- برای شروع خودتون رو معرفی کنید و بگید که از کی طرفدار اینتر هستید و به چه دلیل طرفدار این تیم شدید؟
به نام خدا
سلام خدمت همهی رفقای گل تو انجمن خبر ورزشی!
حسین فتحعلی زاده هستم! 21 سال تمام! دانشجوی رشته مدیریت بازرگانی!
علاقه مندی من به اینتر و کلا سری آ به شیش هفت سال پیش و دوران دبیرستان برمیگرده! من اون موقع به غیر از پریمیر لیگ، لیگای دیگه ای (سری آ یا لالیگا) رو به شدت دنبال نمیکردم... یادمه تو همون مقطع که اکثر دوستانم طرفدار تیم های انگلیسی یا اسپانیایی بودند، یکی از دوستانم که اتفاقا اسم اون هم حسین بود طرفدار اینتر بودش! این رفیق من دیوانه وار آدریانو و میهایلوویچ رو دوست داشت! طرفدار شدید مانچینی بود و به قدری از بازی های اینتر تعریف میکرد که منو متقاعد کرد که برم بازی های اینتر رو ببینم و دنبال کنم و خلاصه شیفتش بشم و بشم فن اینتر!
- انتخاب بنیتس برای دفاع از سه گانه اینتر رو چگونه ارزیابی می کنی ؟ به نظرت اصلا بنیتس انتخاب درستی بوده ؟
به نظر من بنیتس ثابت کرده که مربی بزرگیه! راجع به عناوینش و جام هایی که برده، همتون مطلع هستید! البته من بعد از رفتن مورینیو دعا دعا میکردم که رافا مربی اینتر نشه ولی با اومدنش سعی کردم که به روش ها و متد فکریش با دید مثبت نگاه کنم نه نق زدن!

در کل الان که فکر میکنم میبینم انتخاب متوسطی رو به خوبی بوده! هر چند باید یه خورده فصل بره جلو... ضمن اینکه بنیتس از اون دسته مربی هایی هستش که با فرصت دادن خودش رو ثابت می کنه.
به نظر من اینتر تو این چند ساله، سری آ و کوپا ایتالیا رو بیشتر به خاطر مسائل روحی روانی مثبتی که در نزد بازیکنا هستش برده! چون از زمان مانچو این روحیه قهرمانی خیلی خوب به بازیکنا تزریق میشه... فکر میکنم رافا هم توانایی برد مجدد این دو تا جام رو داشته باشه. اما بحث CL کاملا متفاوته و کاره بنیتس به هیچ وجه ساده نیست... ولی خوشبختانه اینتر تو این سالها مربی هایی رو استخدام کرده که تجربه بردن لیگ قهرمانان رو دارند... اینه یه پوئن مثبته... ضمن اینکه اینتر امسال در جام جهانی باشگاه ها هم باید شرکت کنه و امیدوارم اونجا هم موفق باشه و نهایتا قهرمانی رو به ارمغان بیاره.
- میتونیم به اینتر بدون مورینیو امیدوار باشیم؟
سخته ولی شدنیه!
- میدونیم که اکثریت بازیکنان اینتر رو خارجی ها تشکیل میدهند ، و در فینال CL فصل پیش هم برابر بایرن بدون حتی یک بازیکن ایتالیایی بازی رو شروع کرد ، این مساله رو چطور ارزیابی میکنی ؟
این جریان چیز جدیدی نیست! الان نیگاه کنی میبینی از اواخر دهه نود جذب بازیکن خارجی بسیار افزایش پیدا کرده! درواقع از زمانی که ماسیمو موراتی اومد روی کار. دیگه خودت هم بهتر میدونی واژهی Internazionale به معنای بینالمللی هستش! یه تیم منتخب جهان در شهر میلان!
ضمن اینکه نکته مثبت اینتر اینه که با اینکه بازیکنان خارجی زیادی داره، اما مثل رئال کهکشانی نیست...
- عملکرد اینتر در نقل و انتقالات چطور بود ؟ ( به خصوص جدایی بالوتلی )
والا تا جایی که من میدونم نقل انتقالات اینتر در این فصل خیلی به نقل انتقال منچستر در این فصل شباهت داشت! مسئولین باشگاه بیشتر تمایل به حفظ بازیکنان اصلیه تیم قهرمان رو داشتند. ضمن اینکه تمایل زیادی هم به خرج کردند نداشتند.

خلاصه سخته بهش گفت موفق!!

چند بازیکن جذب شدند که معروف ترینش کاستلازی هستش که البته اینتر به دلیل آزاد بود این بازیکن، پولی واسه خریدش پرداخت نکرد. ولی انصافا این انتقال از اون ترنسفر های عجیب اینتر بودش

که اضافه کردن یه دربازهبان دیگه به تیم بود که در کمال تعجب کاستلازی همانند سزار و اگه اشتباه نکنم اورلاندو بالای سی سال داره!!
خوشبختانه این فصل بازیکنان مهمی از نظر من اینتر رو ترک نکردند!
اول از بالوتلی بگم! رفتنش زیاد ناراحتم نکرد! در واقع اصلا.. چون مهاجم تاپی نبود... ضمن اینکه روزای آخرش رو تو اینتر با تولید انبوهی از حواشی سپری کرد. همون به درد من سیتی میخوره! 24 میلیون یورو هم بد پولی نبود!

رفتن کورزما و بوردیسو هم فکر نکنم خللی تو کار اینتر وارد کنه... چون هر دوشون دو فصل پیش بازیکن قرضی بودند.
- نظرت راجع به شروع نه چندان خوب اینتر در اروپا ( بازی با اتلتیکو در قالب سوپر جام و بازی با توئنته در CL ) چیه ؟
والا من هیچ کدوم از این دو بازی رو ندیدم (پخش کرد؟!

)... اما به نظر میرسه اینتر تو بازی با اتلتیکو سوای از اینکه یه پنالتی هم از دست داد، بازی خوبی رو ارائه نکرده بود... چیزی که خود بنیتس هم بهش معترف بود! اما بازیه با توئنته اینتر انصافا بدشانس بود! در کل قضاوت هنوز زوده... ولی فکر نمیکنم خوده خوزه هم میتونست تو روزهای اول کارش سوپرکاپ ایتالیا رو ببره و از 5 بازی رسمیش فقط 1 باخت بیاره...
- ارزیابی کلی ای راجع به اینتر این فصل داری ؟
این فصل از اون فصلایی که قراره عیار اینتر بیاد بیرون! میلان، یوونتوس و رم این فصل میخوان اینتر رو به هر شکلی شده از بالا پایین بیارن، تیم های لاتزیو و سمپدوریا و فیورنتینا همیشه رقبای جدی بودن. سایر تیم های دیگه و همینطور تیم هایی که از سری بی اومدن همگی انگیزه دارن... ضمن اینکه پس از سال ها بالاخره اینتر مدافع عنوان قهرمانیه یک جام اروپایی شده... و خلاصه همه اینها رو جمع کن با تیمی که تو نقل و انتقالات خوب عمل نکرده و مربی جدیدی روی کار اومده و مهمتر از اینا انتظارات بالاست... من فقط امیدوارم اینتر بتونه مثل فصول گذشته موفق و سربلند از این مراحل بگذره و بیاد بیرون!!
- بازی با پالرمو رو چطور می بینی ؟
پالرمو تیم خوبیه! تو این چند ساله که از سری بی اومده خودش رو خیلی خوب تونسته به سری آ تحمیل کنه. در پایان فصل هم اونو همیشه اواسط جدول مشاهده کردیم. تیمی که تو خونه بسیار قدرمنده و چندین فصله اینتر نتونسته تو خونه اون شکست بده. یکی از بازی ای دیدینیه فصل پیش سر آ همین بازی اینتر - پالرمو (تو جوزپه مه آتزا) بودش که اینتر 5 - 3 مهمانش رو برد.
- ترکیب پیشنهادیت برای این بازی چیه ؟
ترکیب فعلی که خوبه! پیشنهادم فعلا همونه!

سزار
مایکون - لوسیو - ساموئل - چیوو (کوردوبا هم بد نیست)
زانتی - کامبیاسو
اسنایدر
پاندف - میلیتو - اتوئو
- پیش بینی نتیجه ؟
2-1 به سود اینتر (ایشالا برد باشه)
- به نظر میاد امسال میلان رقیب جدی اینتر باشه ، نظرت راجع به میلان این فصل چیه ؟ ( همونطور که میدونیم برابر کاتانیا مساوی کرد و اگر بگیم در نیمه اول خوش شانس بود که فقط یک گل خورد به گزاف نگفتیم)
میلان این فصل تیم بسیار خوبیه... اما واقعا نتونستم بفهمم که با این همه خرید تو این فصل و تغییرات، چرا همچین نتایجی رو میگیره... ضمن اینکه نظر شخصی من اینه که میلان باید مربی بزرگتری نسبت به آلگری می گرفت... در کل چون تیم مورد علاقم نیست، نمتونم زیاد راجع بهش صحبت کنم...
- درسته که خودت موسس و ایده پرداز گروه هستی ولی بدنیست خودتم نظرت رو راجع به گروه Fan vs Fan بگی .
با تشکر .
سروش جان! خودت بهتر از همه میدونی که اولین و درواقع مهمترین هدف ساخت این گروه و طراحی این مصاحبه ها، دور شدن از بحث هایی هست که من اسمشو گذاشتم بحثای خاله زنکی! ااین بحثا که با درازا شدن کل کل و کری میان دو یا چند هوادار به وجود میاد، که در درجه اول به نظر من عاملی شده که هیچ کس به انجمن خبرورزشی بها نده و با دید انجمن متفرقه بهش نگاه کنه! کما اینکه میبینید در همسایگی انجمن ما، انجمن ترش که خیلی مستقل تر از ما هستش زیست می کنه!!

ضمن اینکه طولانی شدن این بحثا باعث میشه افراد بهم بپرند و یا به هم توهین کنند!
این گروه ساخته شده که در حد توان و با همکاری همه کسایی که تو این انجمن پست میدن و زحمت میکشن، این اتفاقات ناخوشایند که بالا گفته شد رو رفع کنه! به نظر من اگه ذره ای بتونه به پیشرفت انجمن کمک کنه، گروه خوبی هستش.

در پایان از شما و تمام کسانی که منو شرمنده کردن و عضو گروه شدن بی نهایت ممنونم!

سوالات هم بسیار خوب و جامع بود که جا داره بهتون خدا قوت بگم.
قربون همتون

یاعلی