تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 63 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 626

نام تاپيک: ◄◄ اتــاق تــجــزیــه و تــرکــیــبــات ►►

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    zanjan

پيش فرض

سلام
    خط شکسته ی بسته ای که پنج ضلع دارد یک پنج ضلعی ستاره ای با زاویه های برابر ساخته است . اگر طول خط شکسته برابر واحد باشد ، محیط پنج ضلعی درونی چیست؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    zanjan

پيش فرض

سلام
    یک استاد معبد شائولین پنج نفر از بهترین شاگردانش را به معبد می فرستد تا باهم مبارزه کنند و رتبه بندی شوند . بعد از اینکه مبارزه ی آنها تمام می شود آنها به ترتیب از معبد بیرون می آیند . نفر اول می گوید : من اول شدم . نفر دوم می گوید : من اول نشدم. نفر سوم: من آخر نشدم. نفر چهارم : من نه اول شدم و نه آخر . نفر پنجم : من یا اول شدم یا آخر . استاد پس از خارج شدن آنها می گوید : لی باز هم تو آخر شدی . می دانیم که استاد تمام شاگردانش را می شناسد و آنها دارای نام های مختلف هستند . استاد می داند که چن دروغ گو است و همیشه دروغ می گوید . با این اطلاعات بگویید که لی چندمین نفری بود که از معبد خارج شد .
    (مرحله ی اول المپیاد کامپیوتر سال 85)

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    zanjan

10 جواب!!

با استفاده از اصل لانه کبوتری اثبات کنید

به ازای هر عدد طبیعی حداقل یک مضرب وجود دارد که فقط از اعداد 0 و 1 تشکیل شده مثلا

عدد 4 مضرب 100 دارد یا عدد 2 مضرب های 10 و 100 و 110 و 1010 و ... دارد
    سلام
    یک عدد دلخواه مانند n را در نظر می گیریم . حال اعداد 1و11و111و... را در نظر می گیریم . اگر یکی از آن ها بر n بخشپذیر باشد مسئله حل است . پس فرض می کنیم هیچ کدام بر n بخشپذیر نباشند . بنا به اصل لانه کبوتری حداقل باقی مانده ی دوتا از آن ها بر n مساوی هم است . درنتیجه تفاضل آنها (که تنها از 0 و1 تشکیل شده است) بر n بخشپذیر است .

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    zanjan

پيش فرض

سلام
    یک مسئله ی جالب:
    33 دانش آموز در کلاسی هستند . از هر کس تعداد کسانی در کلاس که اسمشان با اسم او یکی است و همچنین تعداد کسانی را که نام خانوادگی آنها با او یکی است را می پرسیم . در جواب هایی که این دانش آموزان داده اند همه ی اعداد 0 تا 10 آمده است . ثابت کنید در بین این دانش آموزان دونفر وجود دارند که هم نامشان و هم نام خانوادگی شان با هم یکی است .

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    zanjan

9 جواب!!

A و B و C هر کدام تعدادی کارت پیش خود دارند . اول A از مهره های خود آن قدر به B و C می دهد تا تعداد کارت های هرکدام 2 برابر شود . بعد B هم همین کار را می کند و بعد هم C .

در پایان کارت هر کدام 24 کارت دارند . در ابتدای کار هرکدام چند مهره داشته اند ؟
    سلام
    مراحل کار رو برعکس می کنیم . نفر C را در نظر می گیریم . می خواهیم ببینیم که او چند کارت به A و B داده .
    نفر A و B الان 24 تا کارت دارند ، یعنی قبل از این مرحله هر کدام 12 کارت داشته اند . در نتیجه نفر C دارای 48 کارت بوده است . حال نفر B را در نظر می گیریم . می خواهیم ببینیم که او چند کارت به نفر A و C داده است . آنها هر کدام الان به ترتیب دارای 12 و 48 کارت می باشند ، در نتیجه قبل از این مرحله هرکدام به ترتیب دارای 6 و 24 کارت بوده اند و نفر B، دارای 42 کارت بوده است . حال نفر A را در نظر می گیریم . می خواهیم ببینیم که او چند کارت به نفر B و C داده است . آنها هر کدام به ترتیب دارای 42 و 24 کارت هستند . در نتیجه در اول هرکدام به ترتیب دارای 21 و 12 کارت بوده اند و نفر A هم در اول دارای 39 کارت بوده است .
    با انجام دادن بازی می بینیم که جواب ها درست هستند .

کاربر فعال گالری عکس attractive_girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    FaR & AwAy حالت:TiReD

پيش فرض

سلام
    یک استاد معبد شائولین پنج نفر از بهترین شاگردانش را به معبد می فرستد تا باهم مبارزه کنند و رتبه بندی شوند . بعد از اینکه مبارزه ی آنها تمام می شود آنها به ترتیب از معبد بیرون می آیند . نفر اول می گوید : من اول شدم . نفر دوم می گوید : من اول نشدم. نفر سوم: من آخر نشدم. نفر چهارم : من نه اول شدم و نه آخر . نفر پنجم : من یا اول شدم یا آخر . استاد پس از خارج شدن آنها می گوید : لی باز هم تو آخر شدی . می دانیم که استاد تمام شاگردانش را می شناسد و آنها دارای نام های مختلف هستند . استاد می داند که چن دروغ گو است و همیشه دروغ می گوید . با این اطلاعات بگویید که لی چندمین نفری بود که از معبد خارج شد .
    من زدم نفر دوم

پروفشنال SRT_71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    aHvaZz

پيش فرض

سلام
    من فكر مي كنم نفر پنجم باشه
    لطفا جواب رو بگيد
    ممنون

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    zanjan

4 جواب!!

سلام
    سه حشره رو یک خط راست اند . آن ها مرتب از روی یکدیگر می پرند( هر حشره از روی یک حشره نه دو حشره). آیا ممکن است ، بعد از 1985 پرش در جای اول خود باشند؟
    سلام
    حشره ها را با حروف نشان می دهیم . در تنیجه در اول به صورت A,B,C استاده اند . شش حالت برای استادن آنها وجود دارد(از چپ به راست) :ABC,BCA,CAB,ACB,BAC,CBA .
    سه حالت را نوع اول استقرار و سه حالت دوم را نوع دوم استقرار حشره ها می نامیم . به سادگی و با تحقیق معلوم می شود که با هر پرش از نوع اول به نوع دوم و برعکس تبدیل می شود . بنابر این ، بعد از 1985 پرش ، وضع استقرار حشره ها ، با وضع نخستین آنها فرق خواد داشت.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    zanjan

9 جواب!!

سلام
    روی دو سکو n صندوق با شماره های 1 تا n به طور نامنظم و دلخواه قرار دارند با جرثقیل می توان هر بار تعدادی صندوق را از یک سکو به سکوی دیگر منتقل کرد . ثابت کنید با انجام 2n-1 بار عمل جرثقیل می توان همه ی صندوق ها را در یک سکو به ردیف شماره های آن ها گذاشت.
    سلام
    فرض می کنیم توانسته باشیم در یکی از سکوها k صندوق را به شماره های ردیف (در زیر صندوق شماره 1،روی آن صندوق شماره 2و...وسرانجام در بالا صندوق شماره k) قرار داده باشیم . اکنون ، اگر در روی صندوق شماره k صندوق های دیگری وجود دارد همه ی آنها را به سکوی دیگر منتقل می کنیم و سپس همه صندوق ها را از این سکو (به جز آنها که در زیر صندوق k+1 ام است) به سکوی قبلی و روی صندوق شماره k می بریم . به این ترتیب صندوق با شماره ی (k+1) روی صندوق با شماره ی k قرار می گیرد . روشن است که برای آخرین صندوق یعنی صندوق با شماره ی n بیش از یک جابجایی لازم نیست و بنابر این روی هم با (2n-1) جابجایی به نتیجه ی مطلوب می رسیم.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    zanjan

1 جواب!!

سلام
    وجوه یک مکعب را می خواهیم با دو رنگ رنگ کنیم به طوری که از هر رنگ حداقل یک بار استفاده شده باشد . به چند طریق می توان این کار را انجام داد ؟ ( حالت هایی که با گردش نسبت به هم بدست می آیند را یک بار در نظر بگیرید)
    سلام
    فرض کنید که یک وجه با رنگ 1 رنگ شده باشد . می توان مکعب را طوری چرخاند که این وجه در پایین قرار گیرد . پس برای این حالت بک مکعب بیشتر نداریم . حالتی که پنج وجه را رنگ 1 بزنیم انگار یک وجه را با رنگ 2 رنگ کردیم در نتیجه برای این حالت نیز یک مکعب بیشتر نداریم . حال فرض کنید دو وجه را با رنگ 1 رنگ کرده این . می توان مکعب را طوری چرخاند که یک وجه در پایین قرار گیرد . وجه دیگر یا در مقابل این وجه با در یکی از اضلاع با آن مشترک است . در نتیجه برای این حالت دو مکعب داریم . حالت چهار وجه با رنگ 1 و دو وجه با رنگ2 نیز به همین ترتیب است . حال فرض کنید 3 وجه با رنگ 1 و سه وجه با رنگ 2 رنگ شده باشند . می توان مکعب را طوری چرخاند که یک وجه با رنگ 1 در پایین قرار گیرد . برای دو وجه دیگر دو حالت داریم . یا یکی از آنها در روبه روی وجه قبلی و آن یکی با هرکدام از آنها در یک ضلع مشترک باشد یا هر سه وجه در یک گوشه مشترک باشند . در نتیجه کل حالت ها برابر با 8 می شوند .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •