تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 23 اولاول ... 7131415161718192021 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 229

نام تاپيک: یورو 2012 (UEFA Euro) | مرحله مقدماتی

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

نویر هم یکم زیادی مغرور شده. هم تو بازی با پا و هم تو خروجهاش میشه این رو دید. یادش بخیر الیور کان بزرگ یا از دروازه بیرون نمیومد یا وقتی میومد توپ رو کامل جمع میکرد. امیدوارم نویر جوگیر نشه فکر کنه یه آلمانه و یدونه اون
    دقیقا رفیق:
    بازی کاملا یک طرفه بود.
    کروس هم فوق العاده نشون داد.الان دیگه تو غیاب شواینی خیالمون راحته دیگه.
    خط حمله با وجود گومز جون گرفته .
    در مورد نویر هم موافقم.متاسفانه عدم وجود رقیب باعث میشه آدم فکر کنه که یه دونست.زمان اولیورکان یه ینس لمن بود که احساس یکه تازی نکنه اما الان!!!
    بهرحال یوگی باکسی شوخی یا تعارف نداره بخواد بلرزه میلرزونتش
    صعود رو به دوستان ژرمنی تبریک میگم.
    پیش به سوی قهرمانی

2. 4 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

آذربايجان 1- آلمان 3
    هفتمين پيروزي پياپي ژرمن ها

دوره طلايي آلمان در رقابتهاي مرحله مقدماتي يورو2012 همچنان ادامه دارد. ژرمن ها در ديدار سه شنبه شبشان مقابل آذربايجان به پيروزي 1-3 دست يافتند.

در نیمه اول مسعوت اوزیل و ماریو گومز برای ژرمنها گلزنی کردند تا هفتمین برد پیاپی آنها در مرحله گروهی به دست بیاید و بدین ترتیب آینده شاگردان برتی فوکتس به اما و اگر سپرده شد.
    اولین گل این بازی در دقیقه 30 توسط مسعوت اوزیل از راه رسید و ماریو گومز در دقیقه 41 برای دومین بار ژرمنها را به گل رساند. سومین گل آلمان هم در دقیقه 92 توسط آندره شورله به ثمر رسید. مراد حسینوف در دقیقه 89 تنها گل تیم میزبان را به ثمر رساند.
    بدین ترتیب آلمان به هفتمین پیروزی در هفت دیدار خود در گروه آ مرحله مقدماتی یورو2012 دست یافت و کسب سه امتیاز در دیدار آتی این تیم مقابل اتریش، صدرنشینی آلمان در این گروه را مسجل خواهد کرد. آذربایجان هم با کسب سه امتیاز از شش بازی، پائین تر از قزاقستان ،در قعر جدول قرار دارد

محتوای مخفی: آلمان-آذربایجان 

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600 and weights 85KB.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600 and weights 64KB.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600 and weights 46KB.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600 and weights 58KB.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600 and weights 80KB.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600 and weights 46KB.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600 and weights 86KB.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600 and weights 65KB.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600 and weights 60KB.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600 and weights 94KB.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600 and weights 51KB.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600 and weights 73KB.

4. 2 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

پس از صعود به جام ملت‌ها
    يواخيم لو: فصلي خوب را پشت سر گذاشتيم

سرمربي تيم ملي فوتبال آلمان گفت: برد مقابل آذربايجان بيان‌گر پشت‌ سرگذاشتن فصلي خوب است.

به نقل از کيکر يواخيم لو اظهار داشت: بايد از تيم تشکر و قدرداني زيادي شود. فکر مي‌کنم در فصل اخير عملکرد بسيار خوبي داشتيم. ضمن اين که چنين بردي 24 روز پس از آخرين هفته فصل خاتمه يافته بوندس‌ليگا به دست آمد.
    وي ادامه داد: در بازي با آذربايجان مشخص بود که بازيکنان پس از فصلي طولاني و طاقت‌فرسا، تحليل رفتند. ضمن اين که آذربايجان نيز خيلي خوب کار کردند.
    شب گذشته تيم تحت رهبري اين مربي موفق شد در هفتمين بازي خود در مرحله مقدماتي جام ملت‌هاي اروپا برابر آذربايجان 3 بر يک برنده شود. آلمان‌ به اين ترتيب با کسب امتيازات کامل (21) به عنوان اولين تيم راه‌يافته به مرحله نهايي اين مسابقات معرفي شد.

