تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 25 اولاول ... 7131415161718192021 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 244

نام تاپيک: NBA 2K11

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

حامد جا منم با pc باز می کنم و دسته جوی استیک دارم ولی از این هایی است که شوک نداره میتونی یه راهنمایی بکنی در مورد کنترلش بکنی، فقط شک نداره ولی R و L رو داره!
    شوک داشتن یا نداشتنش مهم نیست
    درمورد کنترل باید تو نظیمات عملکرد دکمه را طبق خواسته خودتون عوض کنید بصورت پیش فرض دو دکمه بالا سمت چپ
    positional plays\pick cntl : LB
    shot modifier\dribble : LT

دودکمه بالا سمت راست
    icon pass : RB
    sprint : RT
    چهار دکمه سمت راست : بالایی set screen\rebound راست fake pass چپ shot\steel پایین pass البته به نظر من برید وتمام دکمه ها رو اون طور که دوست دارید تنظیم کنید

2. این کاربر از hamed30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوستان به نظرم بازی کرکش مشکل داره گاهی اوقات الکی وسط بازی گیر میکنه و گاهی اوقات هم سیو بازی برام کار نمیکنه

راستی یه ایراداتی نسبت به نسخه 10 از نظر خودم رو میگم :
    از نظر صدا گذاری این نسخه نسبت به نسخه 10 ضعیفتره به نظرم .. اون هیجانی که در نسخه 10 بود به هیچ وجه در این نسخه ندیدم سازندگان صدای تماشاگرا رو پایین آوردن و در عوض صدای گزارشگر و مفسرا رو بالا بردن و حالت لایو بازی از بین رفته(باید ببینم از تنظیمات بازی میشه تغییرش داد یا نه )
    بارها مشاهده کردم تیم من در حال حمله هست و توپ رو وارد سبد کرده اما چون اون مفسر زن در حال صحبت هست گزارشگر اصلا توجهی نمیکنه به حمله و گل من
    از نظر گرافیکی هم به نظرم نسبت به نسخه 10 پیشرفتی نداشته جز انیمشنهای بازیکنا (اندک تغییراتی) که به شخصه نسخه 10 بهتر بود (البته شاید من عادت نکردم هنوز )
    در مورد گیم پلی حرکات پا به توپ بازیکنا به نظرم غیر طبیعی شده نسبت به نسخه 10 (البته شاید هنوز عادت نکردم ) اما در کل مشکلی نداره
    بهرحال مودهای بازی گویا پیشرفت خوبی داشته اما انتظار بیشتری داشتم از نسخه 11

راستی من تو نسخه 10 نمیتونستم راحت با کامپیوتر بازی کنم وجدا قدرتمند بودن .. اما در این نسخه آسونتر شده و راحت تر میتونم ببرمشون
    Last edited by Gilopa; 19-10-2010 at 19:45.

4. 2 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز basketball's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نظر شخصی من بعضی حرکات کاربردی از جمله چرخش یا spin یا پیک گرفتن که نصف یه بازی تیمی است و دابل تیم زدن که این حرکات مثل اینکه زدنش خیلی مشکله!
    من از نظر گرافیکی نسخه 10 رو بیشتر قبول دارم، البته بستگی به سیستم داره و گرنه در کنسول 360 فکر نکنم مشکلی داشته باشه و زدن دریبل کراس آور که مهمترین دریبل بسکتبال است!
    بیشتر جذابیتش به جردن و بازی های اوست سیستم بازی my player هم خیلی سخت شده و از این نظر من نسخه 10 رو پیشنهاد می کنم!

6. این کاربر از basketball بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasani2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام
    آيا نقدي از بازي اومده (در ضمن نمره بازي چند شده)
    ممنون ميشم جواب بدبد.....

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

نظر شخصی من بعضی حرکات کاربردی از جمله چرخش یا spin یا پیک گرفتن که نصف یه بازی تیمی است و دابل تیم زدن که این حرکات مثل اینکه زدنش خیلی مشکله!
    من از نظر گرافیکی نسخه 10 رو بیشتر قبول دارم، البته بستگی به سیستم داره و گرنه در کنسول 360 فکر نکنم مشکلی داشته باشه و زدن دریبل کراس آور که مهمترین دریبل بسکتبال است!
    بیشتر جذابیتش به جردن و بازی های اوست سیستم بازی my player هم خیلی سخت شده و از این نظر من نسخه 10 رو پیشنهاد می کنم!
    با سلام
    درسته از نظر گرافیک وصدا 10 بهتر بود ولی گیم پلی 11 خیلی بهتره وسخت تر. چون من MY PLAYER بازی میکنم با پیک گرفتن (اگر همون set screen هست)مشکلی ندارم ولی تو دریبل crosscver,behindback بله. سیستم بازی تو MP راحت تر شده که ! تازه این بخش به نسبت بقیه قسمت ها بیشترین تغییر رو داشته :
    تغییر زمان بازی ،درجه سختی ،ویدئو های قبل بازی وآخربازی،وجود بازی هایی بنام Keygame که تو این بازی ها امتیاز اسکیل پوینت دوبل محاسبه میشه ،یه نامه هایی هم با امضای MJ میاد هنوز نمیدونم چیه؟امکان درخواست تغییر تیم (request trade ) امتیاز های اسکیل پوینتی روکه برای یک قابلیت استفاده کردید میتونید برگردونید ،مصدوم شدن که زیاد خوشایند نیست (تو NBA2K10 دو فصل بازی کردم بازیکنم آخ نگفت) امتیازات teammate بهتر ودقیقتر شدن مثلا اگه بیخودی اقدام به توپ ربایی کنید امتیاز منفی میگیرید و...
    Last edited by hamed30; 20-10-2010 at 11:22.

9. این کاربر از hamed30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

دوستان به نظرم بازی کرکش مشکل داره گاهی اوقات الکی وسط بازی گیر میکنه و گاهی اوقات هم سیو بازی برام کار نمیکنه

سازندگان صدای تماشاگرا رو پایین آوردن و در عوض صدای گزارشگر و مفسرا رو بالا بردن و حالت لایو بازی از بین رفته(باید ببینم از تنظیمات بازی میشه تغییرش داد یا نه )
    در مورد گیم پلی حرکات پا به توپ بازیکنا به نظرم غیر طبیعی شده نسبت به نسخه 10 (البته شاید هنوز عادت نکردم ) اما در کل مشکلی نداره
    پابه توپ ! مگه فوتباله
    منم تو MP بین بازی یه بار سیو کردم ولی دیگه سیوم لود نشد تو اینترنت گشتم هیچ راه حلی پیدا نکردم ،بقیه هم همین مشکل رو داشتند .صدای تماشاچیها بصورت پیش فرض خیلی کمه باید برید تو تنظیمات زیادش کنید

پروفشنال Damian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

با سلام
    آيا نقدي از بازي اومده (در ضمن نمره بازي چند شده)
    ممنون ميشم جواب بدبد.....
    GameRankings ..... 92.63%
    Metacritic ..... 90.00%

G4 ..... 5/5
    IGN ..... 9.5/10
    Game Trailers ..... 9.2/10
    Game Informer ..... 8.75/10
    GameSpot ..... 8/10

12. این کاربر از Damian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

kobe bryant,allen iverson وmichael jordan برای بخش MyPlayer :(البته خودم امتحان نکردم .این جور پچ هارو 10 جواب میداد)http://www.filefactory.com/file/b3f035c/n/NBA_2K11_Kobe_Bryant_My_Player_Patches.zip
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سایت منبع :
    Last edited by hamed30; 21-10-2010 at 11:56.

14. این کاربر از hamed30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shayan3785's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با سلام
    من بازی nba2k11 رو نصب کردم و بازی تا اخر اجرا میشه ولی اگه وسط بازی esc رو بزنم .و وارد منو بشم سیستم هنگ می کنه و با ید endtask کنم جالب اینجاست که فقط این بازی اینطوریه و با بازیهای دیگه مشکل ندارم . حتی نسخه های قدیمیش هم که نصب کردم هم وقتی منو رو میزنم سیستم هنگ میکنه .لطفا راهنمایی کنید چرا این مشکل هست و باید چه کار کرد .

پروفشنال bushido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

نسخه پی سی قبل این بازی با دسته مشکل داشته
    کسی میدونه این نسخه جدید مشکل داره یا نه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •