اشتباه بزرگی کردی
اشتباه بزرگی کردی
سُلام بچه ها من از صبانت سرویس دارم 128 راضیم سرعتش خوبه ولی پینگش یکم بالاست قعطی هم اصلا نداشته
میخواستم بدونم شما وقتی بازی آنلاین wow رو می کنید تقریبا ساعتی چند مگ مصرف دارید چون من یکم مصرف حجم بالا رفته
نمی دونمم از چیه
الان این تست که نشون میده وضعیت شما خوبه واسه همین شما هم تست های اونموقع رو دیدید و حرف اون کاربر رو باور نکردید. کلا بیشتر کسانی که سرویس میگیرند به سرعت داخل تستها توجه می کنند تا به مشکلات کاربرها.
دوستان سرعت صبانت ساعت 6 صبح تا 11 ظهر خوبه ، بعد تا 12 شب از DialUp هم بدتره ، برای شما هم اینطوریه؟
سلام بر دوستان.
بله برا من هم اینطوریه از صب تا ظر عین گوله میمونه ولی بعد غروب افتاب مثل الاغ مش مراد![]()
دیگه از بی کیفیتی هم گذشتن
سرعت شبانه رو هم پایین آوردن
دیشب همش 700 مگ دانلود داشتم، یعنی سرعت رو نصف کردن.
عجیبه.پس چرا خیلی ها هم راضی هستند؟؟ میگن سرعتشون خوبه؟؟؟
تازه به من میگفتن همش بورو از صبا بگیر.خیلی خوبه.منم رفتم سرعت 1 mb رو گرفتم.
ینی واقعا در این مضخرفه؟؟ ینی گر منم بگیرم همینه یا ممکنه خوب باشه؟؟؟ یا مثلا تا یه مدت خاصی اینجوریه و بدا بهتر میشه؟؟؟
ینی از آیسا تک هم بهتر نیست؟؟؟
والا من اصلا از این تست ها که شما میزارین چیزی نمیفهمن.منم اگه وصل شد واسم چشم میزارم.ولی قبلش بگید چطوریه.
راستی چقدر طول میکشه واسمون وصلش کنن؟؟؟
Last edited by Steps-Rap; 27-08-2010 at 13:50.
دوستان به خط فیبر نوری هم ADSL میدن؟
دقیقا همین هست نصف کردند من که 3 ماه شارژ کردم 1 ماه دیگه مانده این تمام شه 1000000% عوض می کنم دیگه مشکل این نیست که سرعت شبانه را پایین آوردن مشکل این هست که برای یک صفحه باز کردن باید 50 سال اینجا بشینی نگاه کنی تا باز شود روی همه اینا حالا حجم دزدی هم یک مسئله دیگر شده دیگه باید در این شرکت را ... گرفت تا می توانید این شرکت را تحریم کنید .
---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:53 PM ----------
بالا نرفته دوست غزیز خیلی راحت از حجم شما می دزند این یعنی دزدی تو روز روشن خوب دیگه وقتی مملکتی قانون نداشته باشد هر کسی هر غلطی که دلش یخواهد می کند .
Last edited by hosein63; 27-08-2010 at 15:06.
پس من از داتک خودم راضی باشم! و فکر صبانت و از کلم بیرون کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)