6. 2 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

من هم صعود به عنوان اولین تیم رو تبریک می گم( کپی رایت از یوسف جان)

به جز خروج های نویر . به نظرم الان یک نقطه ضعف هم در خط دفاع داریم . تا جام ملت ها وقت زیاده و لو فرصت داره ترکیب خط دفاعیش رو بشناسه .
    +
    نمی دونم این احساس منه یا نه ولی به نظرم پولدی و مولر یه جوری تو بازی گم هستند . شاید از خستگی باشه .

و بازم+
    این پیراهن دوم هم خیلی حس قهرمانی رو به ادم منتقل می کنه!

8. 4 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

یواخیم لوو: به زودی با بالاک صحبت می کنم/ ترکیب اصلی تیم برای یورو 2012 هنوز مشخص نیست

آلمان با 7 پیروزی از 7 بازی، در صدر گروه اول رقابت های مقدماتی یورو 2012 قرار دارد و تقریبا صعودش به این رقابت ها قطعی شده است.

سایت گل- یواخیم لوو، سرمربی تیم ملی آلمان، اعلام کرد به زودی در مورد استفاده از میشائیل بالاک در رقابت های سال آینده یورو 2012 تصمیم گیری خواهد کرد.
    این هافبک باتجربه لورکوزن آخرین بار پیش از جام جهانی 2010 در دیدار دوستانه تیم ملی آلمان مقابل آرژانتین برای این تیم به میدان رفت. او به دلیل مصدومیت نتوانست در رقابت های جام جهانی بازی کند.
    لوو در گفتگو با نشریه بیلد گفت:" ما مدت هاست که با هم صحبت نکردیم. اما به زودی این اتفاق رخ خواهد داد. همه علاقه دارند که این مسئله به زودی حل شود."
    لوو همچنین در مورد سال پیش رو گفت:" من می خواهم از شش ماه آینده برای انجام تجربیات بیشتر استفاده کنم. ما تیم قدرتمندی داریم.
    بازیکنانی مانند پر مرتساکر، فیلیپ لام، باستین شواین اشتایگر، لوکاس پودولسکی و میرو کلوزه در چند سال اخیر بازیکنان کلیدی ما بوده اند. در سال اخیر نیز مسوت اوزیل، سامی خدیرا، توماس مولر و ماریو گومز به تیم اضافه شده اند.
    با این وجود من معتقدم در یک سال اخیر تغییرات زیادی می تواند در تیم ملی رخ دهد و من اعتقادی به این ندارم که ترکیب اصلی یورو 2012 باید شش ماه قبل از مسابقات مشخص شود."
    آلمان با 7 پیروزی از 7 بازی، در صدر گروه اول رقابت های مقدماتی یورو 2012 قرار دارد و تقریبا صعودش به این رقابت ها قطعی شده است.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. این کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

یوواخیم لوو: بالاک دیگر برای تیم ملی آلمان بازی نخواهد کرد

حضور نسل جدیدی از بازیکنان جوان موجب شد تا لوو چنین تصمیمی بگیرد و بالاک که در یکی دو فصل اخیر با مصدومیت های زیادی مواجه بوده، تصمیم لوو را پذیرفته است

سایت گل- یواخیم لوو، سرمربی تیم ملی آلمان، با میشائیل بالاک، هافبک باتجربه لورکوزن دیدار کرد و تایید کرد که بالاک دیگر در تیم ملی بازی نخواهد کرد.
    حضور نسل جدیدی از بازیکنان جوان موجب شد تا لوو چنین تصمیمی بگیرد و بالاک که در یکی دو فصل اخیر با مصدومیت های زیادی مواجه بوده، تصمیم لوو را پذیرفته است.
    سرمربی ژرمن ها در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من در چند ماه گذشته بازیکنان جوان زیادی را زیر نظر داشتم و دورنمای خوبی در پیش رو می بینم. با حضور این بازیکنان جوان ما نسبت به جام جهانی 2010 پیشرفت خوبی داشتیم و روند مثبتی را پشت سر می گذاریم.
    بعد از اینکه من در این مورد با بالاک در اواخر مارس رودررو صحبت کردم، چند بار نیز تلفنی با هم حرف زدیم، اکنون در آستانه رقابت های سال آینده یورو به دیدگاه روشنی رسیدیم.
    در صحبت های مان، من مطمئن بودم که میشائیل دیدگاه ما را درک می کند. هر دو طرف با صداقت و روشنی در مورد دیدگاه های مان صحبت کردند."
    بالاک تاکنون 98 بازی ملی انجام داده و لوو در مورد اهمیت او برای تیم ملی در این سال ها صحبت کرد.
    " میشائیل بالاک در یک دهه اخیر نقش مهمی در رهبری تیم ملی آلمان داشت و با درخشش او بود که تیم ملی در جام جهانی 2002 تا فینال پیش رفت.
    او شکل دهنده یک عصر در تیم ملی بود و همیشه مانند یک کاپیتان برای تیم عمل می کرد. من این مسئله را در جام جهانی 2006 و یورو 2008 از نزدیک احساس کردم. بازی های او به تنهایی گویای همه چیز است."
    لوو همچنین اعلام کرد که دیدار دوستانه تیم ملی آلمان مقابل برزیلی در ماه آگوست، آخرین بازی ملی بالاک خواهد بود.
    " ما قصد داریم بازی نود و نهم بالاک برای تیم ملی المان را به عنوان بازی خداحافظی او جشن بگیریم به همین دلیل او برای دیدار مقابل برزیل که روز 10 آگوست برگذار می شود، به تیم دعوت خواهد شد. او در دقایق پایانی به عنوان کاپیتان به میدان خواهد آمد. امیدواریم او پیشنهاد ما را بپذیرد."

کد:
    پ ن:فراموشت نخواهیم کرد،کاپیتان

12. 4 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یاد تیم 2002 بخیر
    هیشکی رو نداشت
    عقب کان رو داشتیم و جلو بالاک رو و این 2تا تیم رو تا فینال بردن
    حیف که بالاک محروم شد واسه فینال وگرنه آلمان قهرمان میشد.

بالاک یکی از ناکام ترین بازیکنای تاریخ آلمان بوده فکر میکنم.
    توی سال 2002 با لورکوزن نایب قهرمان بوندسلیگا،جام حذفی،چمپیونز لیگ و با تیم ملی هم نایب قهرمان جام جهانی شد.
    توی سال 2008 هم با چلسی نایب قهرمان لیگ برتر،لیگ کاپ،چمپیونز لیگ و با تیم ملی هم نایب قهرمان یورو 2008 شد.

حتی رومینیگه هم که تو 2تا فینال جام جهانی با آلمان باختش و تو فینال cl هم با بایرن باخت فکر نمیکنم به قدر بالاک ناکام بوده باشه

14. 6 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

بالاک پیشنهاد یواخیم لو برای برگزاری بازی خداحافظی را رد کرد

هافبک اسبق باشگاه بایرن مونیخ و چلسی نمی خواهد بازی خداحافظی اش با پیراهن تیم ملی آلمان را انجام دهد

سایت گل – میشائیل بالاک هافبک بایرلورکوزن اعلام کرد در بازی دوستانه مقابل برزیل شرکت
    نمی کند و پیشنهاد یواخیم لو را برای بازی خداحافظی پیشنهادی مسخره دانست.

یواخیم لو پنجشنبه اعلام کرد دوران میشائیل بالاک در تیم ملی به پایان رسیده است. این در حالی است که بالاک 98 با برای ژرمن ها به میدان رفته است.
    لو گفت این شانس را به بالاک میدهد تا در بازی دوستانه ماه آگوست مقابل تیم ملی برزیل به عنوان بازی خداحافظی اش برای آخرین بار با پیراهن آلمان به میدان برود اما هافبک اسبق چلسی این پیشنهاد را رد کرد.
    بالاک کرد گفتگو با روزنامه بیلد گفت:" حضور در یک بازی دوستانه که مدتها قبل برنامه ریزی شده به عنوان بازی خداحافظی، از نظر من ایده ای مسخره است."
    "می دانم که به هواداران مدیونم تا در این بازی شرکت کنم اما نمی توانم این پیشنهاد را قبول کنم."
    بالاک همچنین در مورد تصمیم لو مبنی بر عدم دعوت از او برای بازی های آینده تیم ملی آلمان گفت:" این پیغام و نوع رفتار آنها بسیار مرا ناراحت کرده است چرا که دقیقا همانند رفتاری است که تابستان گذشته وقتی مصدوم بودم با من انجام دادند."

کد:
    درباره بالاک:

میشائیل بالاک قلب پرتپش خط میانی فوتبال آلمان

در تیم ملی فوتبال آلمان، دیگر جایی برای میشائل بالاک، کاپیتان پیشین ملی‌پوشان این کشور نیست. یوآخیم لوو، سرمربی تیم ملی آلمان رسما اعلام کرد که حضور ملی‌پوشان آلمان در جام ملت‌های اروپا ۲۰۱۲ بدون همراهی بالاک خواهد بود.

