا مناسبه

2. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mig33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آقا با این قیمتی که گوشی شاپ زده ( 525 چوب ) بیخیال این گوشی شدم .... نمی ارزه .
    منتظر Atrix میشم

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

[QUOTE=MOHAMMAD2010;5841046]جناب zimka_14162 اینجوری که من فهمیدم شما روی دوربین خیلی حساسی ! ( دلیل طرفداری شما از x10 هم همین دوربینشه )
    در مورد قیمت هم واقعا مناسبه ( هیچ گوشی تو ایران اولش با قیمت جهانی نمیاد حتی بعضیا تا آخرشم به قیمت جهانی نمیرسن ) در کل با این قیمتی که وارد شد و احتمال افت قیمت تا 400 به نظرم واقعا مناسبه[/
    QUOTE]

اسمم کاظم هس

نه زیاد طرفدار دوربین نیستم اما اون هم یک فاکتور هستش. مثلا برای کسی که دوربین زیاد مهم نباشه دمبال یک گوشی میگرده که دوربینش زیاد بالا نباشه اما سایر امکاناتش خوب باشه مثل همین دفای. ولی این به خاطر این نیست که از دوربین بدش میاد به خاطر اینه که چون دوربین واسش مهم نیست هزینه ی خریدش کاهش پیدا کنه و اون چیزی که براش مهمتره اون رو بخره. مثلا اگه همین دفای دوربین 3 داشت و قیمتش 500 بود کسی میخرید؟؟؟ خیلی کم.
    دفای گوشی فوق العاده ای هستش به شرطیکه قیمتش همون400-410 باشه و نه 520 هزار تومان.
    خداییش ایکس 10 نسبتا قیمتش مناسبه.در آینده ای نزدیک سامسونگ ایس هم با قیمتی حدود 350 تومان و حتی پایینتر میخواد عرضه بشه.پس فاکتور قیمت خیلی مهمه.
    مثلا خودم نهایتا خیلی خرج کنم تا 400 تومان.
    منم با قیمت 400 موافق هستم همون قیمتی که موتورولا روش گذاشته

آقا با این قیمتی که گوشی شاپ زده ( 525 چوب ) بیخیال این گوشی شدم .... نمی ارزه .
    منتظر Atrix میشم
    همین دفای که الان وارد بازار شده چندین ماهه قبل وارد شد اونم با این قیمت مطمئن باش حداقل 3 ماه و حتی بیشتر طول میکشه تا آتریکس با قیمتی حدود 600 وارد بشه .ماشالله افت قیمت موتورولا هم خیلی زیاده

5. این کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

در مورد فارسی هم به نظر من منوی فارسی فقط برای آدمای بیسواد بدرد میخوره . همه دنیا الان زبان دومشون انگلیسیه . از ما میخواد عربی بشه
    به نظرم فارسی فقط برای اس ام اس بدرد میخوره که با یک نرم افزار ساده قابل حله . و برای باز کردن سایتها که اون هم فارسی ساز میشه .
    دوست عزيز منظور از ساپورت فارسي، لزوما فارسي سازي منوها نيست. درصورتيكه نسخه آندرويد زبان فارسي (عربي) رو ساپورت نكنه در جاهايي مثل Browser، برنامه هاي مربوط به ويرايش اسناد آفيس و البته SMS نمي توان از فارسي به راحتي استفاده كرد. البته ميشه برخي مشكلات رو با نصب برنامه حل كرد ولي بازهم در خيلي از برنامه ها مشكلاتي مثل چپ به راست بودن و جدا جدا نشون دادن حروف وجود دارد.

داره خودمونی میشه ksksks's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    avare am

پيش فرض

والا تو جی اس ام اریا داشتم بررسی تخصصی شو می خوندم نوشته"حافظه محدود برای نصب نرم افزار"این مشکل ایجاد میکنه؟
    اینم لینکش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این که می گید به 2.2 اپدیت میشه(در اینده)خودمون از اینترنت می تونیم اپدیتش کنیم یا بابد منتظر بمونیم تا 2.2 بیاد؟؟؟
    کسی نبود به من جواب بده؟؟؟
    Last edited by ksksks; 07-02-2011 at 20:44.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sunrise07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

تا اونجایی که یادمه مدت زیادی طول کشید تا بوت لودر ایکس 10 -- بشه و براش کاستوم رام بیاد . با این حساب اگه دیفای هم مثل ایکس 10 باشه کلی عذاب می کشیم . موتورولا که مثل سامسونگ و سونی اریکسون ساپورت فارسی برای اندروییدی هاش نمیذاره . نسخه 2.2 هم تو سه ماه دوم میاد که البته اگه دوباره تاخیر نخوره

با این قیمتی هم که الان داره واقعا ارزش خرید نداره . اگه ایکس 10 یا دیزایر بگیریم هم هزینه کمتری پرداختیم هم از همین الان میتونیم اندروید فارسی رو تجربه کنیم ، هم میتونیم تجربه کار با فرویو و جینجربرد رو داشته باشیم و البته یه دروبین بهتر هم گیرمون میاد
    منتها دیگه نمیتونیم گوشیمونو بندازیم تو آب!!!

امیدوارم قیمتش کمتر بشه ، بوت لودرش -- بشه ، فارسی براش بیاد و امیدوارم این اتفاقات هرچه زودتر براش بیفته

---------- Post added at 08:51 PM ---------- Previous post was at 08:49 PM ----------

کسی نبود به من جواب بده؟؟؟
    اگه 2.2 براش بیاد میشه راحت اپدیتش کرد .

حافظه محدود برای نصب نرم افزار بیشتر توی 2.1 هستش توی فرویو میشه نرم افزار ها روی مموری کارد ریخت.

9. 2 کاربر از sunrise07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    avare am

پيش فرض

تا اونجایی که یادمه مدت زیادی طول کشید تا بوت لودر ایکس 10 -- بشه و براش کاستوم رام بیاد . با این حساب اگه دیفای هم مثل ایکس 10 باشه کلی عذاب می کشیم . موتورولا که مثل سامسونگ و سونی اریکسون ساپورت فارسی برای اندروییدی هاش نمیذاره . نسخه 2.2 هم تو سه ماه دوم میاد که البته اگه دوباره تاخیر نخوره

با این قیمتی هم که الان داره واقعا ارزش خرید نداره . اگه ایکس 10 یا دیزایر بگیریم هم هزینه کمتری پرداختیم هم از همین الان میتونیم اندروید فارسی رو تجربه کنیم ، هم میتونیم تجربه کار با فرویو و جینجربرد رو داشته باشیم و البته یه دروبین بهتر هم گیرمون میاد
    منتها دیگه نمیتونیم گوشیمونو بندازیم تو آب!!!

امیدوارم قیمتش کمتر بشه ، بوت لودرش -- بشه ، فارسی براش بیاد و امیدوارم این اتفاقات هرچه زودتر براش بیفته
    این قدر میگید ایکس10 ایکس 10 الان نگاه کردم نوشته اندرویید1.6!!!!!!!
    دیزایر هم که فرویو نیستش!!!!
    Last edited by ksksks; 07-02-2011 at 21:05.

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

البته باید بگم که :
    دیزایر فعلا گرون تر از دیفای هست !
    --------------------------------
    نمیدونم چرا تا همین چند وقت پیش هر کی میخواست x10 بگیره همه میگفتن نه نگیر - ولی حالا اینقدر محبوب شده ! فقط به خاطر ساپورت فارسیش !
    در مورد قیمت هم بعضیا نمیدونم چرا ، ولی خیلی بی انصافی میکنن
    مثلا اگه همین گوشی با قیمت 600-700 تومن وارد میشد شاید خیلی عجیب نبود ( چون میگفتن ضد آبه فلانه چنانه ) حالا که با این قیمت وارد شده بعضیا میگن ارزش نداره ( دلیل اصلی همه هم اینه که فارسی فعلا نداره )
    منظورم اینه اگه با 600 وارد میشد همه میگفتن اگه به 450 برسه واقعا ارزش خریدن داره ولی حالا این جوری میگن !
    یه خرده بعضی دوستان کمتر بی انصافی کنن بهتره !
    ( البته این نکته رو هم نباید فراموش کنیم که دیفای ساخت کارخونه موتورولا هست و تو ایران همه با موتورولا دشمن ! دلیلشو دیگه نمیدونم ! )

12. 4 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

]

این قدر میگید ایکس10 ایکس 10 الان نگاه کردم نوشته اندرویید1.6!!!!!!!
    دیزایر هم که فرویو نیستش!!!!
    ِفکر نکنم که حتی یک نفر با دفای مشکل داشته باشه همه چیزش عالیه و جز الویتهای خرید من هستش البته من قصد دارم حدود عید خرید کنم.
    تنها مشکلش قیمت بالاش هست که اگه حدود 410 باشه اونوقت ارزش داره.
    الان ایکس 10 چیزی حدود 90 هزارتومان ارزانتر هست.
    ایکس 10 جدید با ورژن 2.1 میاد و همچنین مالتی تاچ و فیلمبرداری اچ دی.
    روی کارتون های جدیدش الان نوشته ورژن 2.1 و همچنین فیلمبرداری اچ دی.
    اگه قیمتش به 410 یا 400 برسه البته تا یک و نیم ماهه دیگه من دفای رو میخرم
    --------------------------------------
    نه خداییش اگه قیمتش بالا ی 600 هم بود هیچ وقت نمیگفتم که 500 بشه.همون قیمتی که موتورولا گفته و نهایتا 40 تومان گرانتر.الان موتورولا چیزی حدود 390 هزارتومان قیمتش رو گذاشته.
    دلیل اینکه چرا قیمت موتورولا گرونتره. اولا به خاطر شرکت وارکننده اس هست که خیلی ضعیفه.
    دوما سالهای اول موتورولا فروش خوبی داشت توی ایران. اما زمانی که دوران افولش رو میگذراند دیگه مردم کمتر رغبت میکردند موتو بخرن.
    اینطور فکر نکنید که من ضد دفای هستم. نه اصلا.من نظر خودم رو نسبت به شرایط خودم گفتم. چون واقعا انقدر پول رو ندارم. اگه بخوام 520 تومان خرج کنم حتما میرم xt720 رو میگیرم که موتورولا هستش.اونم به خاطر بعضی ویژگی های خاصش که نسبت به دفای برتری داره. چون من همیشه از وسایلم خیلی خوب مراقبت میکنم و هیچوقت خط و خش برنمیداره و همیشه مراقب هستم.

Last edited by zimka_14162; 07-02-2011 at 21:14.

14. این کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    avare am

پيش فرض

پردازنده دیفای رو میشه تا 1 گیگاهرتز(حتی تا 1.2 هم) اورکلاک کرد.
    اندازه گوشی نسبت صفحه نمایش اون خیلی عالیه، به نظر من خیلی مهمه که گوشی راحت تو جیب جا بشه و از جیب در بیاد و یه دستی راحت بشه باهاش کار کرد! با آپدیت گوشی به 2.2 کیفیت فیلم برداریش هم بهتر میشه(720p) و عکاسیش هم برای اکثر افراد قابل قبوله(مگه اینکه عکاس حرفه ای باشین!) در ضمن کسی اسمارت فون ها رو برای کیفیت فیلم برداری و عکاسی نمیخره! خیلی از افراد گوشی قیمت بالا نمیخرند فقط به خاطر اینکه میترسند از دستشون بیوفته یا یه بلایی سرش بیاد و پولشون هدر بره! اما با داشتن دیفای این ترس وجود نداره و خیال آدم از این بابت راحته!
    از نظر فارسی ساپورت کردن هم حتی اگه فارسی براش نیاد احتمال خیلی زیاد عربی رو ساپورت خواهد کرد.
    ببخشید که این سوالو می پرسم ولی من تا حالا من با اندرویید کار نکردم ولی واقعا نفهمیدم 2.2 چه ربطی داره
    به کیفیت فیلم برداری؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •