سلام
خط شکسته ی بسته ای که پنج ضلع دارد یک پنج ضلعی ستاره ای با زاویه های برابر ساخته است . اگر طول خط شکسته برابر واحد باشد ، محیط پنج ضلعی درونی چیست؟
سلام
خط شکسته ی بسته ای که پنج ضلع دارد یک پنج ضلعی ستاره ای با زاویه های برابر ساخته است . اگر طول خط شکسته برابر واحد باشد ، محیط پنج ضلعی درونی چیست؟
سلام
یک استاد معبد شائولین پنج نفر از بهترین شاگردانش را به معبد می فرستد تا باهم مبارزه کنند و رتبه بندی شوند . بعد از اینکه مبارزه ی آنها تمام می شود آنها به ترتیب از معبد بیرون می آیند . نفر اول می گوید : من اول شدم . نفر دوم می گوید : من اول نشدم. نفر سوم: من آخر نشدم. نفر چهارم : من نه اول شدم و نه آخر . نفر پنجم : من یا اول شدم یا آخر . استاد پس از خارج شدن آنها می گوید : لی باز هم تو آخر شدی . می دانیم که استاد تمام شاگردانش را می شناسد و آنها دارای نام های مختلف هستند . استاد می داند که چن دروغ گو است و همیشه دروغ می گوید . با این اطلاعات بگویید که لی چندمین نفری بود که از معبد خارج شد .
(مرحله ی اول المپیاد کامپیوتر سال 85)
سلام
یک عدد دلخواه مانند n را در نظر می گیریم . حال اعداد 1و11و111و... را در نظر می گیریم . اگر یکی از آن ها بر n بخشپذیر باشد مسئله حل است . پس فرض می کنیم هیچ کدام بر n بخشپذیر نباشند . بنا به اصل لانه کبوتری حداقل باقی مانده ی دوتا از آن ها بر n مساوی هم است . درنتیجه تفاضل آنها (که تنها از 0 و1 تشکیل شده است) بر n بخشپذیر است .![]()
سلام
یک مسئله ی جالب:
33 دانش آموز در کلاسی هستند . از هر کس تعداد کسانی در کلاس که اسمشان با اسم او یکی است و همچنین تعداد کسانی را که نام خانوادگی آنها با او یکی است را می پرسیم . در جواب هایی که این دانش آموزان داده اند همه ی اعداد 0 تا 10 آمده است . ثابت کنید در بین این دانش آموزان دونفر وجود دارند که هم نامشان و هم نام خانوادگی شان با هم یکی است .
سلام
مراحل کار رو برعکس می کنیم . نفر C را در نظر می گیریم . می خواهیم ببینیم که او چند کارت به A و B داده .
نفر A و B الان 24 تا کارت دارند ، یعنی قبل از این مرحله هر کدام 12 کارت داشته اند . در نتیجه نفر C دارای 48 کارت بوده است . حال نفر B را در نظر می گیریم . می خواهیم ببینیم که او چند کارت به نفر A و C داده است . آنها هر کدام الان به ترتیب دارای 12 و 48 کارت می باشند ، در نتیجه قبل از این مرحله هرکدام به ترتیب دارای 6 و 24 کارت بوده اند و نفر B، دارای 42 کارت بوده است . حال نفر A را در نظر می گیریم . می خواهیم ببینیم که او چند کارت به نفر B و C داده است . آنها هر کدام به ترتیب دارای 42 و 24 کارت هستند . در نتیجه در اول هرکدام به ترتیب دارای 21 و 12 کارت بوده اند و نفر A هم در اول دارای 39 کارت بوده است .
با انجام دادن بازی می بینیم که جواب ها درست هستند .![]()
من زدم نفر دوم
من فكر مي كنم نفر پنجم باشه
لطفا جواب رو بگيد
ممنون
سلام
حشره ها را با حروف نشان می دهیم . در تنیجه در اول به صورت A,B,C استاده اند . شش حالت برای استادن آنها وجود دارد(از چپ به راست) :ABC,BCA,CAB,ACB,BAC,CBA .
سه حالت را نوع اول استقرار و سه حالت دوم را نوع دوم استقرار حشره ها می نامیم . به سادگی و با تحقیق معلوم می شود که با هر پرش از نوع اول به نوع دوم و برعکس تبدیل می شود . بنابر این ، بعد از 1985 پرش ، وضع استقرار حشره ها ، با وضع نخستین آنها فرق خواد داشت.
سلام
فرض می کنیم توانسته باشیم در یکی از سکوها k صندوق را به شماره های ردیف (در زیر صندوق شماره 1،روی آن صندوق شماره 2و...وسرانجام در بالا صندوق شماره k) قرار داده باشیم . اکنون ، اگر در روی صندوق شماره k صندوق های دیگری وجود دارد همه ی آنها را به سکوی دیگر منتقل می کنیم و سپس همه صندوق ها را از این سکو (به جز آنها که در زیر صندوق k+1 ام است) به سکوی قبلی و روی صندوق شماره k می بریم . به این ترتیب صندوق با شماره ی (k+1) روی صندوق با شماره ی k قرار می گیرد . روشن است که برای آخرین صندوق یعنی صندوق با شماره ی n بیش از یک جابجایی لازم نیست و بنابر این روی هم با (2n-1) جابجایی به نتیجه ی مطلوب می رسیم.![]()
سلام
فرض کنید که یک وجه با رنگ 1 رنگ شده باشد . می توان مکعب را طوری چرخاند که این وجه در پایین قرار گیرد . پس برای این حالت بک مکعب بیشتر نداریم . حالتی که پنج وجه را رنگ 1 بزنیم انگار یک وجه را با رنگ 2 رنگ کردیم در نتیجه برای این حالت نیز یک مکعب بیشتر نداریم . حال فرض کنید دو وجه را با رنگ 1 رنگ کرده این . می توان مکعب را طوری چرخاند که یک وجه در پایین قرار گیرد . وجه دیگر یا در مقابل این وجه با در یکی از اضلاع با آن مشترک است . در نتیجه برای این حالت دو مکعب داریم . حالت چهار وجه با رنگ 1 و دو وجه با رنگ2 نیز به همین ترتیب است . حال فرض کنید 3 وجه با رنگ 1 و سه وجه با رنگ 2 رنگ شده باشند . می توان مکعب را طوری چرخاند که یک وجه با رنگ 1 در پایین قرار گیرد . برای دو وجه دیگر دو حالت داریم . یا یکی از آنها در روبه روی وجه قبلی و آن یکی با هرکدام از آنها در یک ضلع مشترک باشد یا هر سه وجه در یک گوشه مشترک باشند . در نتیجه کل حالت ها برابر با 8 می شوند .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)