روز پنجشنبه (۱۶ ژوئن) خبری رسما اعلام شده که از ماه‌ها انتظار شنیدن آن می‌رفت: خداحافظی اجباری میشائل بالاک از تیم ملی فوتبال آلمان. البته شماری همچنان امید داشتند که او بار دیگر پیراهن تیم ملی را بر تن کند. افول این ستاره‌ی بزرگ زمانی آغاز شد که به علت مصدومیت شدید از همراهی تیم ملی کشورش در بازی‌های جام جهانی ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی محروم ماند.

درخشش ملی‌پوشان جوان که کسب مقام سوم جهان را به دنبال داشت و همچنین دست نیافتن بالاک به فرمی مطلوب پس از بازگشت به صحنه دست به دست هم دادند تا راه برای برگشتن دوباره او به تیم ملی مسدود بماند.

یوآخیم لوو در اطلاعیه‌ای رسمی که روز پنجشنبه به انتشار رسید، تصریح کرد: «ماه‌های گذشته نشان داد که بازیکنان جوان زیادی در کانون توجه قرار گرفته و چشم‌انداز خوبی برای حضور در تیم ملی دارند.»

لوو ضمن تاکید بر لزوم موضع‌گیری در مورد آینده بالاک در تیم ملی زحمات و نقشی که این ستاره‌ی ۳۴ ساله در موفقیت فوتبال آلمان بازی کرده را مورد ستایش قرار داد. سرمربی آلمان در این راستا به ویژه بر نقش بالاک در جام‌های جهانی ۲۰۰۲ و ۲۰۰۶ و همچنین جام ملت‌های اروپا در سال ۲۰۰۸ اشاره کرد.

درخور توجه آنکه تمامی عنوان‌های که میشائل بالاک تا کنون با باشگاه‌های گوناگون از جمله بایرن مونیخ و چلسی لندن به دست آورده، همگی در سطح ملی بوده و او از کسب عنوانی بین‌المللی چه در سطح باشگاهی و چه به همراه تیم ملی آلمان محروم مانده و بارها به ناگزیر به مقام نایب‌قهرمانی بسنده کرده است.

بالاک در تاریخ ۲۶ سپتامبر ۱۹۷۶ در گورلیتس، واقع در شرق آلمان، زاده شد. در آن زمان، هنوز دیوار جنگ سرد، دو آلمان را از هم جدا می‌ساخت. بالاک در آلمان شرقی بالید و برای نخستین بار در شش‌سالگی به ورزش فوتبال روی آورد. او را به دلیل استعدادی که از خود نشان داد، در ده‌سالگی به تیم فوتبال «شهر کارل مارکس» ـ که بعدها به "اف.ث. کمنیتس" تغییرنام داد ـ معرفی کردند. بالاک نخست در خط میانی بازی می‌کرد و سپس در نقش مدافع آزاد (لیبرو) به خدمت گرفته شد. خود او در آن ایام گفته بود: «فوتبال برای من همه‌چیز است» .

وی تدریجا به عنوان بازیکن میانی جای خود را تثبیت کرد و پس از وحدت دو آلمان و در سال ۱۹۹۵ نخستین قرارداد حرفه‌ای خود را امضا کرد. بالاک سرانجام در سال ۱۹۹۷ از شرق آلمان به یکی از تیم‌های غرب این کشور، یعنی کایزرسلاوترن، منتقل شد که در آن زمان در دسته‌ی دوم بوندس‌لیگا بازی می‌کرد. در آنجا "اوتو رهاگل" ، مربی نامدار آلمانی، مسئولیت پرورش ورزشی او را برعهده گرفت.

رشد بالاک در این سال‌ها چشمگیر بود و سرانجام در سال ۱۹۹۹ تیم بایرلورکوزن حاضر شد برای خرید او ۶ میلیون مارک بپردازد. بالاک هرگز در تیم ملی فوتبال جوانان آلمان بازی نکرد، اما ۱۹ بازی برای تیم زیر ۲۱ ساله‌های این کشور انجام داد.

جام جهانی ۱۹۹۸ فرانسه برای تیم ملی فوتبال آلمان با ناکامی بزرگی همراه بود. همه از بحران این تیم سخن می‌راندند. بحث‌های دامنه‌داری در این کشور درباره‌ی غفلت از تربیت بازیکنان مستعد جوان درگرفته بود. در جریان این بحث‌ها، از میشائیل بالاک به عنوان یک استثنا یاد می‌شد. بالاک سرانجام در سال ۱۹۹۹ به تیم ملی فوتبال آلمان فراخوانده شد و نخستین بازی خود را در مقابل تیم اسکاتلند انجام داد. آلمان آن بازی را در خانه‌ی خود با نتیجه‌ی یک بر صفر واگذار کرد.

شروع کار بالاک در باشگاه لورکوزن هم چندان آسان نبود. وی مدت‌ها آسیب‌دیده بود. اما "کریستف داوم" ، مربی این تیم، بالاک را تدریجا به بازیکنی پرقدرت تبدیل کرد. تیم بایرلورکوزن در سال ۲۰۰۰ با درخشش بالاک توانست به مقام نایب‌قهرمانی بوندس‌لیگا دست یابد. در همین فصل بود که بالاک به عنوان بازیکنی با قابلیت‌های رهبری، نام خود را بر سر زبان‌ها انداخت.

بعدها بایر لورکوزن تحت مربیگری "کلاوس تاپ‌مولر" به تیمی پرقدرت ارتقا یافت و در فصل ۲۰۰۱ و ۲۰۰۲ در مسابقات جام باشگاه‌های اروپا نیز درخشید و تا بازی نهایی پیش‌رفت. ولی تیم بالاک در فینال در مقابل تیم پرآوازه‌ی رئال مادرید شکست خورد و ناکام ماند.

بالاک در این میان در تیم ملی فوتبال آلمان نیز به بازیکنی ثابت تبدیل شده بود و تحت مربیگری "رودی فولر" اوجگیری او نیز به عنوان یک ستاره‌ی بین‌المللی آغاز شد. پس از جام جهانی ۲۰۰۲ در ژاپن و کره، تیم بایرن مونیخ، میشائیل بالاک را با پرداخت ۲۸ میلیون مارک به خدمت گرفت.

از آن پس بالاک به یکی از ستارگان پرفروغ فوتبال آلمان تبدیل شد. نقش رهبری‌کننده‌ی او در خط میانی تیم آلمان، بی‌چون و چرا بود. با وجود این‌که در این تیم الیور کان، دروازه‌بان ملی‌پوش، سابقه‌ی بیشتری داشت، تحت رهبری "یورگن کلینسمان" و به خواست مربی جدید تیم ملی فوتبال آلمان، بازوبند کاپیتانی به میشائیل بالاک تعلق گرفت تا در میانه‌ی میدان، نظم و هماهنگی را در تیم ایجاد و حملات به دروازه‌ی حریف را سازماندهی کند.

پس از درخشش بالاک با تیم ملی فوتبال آلمان در بازی‌های جام جهانی ۲۰۰۶ آلمان، رقابت شدیدی میان تیم‌های طراز اول اروپا برای به خدمت گرفتن او درگرفت. آ.ث.میلان، رئال مادرید و منچستر یونایتد از تیم‌های پرآوازه‌ای بودند که خواهان بالاک بودند. سرانجام در این رقابت‌ها، رومان آبراموویچ، میلیاردر روسی و مدیر باشگاه چلسی لندن، موفق شد بالاک را به تور اندازد. چلسی با بالاک قراردادی سه ساله منعقد کرد. رسانه‌های انگلستان خبر دادند که بالاک مطابق این قرارداد سالانه ۱۰ میلیون یورو یا به عبارتی هفته‌ای ۲۰۰ هزار یورو دریافت می‌کند.

میشائیل بالاک به همراه تیم ملی آلمان تا فینال جام ملت‌های اروپای سال ۲۰۰۸ در اتریش و سوئیس هم پیش رفت، اما در دقیقه‌ی ۳۳ بازی نهایی، این فرناندو تورس اسپانیایی بود که در پی اشتباهات مکرر آلمانی‌ها، دروازه‌ی این تیم را گشود؛ نتیجه‌ای که تا پایان پایدار ماند و داغ قهرمانی این تورنمنت را بر دل یواخیم لو و شاگردانش نهاد.

مصدومیت در واپسین روزهای رقابت‌های لیگ انگلیس در سال ۲۰۱۰ سبب شد که بالاک نتواند تیم ملی آلمان را در بازی‌های جام جهانی ۲۰۱۰ آفریقای همراهی کند. عدم دست‌یابی به فرم گذشته، مزیدی بر علت شد تا او پس از بازگشت به بوندس‌لیگا و پیوستن به باشگاه بایر لورکوزن باز هم نتواند آن اقتدار و توانایی‌های گذشته را به نمایش گذارد.

به پاس خدمات شایان بالاک به فوتبال آلمان، قرار است که در ماه اوت سال جاری میلادی بازی خداحافظی‌‌ای برای او در اشتوتگارت برگزار گردد، آنهم در برابر تیم ملی فوتبال برزیل که رکورددار عنوان قهرمانی جهان است.

منبع : دویچه وله

16. 3 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

بکن باوئر:" بالاک بازیکن بزرگی بود و شایسته آن است که دیدار خداحافظی بزرگی داشته باشد."

سایت گل - فرانس بکن باوئر قیصر فوتبال آلمان به بالاک توصیه کرده است تا پیشنهاد بازی خداحافظی در ماه اوت برابر برزیل را بپذیرد و با خاطره ای خوش از تیم ملی جدا شود.
    بکن باوئر امروز جمعه پس از بیانیه یوآخیم لوو مبنی بر عدم دعوت از بالاک در تیم ملی، که روز پنجشنبه اعلام شده بود گفت:" هر بازیکن بزرگی نهایتا در نقطه ای به پایان خواهد رسید. بالاک در هر صورت شایسته یک مراسم خداحافظی بزرگ است من فقط می توانم به وی توصیه کنم که او پیشنهاد فدراسیون فوتبال مبنی بر حضور در دیدار دوستانه ماه اوت مقابل برزیل و وداع از بازی های ملی پس از 99امین بازی خود در تیم ملی را بپذیرد."
    این دیدار 10ام اوت در اشتوتگارت برگزار می شود و 99امین بازی ملی بالاک خواهد بود البته هافبک 34 ساله لورکوزن پیشنهاد فدراسیون آلمان را رد کرده است.
    تصمیم یوآخیم لوو مانع آن شد تا بالاک به باشگاه 100 تایی ها برسد و تعداد بازی های ملی او زیر 100 باقی ماند و وی همچنان پشت سر بکن باوئر با 103 بازی ملی خواهد ماند.
    رکورد بیشترین بازی ملی در تیم ملی فوتبال آلمان متعلق به لوتار ماتئوس با 150 بازی ملی است.

کد:

18. 3 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

تعجب دبیر فدراسیون فوتبال آلمان از واکنش بالاک؛ او باید زودتر خداحافظی اش را اعلام می کرد

نیرزباخ معتقد است واکنش بالاک منصفانه نبوده

سایت گل- وولفگانگ، نیرزباخ، دبیر فدراسیون فوتبال آلمان، از واکنش شدید میشائیل بالاک، ستاره باتجربه لورکوزن، در مورد انجام بازی خداحافظی از تیم ملی آلمان به شدت متعجب شد.
    یوواخیم لوو، سرمربی تیم ملی آلمان روز پنج شنبه اعلام کرد که دوران ملی این هافبک 34 ساله بهپایان رسیده و افزود که این بازیکن را برای دیدار دوستانه مقابل برزیل که اواسط آگوست برگزار می شود به تیم ملی فراخواهد خواند تا در این بازی از تیم ملی خداحافظی کند.
    اما بالاک با رد این پیشنهاد، این مسئله را مسخره و مضحک توصیف کرد.
    نیرزباخ معتقد است واکنش بالاک منصفانه نبوده و در مصاحبه با کیکر گفت:" من واقعا تصمیم بالاک را درک نکردم، بگذارید او هرچه دل می خواهد بگوید. از نظر من، همه صحبت های ما با او منطقی و عادلانه بوده است."
    نیرزباخ همچنین تایید کرد که فدراسیون فوتبال آلمان قصد داشت پیش از دیدار تیم ملی آلمان مقابل اتریش و آذربایجان در مقدماتی یورو 2012 اعلام کند که بالاک دیگر برای تیم ملی بازی نخواهد کرد.
    اما بالاک پیش از این بازی ها با مدیران فدراسیون تماس نگرفت.
    " میشائیل باید با ما در مورد پیشرفت اوضاع تماس می گرفت. با این وجود این اتفاق رخ نداد و نا تصمیم گرفتیم تا این بیانیه را روز پنج شنبه منتشر کنیم زیرا واقعا زمانش رسیده بود."
    بالاک که در دو جام جهانی 2002 و 2006 ستاره تیم ملی آلمان بود، تاکنون 98 بازی ملی انجام داده و و 42 گل برای این تیم به ثمر رسانده است.

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •