تبریک میگم هم به بچهای آرسنالی هم دوستان چلسی ای. دوتا 6 تایی خوب.
هنوز گزارش بازی رو نخوندم ولی مثل اینکه ولکات ترکونده.
تبریک میگم هم به بچهای آرسنالی هم دوستان چلسی ای. دوتا 6 تایی خوب.
هنوز گزارش بازی رو نخوندم ولی مثل اینکه ولکات ترکونده.
Last edited by VBYOFSKI; 21-08-2010 at 23:48.
Arsenal 6 - 0 Blackpool in Emirates Stadium
Walcott 12, 40, 58,
Arshavin 32 (pen),
Diaby 49,
Chamakh 83
همانطور که اون دوستمون گفت ارسنال تا هفته های اخر مدعی بود حتی فکر کنم چهار پنج هفته ی آخر بود که الکس فرگوسن گفت رقیب اصلی ما برای قهرمانی ارسنال هست.متاسفانه این مصدومیت ها بلای جان تیم شده.بازی خوب و شناور ارسنال باعث میشه که مدافعین حریف روشون خطا کنه.
خیلی از مصدومیت ها برعکس توی زمین اتفاق افتاده نه در تمرینات.این عادی هستش خیلی از تیم ها مصدوم دارند اما امسال مصدومیت ارسنال زیاد شده بود و متاسفانه بازیکنان اصلیش هم مصدوم شده بودن.
ورمایلن ارشاوین ژورو سانگ دنیلسون فابرگاس ونپرسی روسیچکی گالاس رمزی . حتی چند هفته ای بدون مهاجم تخصصی بازی میکردن و ارشاوین نوک بود. در یک مقطعی هم هم کلیشی مصدوم بود و هم گیبز و از ترائوره یعنی دفاع چپ سومش استفاده میکرد.
مشکل ارسنال فقط دروازه بانش هست.متاسفانه به خاطر مشکلات مالی و اینکه دروازبان خوب کم پیدا میشه و اونهایی هم که تقریبا خوب هستن باشگاهاشون با قیمت معقول دروازبان فیکسشون رو نمیدن.
منم امیدوارم بگیره و اون یک نفر هم دوست دارم گیون باشه.
قضیه شوارتز هم فکر کنم منتفی شده
تایید میشه
به نظر من رقابت در لینگ انگلیس و لیگ آلمان به مراتب جذابتره چون مدعیان خیلی زیاد هستن.
چلسی منچستر ارسنال منچسترسیتی تاتنهام لیورپول میتونن برای قهرمانی مبارزه کنند حتی تیم هایی مثل اورتون استون ویلا و بولتون تقریبا تیم های خوبی هستن.
لیگ اسپانیا تابلوترین لیگ هست همین اول فصل همه ی مردم میدونن یا رئال قهرمان میشه یا بارسلونا.
اما توی انگلیس شاید اکثریت بگن منچستر و چلسی اما عده ی زیادی هم به ارسنال منچسترسیتی و لیورپول و حتی تاتنهام هم رای میدن.
---------------------------------
منم بردم امشب رو به همه تبریک میگم
بازی قشنگی بود و همه بچه ها خوب بازی کردن.خیلی روون.
از اینکه روسیچکی روی اوج بود خیلی خوشحال بودم در نبود سمیر میتونه کمک زیادی بکنه.
برد پرگل آبی های لندنی رو به طرفدارای چلسی تبریک میگم.امیدوارم امسال یک رقابت سالم و هیجان انگیز بوجود بیاد.
Last edited by zimka_14162; 22-08-2010 at 00:02.
یکی از بچه های آرسنالی تو فروم آرسنال گفته بود: آماده بودن روسیچکی کلید فهرمانی آرسنال.از اینکه روسیچکی روی اوج بود خیلی خوشحال بودم در نبود سمیر میتونه کمک زیادی بکنه.
خداییشم حرف درستیه، توماس آماده خیلی کارا میتونه بکنه، مخصوصا وقتی با فابرگاس جفت شه. اگه آماده باشه اینجوری میشه بیشتر به سسک استراحت داد.
ونگر: خوشحالم فابرگاس روی بردن با آرسنال تمرکز کرده است
سایت گل – آرسن ونگر مطمئن است که سسک فابرگاس روی قهرمانی با آرسنال تمرکز کرده است.
مربی فرانسوی در بازی با بلکپول، کاپیتانش را برای اولین بار پس از جام جهانی در ترکیب قرار داد و او را به فاصله نیمساعت مانده به پایان بازی تعویض کرد. آرسنال این بازی را شش بر صفر برد.
فابرگاس در تابستان مورد توجه بارسلونا قرار داشت اما ونگر خوشحال است که او حالا میتواند روی موفقیت آرسنال تمرکز کند.
ونگر میگوید: «حالا میخواهیم روی فصل جدید متمرکز باشیم. سسک به راستی میخواهد پیروز شود و کاملا متمرکز است. باورتان نمیشود او در تمرینات چطور کار میکند. به نظرم فتح جام با آرسنال باعث میشود اوبازیکنی حتی بزرگتر از سابق شود. به نظرم فتح جام با آرسنال دستاورد بزرگتری نسبت به رفتن به بارسلونا خواهد بود.
او از 16 سالگی در این جا درسش را آموخته و با این تیم بزرگ شده و این که آرسنال را تبدیل به تیمی برنده کند دستاورد بزرگی برای او خواهد بود.»
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
والکات هم هتریک کرد
شما هم که Chamakh تون گل زد![]()
به نظر من آماده بودن چند نفر با تجربه کلید قهرمانی است. چیزی که آرسنال کم داره حتی فابرگاس با تجربه محسوب نمیشه. با اینکه اکثر اوقات باهوش بازی می کنه و موثر اما تجربه مثلا روزیچکی را نداره. چیزی که منچستر و چلسی و حتی لیورپول خوبهاشو داشتند و بعضا دارندیکی از بچه های آرسنالی تو فروم آرسنال گفته بود: آماده بودن روسیچکی کلید فهرمانی آرسنال.
خداییشم حرف درستیه، توماس آماده خیلی کارا میتونه بکنه، مخصوصا وقتی با فابرگاس جفت شه. اگه آماده باشه اینجوری میشه بیشتر به سسک استراحت داد.
به قول یه بنده خدایی :
آرسنال مهدکودک باز کرده !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازیکن جدید آرسنال که از بردو فرانسه خریده شده (البته خرید که نه، چون قراردادش تموم شده بود)chamakh کیه ؟؟
chamakh نوشته میشه ولی شماک یا شاماک خونده میشه، اسم کاملشم هست مروانه شماک.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)