شما با گوشیتون به اینترنت ایرانسل وصل بشید...اگه بالای آنتن گوشیتون علامت E ظاهر شد،اون منظقه ادج رو ساپورت می کنه!![]()
شما با گوشیتون به اینترنت ایرانسل وصل بشید...اگه بالای آنتن گوشیتون علامت E ظاهر شد،اون منظقه ادج رو ساپورت می کنه!![]()
1-با کابل وصل میکنم ولی خب ورودی برق و یو اس بی اش یکیه.
2- یعنی داغ نمیکنه؟ بجز بازار رضا - عمرا ازش بخرم- بازارهای رایانه اینارو داره یا تلفن همراه؟
خوب همون دیگه
گوشیت چیه؟
منم با کابل وصل میکنم
داغ میکنه ولی مشکلی نیست.... هر دوستاش داره... میتونی بری بازار مبایل طبقه ی زیر همکف.
فکر کنم پیدا بشه!!
دوستان من چک کردم و متوجه شدم که میتونم از ادج استفاده کنم.سرعتش هم نسبتا خوب بود.کارمو راه میندازه
حالا چطوری میتونم برای یک هفته تا 10 روز اینترنت نا محدود ایرانسل یا بسته ها ی رویایی یا هرچی اسمش هست تهیه کنم؟
باید برم بگم دقیقا چی میخوام؟ (یعنی بگم مدوم ای دی جی ای میخوام؟)
بالاخره کف قیمتش چقدر شد؟ نکنه هفته ی دیگر 20 تومنیش بیاد؟
من عین صفحه ی اولی رو 70 تومن با یک سی دی خریدم البته هنوز نتونستم راش بندازم و آنتن هم نداره.
نشانی تهران طبقه سوم پاساژ علا الدین
اینم سایت سازندشه. سایت فروششم دارم اگر کسی خواست وارد کنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی بیاد کمک! اینی که من گرفتم دو تا سخت افزارشو درست نشد. زدم آپ دیت شه MASS STORAGE درست شد ولی WIRELESS MOSEM MUDOLE نشد و الان تو برنامش شناسایی نمیکنه.چیکار کنم؟
فعلا باید صبر کنید. چون طرح تابستان ی ایرانسل فعلا تموم شده. ولی همراه اول هست و تعرفه هاش دائمیه!
در طرح پاییزه هم این طرح ها میاد ولی با کمی تفاوت. باید صبر کنین. چون فعلا تعرفه ها فعلا نمیشه!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)