تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما اعتقاد دارید که 2012 پایان دنیاست؟

راي دهنده
547. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی؟

74 13.53%
  • خیر؟

473 86.47%
صفحه 17 از 157 اولاول ... 71314151617181920212767117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 1562

نام تاپيک: 2012_ پایان زندگی؟

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

من کلا از یه چیز دیگه حرف میزنم
    من میگم سرونشت همه چیز از قبل تعیین شده چون همه چیز قبلا اتفاق افتاده و هزاران هزار نسخه از من وجود داره که هر کدوم در یک ثانیه ی مختلف به دنیا اومدن یعنی : وقتی من 1 ثانیه عمر کردم در واقع توی فیزیک کوانتوم لحضه ای که من به دنیا اومدم هی میتونه تکرار بشه چون تو فیزیک کوانتوم اون لحظه به تاریخ نمیپیونده و همیشه زنده هست و توی فیزیک واقعی وقتی من به دنیا اومدم فقط 1 بار اون لحظه(از سرنوشت خودم که تو دنیای کوانتوم هست) رو تجربه کردم. پس اگه الان من نسخه ی اصلی نباشم و قبل از من هزار تا مثل من وجود داشته باشن اونی که اول از همه توی فیزیک کوانتوم اتفاق افتاده اون زندگیشو کرده و مرده و کار هایی که کرده سرنوشت منو ایجاد کرده پس سرنوشت منو نسخه های قبلی من که توی همین زمان ولی توی فضا و فیزیک دیگر بودن نوشتن و من دیگه هیچ نقشی توی تغییر دادنش ندارم هر چی هم که قدرت اختیار داشته باشم هر کاری هم که بکنم نمیتونم از دست اون سرنوشت اصلی و ارجینال در برم

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

حتی شی کشف شده هم وجود داره:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به وضع غیرقابل انکار رسیده

نتایج جستجو:
    کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه ABEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    B.A.N.D.A.R_A.B.B.A.S

پيش فرض

اینا همش شایعه است

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

عجب دلیل و منطفی

یه سوال:
    الان شما دارین می گین که جهان هی داره تکرار میشه!؟

5. این کاربر از V i r u s e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

دوست دارین هر چی شما دوست دارید و ما تکرار کنیم؟
    سلام
    شما زود برداشت کردید.
    من حرفی از تکذیب یا تایید کردن پیشگویی های مایا نزدم.
    عرض کردم با توجه به این مدعا ، قضیه ی نابودی زمین در 21 دسامبر 2012 و پیشگویی مایان ها در ارتباط با اون کذبه.
    من ادعای دیگه ای رو رد نکردم ...
    البته بازم شما هر جور دوست داشتی فکر کن ...

کسایی که فکر می کنن مایا ها یه قوم در حد اون زمان خودشون بودن بهتره برن از یک منبع معتبر مثلا ویکی تحقیق کنن بعد گن مایا ها فلان هست فلان نیست.
    همه خوب میدونیم که بلاخره یه روزی زمین نابود میشه ((اینو هم تو قران هم تو انجیل و تقریبا هر کسی که به خدا اعتقاد داره به روز قیامت هم اعتقاد داره)) پس چرا با این وجود شما میگین نه 2012 نمیتونه باشو و اینا مگه چشه ؟ حتی همین الان هم ممکنه قیامت شه.
    من تقریبا اعتقاد دارم که یه اتفاق خاصی در دسامبر سال 2012 برای ما میوفته حالا حتما نباید مرگ باشه ممکنه اصلا جنگ جهانی سوم باشه ممکنه کشور ها شروع به استفاده ازبمب های اتمیشون کنن که نتیجش رو خودتون میدونید
    کد:
    اول که کسی مایان ها رو تکذیب نکرد.
    یک جمعه ی متمدن که سالها از زمان خودشون جلوتر بودند ...

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

در مورد مذاهب!
    با این که بحث مذهبی ممنوعه اما ، کدام یک از ادیان گفته که این Doom Day یا رستاخیز قابل پیش بینیه؟ جواب ساده است! هیچکدوم.

من ، خاص ترین اتفاق زندگی خودم هستم!

من کلا از یه چیز دیگه حرف میزنم
    من میگم سرونشت همه چیز از قبل تعیین شده چون همه چیز قبلا اتفاق افتاده و هزاران هزار نسخه از من وجود داره که هر کدوم در یک ثانیه ی مختلف به دنیا اومدن یعنی : وقتی من 1 ثانیه عمر کردم در واقع توی فیزیک کوانتوم لحضه ای که من به دنیا اومدم هی میتونه تکرار بشه چون تو فیزیک کوانتوم اون لحظه به تاریخ نمیپیونده و همیشه زنده هست و توی فیزیک واقعی وقتی من به دنیا اومدم فقط 1 بار اون لحظه(از سرنوشت خودم که تو دنیای کوانتوم هست) رو تجربه کردم. پس اگه الان من نسخه ی اصلی نباشم و قبل از من هزار تا مثل من وجود داشته باشن اونی که اول از همه توی فیزیک کوانتوم اتفاق افتاده اون زندگیشو کرده و مرده و کار هایی که کرده سرنوشت منو ایجاد کرده پس سرنوشت منو نسخه های قبلی من که توی همین زمان ولی توی فضا و فیزیک دیگر بودن نوشتن و من دیگه هیچ نقشی توی تغییر دادنش ندارم هر چی هم که قدرت اختیار داشته باشم هر کاری هم که بکنم نمیتونم از دست اون سرنوشت اصلی و ارجینال در برم
    این نظریه چقدر شبیه تناسخ بوداست!
    فقط یه کم علمی تر مطرح شده ...
    میشه اسم این نظریه رو بگید دوست خوب؟ به نظر جالب میاد ...

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

سلام
    شما زود برداشت کردید.
    من حرفی از تکذیب یا تایید کردن پیشگویی های مایا نزدم.
    عرض کردم با توجه به این مدعا ، قضیه ی نابودی زمین در 21 دسامبر 2012 و پیشگویی مایان ها در ارتباط با اون کذبه.
    من ادعای دیگه ای رو رد نکردم ...
    البته بازم شما هر جور دوست داشتی فکر کن ...

اول که کسی مایان ها رو تکذیب نکرد.
    یک جمعه ی متمدن که سالها از زمان خودشون جلوتر بودند ...

...
    ............

داره خودمونی میشه sozuki7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    صاحب این تاپیک
    اگ زنده موندم تا سال 2012 یاد اوریت میکنم که دنیا بیشتر از سال2012 عمر میکنه

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

حتی شی کشف شده هم وجود داره:

توی مستند Ancient Aliens (که کلآ در مورد همین جور چیزا هست و میخواد وجود بیگانه ها در هزاران سال پیش رو اثبات کنه !) حدود نیم ساعتی (شایدم بیشتر) در مورد این شی صحبت میشه.
    ولی واقعآ نمیشه این شی رو یه جور پرنده یا حتی پروانه فرض کرد ؟! دو تا چشم هم داره با یه دهن باز !
    کلآ اگه بخوایم عینک بدبینی به چشممون بزنیم , لابد باید ابوالهول رو هم نتیجه آزمایشات ژنتیکی فضایی ها روی مصری ها بدونیم که تونستن شیر و عقاب و آدم رو ترکیب کنن !

حالام 2012
    2+0=2
    1+2=3
    23 یعنی عدد شیطان و نماد شیطان
    ماشالله همیشه هم یه راهی برای اثبات فلان عدد وجود داره
    الآن من خودم بهتون اثبات میکنم 2012 عدد شیطان هست !!!
    2+1=3
    2+0=2
    2x3=6
    ای داد بیداد ! من تونستم با 3 تا عمل ریاضی به عدد 6 برسم یعنی 666 !!! ای وای !!!!!!!!!!
    Last edited by Mr.Crow; 14-09-2010 at 10:52.

10. 4 کاربر از Mr.Crow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

توی مستند Ancient Aliens (که کلآ در مورد همین جور چیزا هست و میخواد وجود بیگانه ها در هزاران سال پیش رو اثبات کنه !) حدود نیم ساعتی (شایدم بیشتر) در مورد این شی صحبت میشه.
    ولی واقعآ نمیشه این شی رو یه جور پرنده یا حتی پروانه فرض کرد ؟! دو تا چشم هم داره با یه دهن باز !
    کلآ اگه بخوایم عینک بدبینی به چشممون بزنیم , لابد باید ابوالهول رو هم نتیجه آزمایشات ژنتیکی فضایی ها روی مصری ها بدونیم که تونستن شیر و عقاب و آدم رو ترکیب کنن !

ماشالله همیشه هم یه راهی برای اثبات فلان عدد وجود داره
    الآن من خودم بهتون اثبات میکنم 2012 عدد شیطان هست !!!
    2+1=3
    2+0=2
    2x3=6
    ای داد بیداد ! من تونستم با 3 تا عمل ریاضی به عدد 6 برسم یعنی 666 !!! ای وای !!!!!!!!!!
    بله هميشه روشي براي اثبات عددي وجوددارد ولي اگه با مدارك ديگه همخواني داشته باشه درسته
    به نظر شما مطرح كردن 2012توسط چه كساني صورت گرفت؟
    چه كسي از اين قضيه سودي خواهد برد ؟

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

دوست عزیز برای متوجه شدن هیروگلیفهای پست شماره 161 و این شی که در پست 164 گفتم شما به 2 چیز احتیاج داری:

1- فکرت رو گسترش بدی! واقعیت چیزی هست که می بینید.هزار راه هم برای ردش هست.اما آیا حقیقت از بین میره؟! 100% نه
    یک سوال می پرسم ببینم چقدر دوست داری دنبال حقیقت باشی!
    اگر این مستندات صحیح است چرا پس هیچ لاشه ای از هواپیماها و فضاپیماهای باستانی تاکنون پیدا نشده؟

2-اطلاعات جانبیت بالا باشه.مسائل خرافی منظورم نیست.مسائلی که خیلی ها میدونن اما بهتر میدونن ناگفته باقی بزارن

اگر علاقه داشتی راهی برای اثبات اینها بهت نشون بدم بهم پیام خصوصی بزن(البته هر کسی دوست داشت میتونه پیام بزنه)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •