تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 20 اولاول ... 71314151617181920 آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 195

نام تاپيک: مهندس احمدی مشاور برتر کنکور !!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

این دو تا سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چرا دیگه آپ نمیشه ؟؟؟
    میترسم احمدی یه بلایی سرشون آورده باشه
    ... بعید نیست از اون

2. 2 کاربر از fuliya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

مثلا احمدی شناساییشون کرده باشه و شبانه به همراه دادگستری و مسعودی رفته باشن به قتل رسونده باشن ادمین سات ها رو ؟

دوستان لطفا یکی منو کمک کند من سی دی های این احمدی را گرفته ام اصلا درد نخورد چیکارش کنم ایا اگه پس بدم قبول میکنند
    چیا ارش گرفتی که به درد نخورد ؟ محصولاتی مثل دین و زندگی و عربی و تاریخ ادبیات و ... واقعا به درد نخور هستن همینطور زیست شناسی عرفان اکبری و شیمی یزدانی کیفیت پایینی دارن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

کسی نرم افزار انتخاب رشته خوب سراغ نداره

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من سی دی خازن و مقاومت و الکتریسیته مغناطیس معادله و نا معادله گرامر محجوبی ریاضی2 حسابان را گرفتم
    دروس عمومی رو که کلا بیخیال هیچکدومشون به درد نمیخورن. فقط عربیشون یکم کیفیت داره
    خازن و مقاومت هم که عوض شده جدیدش خیلی با کیفیت هست احتمالا قدیمیشو با قیمت پایینتر داده بهت.
    مغناطیس هم بسیار عالی هست جدیدش قدیمیش ولی فقط تکنیک بود.
    معادله و نامعادله هم کیفیتش خیلی پایینه الان معدله نامعادله و حد منتشر شده که عالی هست.
    ریاضی 2 و حسابان و ... رو مخصوصا محصولات کامران رو که انقدر کیفیتشون پایین هست که خودشون هم توصیه نمیکنن حتی.

کلا این چیزایی که گرفتی محصولات قدیمیشون هست که روی دستشون مونده و دارن زیر قیمت میدن.

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام.
    دوستان ببخشید،‌میخواستم بپرسم به نظر شما مجموعه های استاد منتظری چطور هست؟ میارزه بخرم؟ البته من از تابستان کلاس های کنکورم (علاوه بر کلاس های مدرسه که خب بهترین دبیر های مشهد هستند ) به تعداد گروهمون که ۱۰ نفر هست، شروع میشه. میخواستم بپرسم این آقای منتظری واقعا معجزه میکنه؟ من در حال حاضر هفته ام رو که ببندم ۵۰ ساعت میشه (رشته ریاضی - فیزیک - سال سوم هستم) و از هوش بالایی هم برخوردارم و جوری نیستم که نفهمم با کمی خوندن حالیمه! فقط نمیدونم واقعا این آقای منتظری معجزه میکنه در شیوه درس دادن ریاضیات آیا؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام.
    دوستان ببخشید،‌میخواستم بپرسم به نظر شما مجموعه های استاد منتظری چطور هست؟ میارزه بخرم؟ البته من از تابستان کلاس های کنکورم (علاوه بر کلاس های مدرسه که خب بهترین دبیر های مشهد هستند ) به تعداد گروهمون که ۱۰ نفر هست، شروع میشه. میخواستم بپرسم این آقای منتظری واقعا معجزه میکنه؟ من در حال حاضر هفته ام رو که ببندم ۵۰ ساعت میشه (رشته ریاضی - فیزیک - سال سوم هستم) و از هوش بالایی هم برخوردارم و جوری نیستم که نفهمم با کمی خوندن حالیمه! فقط نمیدونم واقعا این آقای منتظری معجزه میکنه در شیوه درس دادن ریاضیات آیا؟
    منتظری برای کسایی که در آموختن ریاضیات مشکل دارن یه معجزه هست. همه فصل هاش بسیار عالی هستن.

8. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

gap

اگه نباشه جاش خالی می مونه m-asadabadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.

منتظری با این باند شیاد احمدی نسبت خاصی نداره جز اینکه اونا یه چیزای به خیال خودشون جالب رو از رو این منتظری دزدیدن
    هم سوادش و هم درس دادنش بدک نیست ، خوبه !
    منتهی اینم آدم چرب زبون و حرافیه و این "معجزه" که شما میگی بیشتر جوسازی و شلوغ کاریه تا مسائل علمی
    یه سری هم قصه ها و روشهای غیر معمول سر هم میکنه که بنظر من چندان بدرد بخور نیستن
    و از همه مهمتر این مجموعه بر اساس کتاب قدیم ضبط شدن و خود منتظری زمانی که داشت ضبط میکرد و خبر تغییر کتاب اومده بود میگفت چند تا عنوان جابجا میشه فقط !
    اما وقتی کتاب اومد عنوان هاش تغییر نکرده ولی محتواش کاملا عوض شده بود
    عنوان فصل حد همون حد مونده اما اقلا 60% مطالب با کتاب قدیم تفاوت داره

بنظر من شما تو حسابان اگه پایه ای مشکل داری حسابان مبتکران وگرنه خیلی سبز
    تو دیفراسیل هم برای آموزش فار و برای تست های بیشتر الگو رو بگیری
    من قول میدم که هم با سرعت بیشتری پیش بری هم برات مفید تر باشه
    Last edited by m-asadabadi; 18-03-2013 at 02:31.

10. این کاربر از m-asadabadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

gap

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

بچه ها یک عدد پک کامل سریال 100 رشته تجربی ویژه کنکور 92 هدیه داده میشود!هرکی میخواد خصوصی بده ادرس و اینارو!(بردم انقلاب 30 میخرید!گفتم تو جوب بریزم به شما دلال ها نمیدم)
    جدی جدی هدیه میدما!!!هرکی خواست بگه3تام کتاب تست مونده که اونارو هدیه نمیدم!میفروشم
    Last edited by rehza18; 18-03-2013 at 12:15. دليل: غلط املایی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

منم همین فکرو میکنم.آخه از یه مدت قبلش به مدیر سایتش چند بار پیام داده بودم.اونم بهم جواب میداد ولی نمیدونم یهو چی شد که نزدیک به یه ماهه هیچ فعالیتی نداره.چند بارم بهش پیام دادم گفتم یه خبری از خودت به ما بدی بد نیست که دیگه جواب نمیده.یه فکر هایی اومده تو سرم که اصلا دلم نمیخواد واقعیت داشته باشه.یه نفرم که پیدا شده بود داشت مثه بچه آدم کارشو خوب انجام میدادو اینجوری از سر راه برداشتنش.کاشکی دوباره برگرده.

13. این کاربر از walfare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام.
    نمی دونم چرا تو این تاپیک این سوال رو مظرح کردی ؟
    من دارمشون برای من که معلم نداشتم که خوب بود
    دی وی دی های منتظری کاملا جای خالی یک مدرس قوی و عالی رو پر میکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •