تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 45 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 447

نام تاپيک: تبادل نظر در مورد سفرهای انسان به مــــاه

اگه نباشه جاش خالی می مونه majid4mi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من اون ویدیو رو با کیفیت MPG که گذاشته بودی دانلود کردم و همونطور که دوستان گفته بودن برخورد با پرچم انجام میشه. دلیل بر این مدعا هم اینکه بالای پرچم میله ای وجود داره برای باز نگه داشتن پرچم (همونطور که توو تمام عکس های پرچم معلومه این میله) و اگر به قول شما قرار بود باد پرچم رو تکون بده میبایست فقط قسمت پایین-راست تکون میخورد در حالی که کل پرچم یعنی قسمت بالایی و میله دار هم تکون میخوره که نباید میخورد!
    اون کلیپ 3 مگابایتی که گذاشتم هیچ فرقی با اون کلیپ MPG نمیکنه دوست عزیز،فقط قسمت مورد نظر رو از کل کلیپ جدا کردم.
    همچین میگین من اون MPG رو دیدم انگار اون کلیپ ها با هم فرق دارن!!
    این که برخورد با پرچم انجام میشه یا نه فکر میکنم هر کس باید خودش تشخیص بده.
    ضمنا"قسمت پائینی پرچم داره تکون میخوره نه قسمت بالایی!
    اگه حرف شما درست بود باید ارتعاش از بالا به پائین انجام میشد،نه از پائین به بالا! اونهم به اون نرمی و آهستگی!
    دوست عزیز برای شعور بقیه احترام قائل باشین! لطفا"
    کلا" خوشم میاد از پاسخ های مثلا" مستندتون!

در مورد کامنت قبلی هم خودم از قبل پاسخ های شما رو حدس میزدم!
    من که متوجه نشدم منظورتون از اون اندازه گیری های قرمز و آبی و ... چی بود؟!
    یعنی فقط تنها راهی که وجود داشت که منکر بشین،همین بود که بگین اون تصویر بازتاب شده، پرچم نیست!
    درمورد اون کلیپ ماهنورد و سرنشین(ماکت)،به همه دوستان پیشنهاد میکنم چندین و چند بار اون کلیپ رو نگاه کنید و فقط به مچ و آرنج دست چپ سرنشین توجه کنید،همچنین وقتی ماهنورد در حال دور زدن هست.
    Last edited by majid4mi; 20-12-2012 at 22:51. دليل: اصلاح نگارش

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

a15pan1223653 و AS15-85-11436
    همون طور که در تصویر مشخص هست چند مسئله وجود داره! اولین نکته ردهای یکی بود،یکی نبود ماهنورد هست!

نکته دوم هم اینکه با توجه به عمق گودال و با ارتفاعی که شاسی ماهنورد داره باید در قسمت مشخص شده، رد شاسی روی خاک مشخص می بود،که این طور نیست!
    نکته منطقی در مورد این عکس هم رانندگی بسیار بد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست!
    چرا باید در چنین ماموریتی این مثلا” فضانوردان، زمین هموار (مثلا” ماه!) رو رها کنند و با یک چنین خودروی با ارزشی (به گفته خودشون) دقیقا” از وسط گودال رد بشن!! البته این مورد در عکس AS16-107-17446 با توجه به سنگی که با ماهنورد از روش رد شدن هم صادق هست.
    البته NASA در آرشیو عکس خودش برای این مسئله توضیح داده که به دلیل حواس پرتی فضانوردان ماهنورد به طور ناخواسته رفته داخل گودال!!
    مطمئنا” همین که NASA گفته درست هست!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by majid4mi; 20-12-2012 at 12:11. دليل: اضافه کردن لینک پانوراما در آرشیو NASA

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

AS15-88-11866
    AS15-92-12447

در تمام ماموریت های آپولو بر روی مثلا” ماه! اولین کار بعد از بازرسی LEM جهت گزارش وضعیت و آسیب های احتمالی به زمین،نصب پرچم در سمت راست پلکان آپولو هست.

a15.1472712pan4

a15.1472712pan12

تمامی عکس های پانوراما بعد از نصب پرچم ثبت شده، پس چرا در عکسهای پانوراما اثری از آثار پرچم نیست؟!!

مثل اینکه حواسشون نبوده پرچمی هم بر روی مثلا” ماه نصب کرده بودن!

