تو این هفته 100% نتایج میاد.
چون دانشگاه ها دارن برنامه ریزی میکنن واسه ثبت نام تو هفته ی اینده!
دانشگاه ها با توجه به رشته یا ترتیب حروف الفبا از شنبه احتمالا ثبت نامشون شروع میشه
تو این هفته 100% نتایج میاد.
چون دانشگاه ها دارن برنامه ریزی میکنن واسه ثبت نام تو هفته ی اینده!
دانشگاه ها با توجه به رشته یا ترتیب حروف الفبا از شنبه احتمالا ثبت نامشون شروع میشه
آها . به جاش من که مکانیک زده بودم برق قبول شدم![]()
من میگم یک شنبه اعلام میکنند که دو شنبه نتایج میاد
مردیم بابا
![]()
سلام
نمیشه اونجور دقیق و با تمام صراحت گفت که این هفته میاد ولی من امیدوارم زودتر بیاد تا مسئله گرفتن خونه واسم حل بشه
آره همین جوره پارسالم به ترتیب حروف الفبا بود
اتفاقا میشه با صراحت گفت که بین دوشنبه تا پنج شنبه نتایج میاد
از شنبه ثبت نام شروع میشه . هم آزاد هم سراسری . بعد چه جوری نتایج هفته بعد بیاد ؟!!
از شب تا صُب كابوس ميبينم بس كه استرس دارم. اوّل خواب ديدم مردم شناسي دانشگاه تهران قبول شدم. بعدش بيدار شدم ديدم خوابه كلّي افسوس خوردم و اينا. بعدش خواب ديدم مامان و بابام بهم ميگن: نتيجه شونزدهم و هيفدهم مياد. طبق حروف الفبا! خـُل و چل شدم رفت!
ولي خودم فِك ميكنم پونزدهم بياد. وقتي نتيجهي ارشد اومد دو روز بعدش نتيجهي كارشناسي ناپيوسته اومد. فردا هم دقيقن دو روز ميشه كه انتخاب رشتهي كارشناسي ناپيوسته تموم شده. كلن فِك ميكنم به خاطر انتخاب رشتهي كارشناسي ناپيوسته اينقدر طول كشيده.
بابا بی خیال این همه به خودتون استرس ندید
آخرش نتایج میاد می بینین همون که میخواستین قبول شدین این همه هم غم وغصه نمیخواست
چرا نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط رتبه اولی ها الان خیالشون راحته
به نظر من چون دقیقا نتایج مثل پارسال دهم اعلام شد باید نتایج نهایی هم دقیقا مثل پارسال 15 شب بیاد.
خدا کنه امروز ساعت 14 بگن نتایج پس فردا میاد که فردا بیاد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)