ببخشید باز سوال پیش اومد با نامه مگه بانک پول پس می ده !؟؟ مگه خود امور مالی و یا شهریه چک نمی دن ، یا نقدی حساب می کنن ؟!؟
ای ول پس هزار تومن ته کارت غذام رو بهم پس می دن : دی
ببخشید باز سوال پیش اومد با نامه مگه بانک پول پس می ده !؟؟ مگه خود امور مالی و یا شهریه چک نمی دن ، یا نقدی حساب می کنن ؟!؟
ای ول پس هزار تومن ته کارت غذام رو بهم پس می دن : دی
سلام من رفتم مدرسمون مدارکمو بگیرم.مدیرمون از بچه ها میپرسید چی قبول شدید همه میگفتن برق اراک برق اصفهان عمران تهران ار من پرسید من یه چیزی تحویلش دادم کف کرد(خالی بستم.البته ارومیه قبول شدم ولی خالی بدی بستم و یه جای دیگه ای گفتم) اونم گفت اسم و رشته و شهر و رتتثو بنویس که منم با پررویی تمام همه رو غلط گفتم.حالا واسه چی میخوان اینا؟؟گندش در نیاد ابروم بره>
حالا چی میشه؟؟گندش درمیاد؟چکار کنم؟ترو خدا کمک کنید
2تا عکس هم بهشون دادم .الان مثل چی پشیمونم.
![]()
Last edited by t.sunami; 11-09-2010 at 00:42.
تکراری![]()
Last edited by t.sunami; 11-09-2010 at 00:41. دليل: تکراری
دوستان یه سوالی هست که مدتها ذهن منومشغول کرده !
اگه دیر رفتیم سر کلاس و استاد هم تو کلاس باشه باید اجازه گرفت یا همینطوری تریپ سال بالایی سر رو بندازیم پایین بریم تو کلاس ؟![]()
یک دانشجوی پی30 اینو توضیح بده![]()
برا وضعیت نظام وظیفه چیکار کنم ؟؟
متولد نیمه اول 70
اجازه که اصلا ! البته بستگی به استادش داره ، در می زنی سلام می گی می شینی واسه بعضیا همون کار رو هم نمی کنی ! اگه نمی دونی استاد چه جوریه اخلاقش ، همین جوری بشین ! اگه نخوان رات بدن که همون لحظه که درو وا کردی بهت می پرن !
ولی نگین اجازه که ضایست !
با خنده و تيريپ مهربون:
اي واي استاد ببخشيد دير كردم. اتوبوسمون چپ كرده بود.
مدرسه ما که اسم افراد و رشته قبولیشون رو بنر میکنه میزنه به دیوار واسه تبلیغات شاید اونم واسه همین خواسته بوده
نه نامه رو فکر کنم باید ببری یه جا دیگه بدی به اون. اون واست چک صادر میکنه ...
---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------
به نظرم همیشه سعی کنید آتو ندین دست اساتید ! بعضی هاشون واقعا عقده ای هستن ! بعضی هاشون واقعا پایه و با حال هستن ! حالا اگه دیر رسیدین دو تا تقه آروم بزنید به در بعد در رو باز کنید به استاد یه اشاره کوچولو هم بکنید کافیه فقط جوری که استاد ببینه. نه که بگید آقا اجازه ! بعدشم سریع برید یه جا بشینن و سعی کنین موقع نشستن زیاد سر و صدا نکنید که تابلو میشین!
سلام
بچه ها کسی خبر داره علم و صنعت بهشهر خوابگاه میده یا نه !؟ خودگردانم بده بد نیس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)