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

AS15-88-11866
    AS15-92-12447

در تمام ماموریت های آپولو بر روی مثلا” ماه! اولین کار بعد از بازرسی LEM جهت گزارش وضعیت و آسیب های احتمالی به زمین،نصب پرچم در سمت راست پلکان آپولو هست.

a15.1472712pan4

a15.1472712pan12

تمامی عکس های پانوراما بعد از نصب پرچم ثبت شده، پس چرا در عکسهای پانوراما اثری از آثار پرچم نیست؟!!

مثل اینکه حواسشون نبوده پرچمی هم بر روی مثلا” ماه نصب کرده بودن!

اینطور که به نظر میرسه قبل از نصب پرچم دوربین نصب میشه. خیلی بدیهیه که دوربینی باید وجود داشته باشه تا از نصب پرچم عکس گرفته بشه و ما اینهمه عکس و فیلم داریم از مراحل نصب پرچم ها.
    و وجود عکسی قبل از نصب پرچم قطعا نباید نکته عجیبی باشه.

5. 7 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اون کلیپ 3mb که گذاشتم هیچ فرقی با اون کلیپ MPG نمیکنه دوست عزیز،فقط قسمت مورد نیاز رو از کل کلیپ جدا کردم.
    همچین میگین من اون MPG رو دیدم انگار کلیپ ها با هم فرق دارن!!

این که برخورد با پرچم انجام میشه نظر شماست!
    ضمنا"قسمت پائینی پرچم داره تکون میخوره نه قسمت بالایی!
    اگه حرف شما درست بود باید ارتعاش از بالا به پائین انجام میشد،نه از پائین به بالا! اونهم به اون نرمی و آهستگی!
    کلا" خوشم میاد از پاسخ های مثلا" مستندتون!

در مورد کامنت بالایی هم خودم از قبل پاسخ های شما رو حدس میزدم!
    یعنی فقط تنها راهی که وجود داشت که منکر بشین،همین بود که بگین اون تصویر بازتاب شده، پرچم نیست!

دوست عزیز برای شعور بقیه احترام قائل باشین!
    خب مجید جان مگر من گفتم که فرق میکنه؟! منظور من فرمت MPG بود که کیفیت نسبتن قابل قبولی هست و جزئیات در اون بهتر مشخصه.
    این نوع رفتار غیر قابل قبوله و تغریبن تمام افرادی که اینجا فعالیت دارند اخلاقت رو دارن تحمل میکنن اونهم فقط به خاطر اینکه اگر به خاطر این نوع رفتار اخطار بگیری یا بن بشی حتمن خواهی گفت که چون نتونستند جوابم رو بدن منو حذف کردن. من از پیش میگم که اگر همچنین اتفاقی بی افته دلیلش رفتار خودت هست. چون دوست دارم میگم که خوبه آدم خوش برخورد باشه تا شخصیت خودش پایین نیاد.

نه دوست من این نظر من نیست بلکه کاملن مشهوده و هرکس با دانلود کلیپ و کمی دقت میتونه به این مسئله پی ببره.
    کل پرچم از جمله محور و به موازاتش قسمت پارچه ای هم تکون میخوره و خب دلیل اینکه قسمت پارچه ای یعنی سمت راست-پایین بیشتر دچار ارتعاش شده به خاطر جنس اون هست.
    ببینید من نگفتم فقط محور تکون میخوره یا برخورد فقط با محور انجام شده بلکه گفتم چون محور تکون میخوره پس پرچم هم تکون میخوره و در واقع برخورد انجام شده با کل سمت راست (از جمله محور و پارچه) هست و اگر به قول شما باد بود فقط باید قسمت پارچه ای دچار ارتعاش میشد.
    به نظرم توضیحاتم واضح و کامل بود و هرکس با دقت ببینه میتونه بفهمه که برخورد با قسمت راست کاملن انجام میشه طوری که هم پرچم تکون میخوره و هم قسمت فلزی که محور پرچم هستش.

منکر نشدم بلکه توضیح دادم و به نظرم کاملن واضح بود. میتونید مواردی که گفتم رو خودتون بررسی کنید ضمن اینکه در صورتی میتونست پرچم باشه که پایین بود اون تصویر نه اینکه با اون فاصله به شکلی باشه که انگار پرچمه اما از روبرو. فقط کمی دقت و اطلاعات عکاسی میخواد.

اتفاقن من توصیه میکنم شما برای شعور بقیه احترام قائل باشی و دیگران رو مثل خودت فرض نکنی. شما مطالبت رو میذاری و ما هم میذاریم و قضاوت با خواننده هست و این بحثها و جنجال های اضافی من نمیدونم برا چیه و به چه دردی میخوره.
    چیزی که معلومه اینکه شما همون رویه قبل رو داری ادامه میدی یعنی چند مطلب رو قرار میدی به یکباره و این فقط برای اینکه خواننده با حجم انبوه این مطالب گیج بشه و فرصت فکر کردن ازش گرفته!
    اگر به همین منوال ادامه پیدا کنه این بحث ها من به شخصه دیگه در بحث شرکت نخواهم کرد چون فقط وقت تلف کردنه.

7. 5 کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

پستای اخیر برادر majid4mi نشانگر به ته دیگ خوردن کف گیره که رفتن سراغ یه سری حواشی که هیچ نتیجه ای ازشون بدست نمیاد (اصولاً کل این فرضیه ایشون روی حواشیه)...!

راستیتش به نظر منم یه سود و منفعت مادی ای برای ایشون در انقدر تلاش و وقت گذاشتن در این موضوع وجود داره وگرنه...

استفاده مداوم از لفظ "مثلاً ماه!" نشانگر رفتار obsessed با موضوعه که قبلاً هم به ایشون پیشنهاد کردم که یه مشاوره برن...

این پست جدیه
    Last edited by Zeitgeist; 21-12-2012 at 01:00.

9. 5 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

چیزی که معلومه اینکه شما همون رویه قبل رو داری ادامه میدی یعنی چند مطلب رو قرار میدی به یکباره و این فقط برای اینکه خواننده با حجم انبوه این مطالب گیج بشه و فرصت فکر کردن ازش گرفته!
    اگر به همین منوال ادامه پیدا کنه این بحث ها من به شخصه دیگه در بحث شرکت نخواهم کرد چون فقط وقت تلف کردنه.
    درسته

آقای majid4mi به نظر منم بهتره اول درباره مطالب قبلیتون به جواب برسیم بعد مطلب جدید بذارین هیچ کدوم از پست هایی که تو این 17 صفحه داده شده نتیجه نداشته چون وسط یه بحث رفتین یه بحث جدید شروع کردین

11. 5 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اینطور که به نظر میرسه قبل از نصب پرچم دوربین نصب میشه. خیلی بدیهیه که دوربینی باید وجود داشته باشه تا از نصب پرچم عکس گرفته بشه و ما اینهمه عکس و فیلم داریم از مراحل نصب پرچم ها.
    و وجود عکسی قبل از نصب پرچم قطعا نباید نکته عجیبی باشه.
    در مورد این کامنت حق با شماست.
    من اشتباه کردم،دلیلش هم این هست که در این ماموریت (Apollo 15) بر خلاف ماموریت های دیگه عکس های پانوراما قبل از نصب پرچم گرفته شده.

13. 5 کاربر از majid4mi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

درسته

آقای majid4mi به نظر منم بهتره اول درباره مطالب قبلیتون به جواب برسیم بعد مطلب جدید بذارین هیچ کدوم از پست هایی که تو این 17 صفحه داده شده نتیجه نداشته چون وسط یه بحث رفتین یه بحث جدید شروع کردین
    من یه پیشنهاد دارم
    پیشنهادم هم این هست که یک بخش جداگانه در انجمن ایجاد بشه تحت عنوان واقعی یا جعلی؟ یا برسی ماموریت های آپولو یا ...
    بعد داخل اون بخش برای هر عکس یا مطلب یک تاپیک جداگانه درست بشه.
    و در آخر هم نتیجه گیری بشه.

15. این کاربر از majid4mi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من یه پیشنهاد دارم
    پیشنهادم هم این هست که یک بخش جداگانه در انجمن ایجاد بشه تحت عنوان واقعی یا جعلی؟ یا برسی ماموریت های آپولو یا ...
    بعد داخل اون بخش برای هر عکس یا مطلب یک تاپیک جداگانه درست بشه.
    و در آخر هم نتیجه گیری بشه.
    تو انجمن اینجوری که من میدونم این امکان نیست ولی تو همین تاپیک میشه مثلا شما یه عکس بذارین بعد همه درباره اون عکس نظرشون رو بگن هم موافق ها هم مخالف ها بعد از نتیجه گیری با نظارت ناظرین انجمن بریم

سراغ عکس بعدی..

17. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •