خوب حالا که میخواید لایو بازی کنید.
درباره زمانشم بگید.
ببینید.
لایو سه نوع امتیاز داره.
Blitz
Standard
Bullet
که هر کدوم هم امتیازاش جداگانس
کدوم باشه؟
امتیازای منم به ترتیب ایناس:
1007
1181
978
خوب حالا که میخواید لایو بازی کنید.
درباره زمانشم بگید.
ببینید.
لایو سه نوع امتیاز داره.
Blitz
Standard
Bullet
که هر کدوم هم امتیازاش جداگانس
کدوم باشه؟
امتیازای منم به ترتیب ایناس:
1007
1181
978
ممنون
به نظر من فقط یه جوری باشه که 2 نفری که با هم بازی میکنن یک بازی رفت و برگشت داشته باشن با هم . یعنی یکی سفید بازی بعدی سیاه . بازم هر جور خودتون صلاح میدونید .
مثل اینایی که میخان یه بازی یاد بگیرن میگن حالا بیا بازی کن توی بازی یاد میگیری من میگم زودتر همینجوری یه دست دوستانه ای چیزی بازی کنیم اگه دورش هم کم بود مشکلی نیست تا شروعی باشه برای بازیای بیشتر
اون که زیاد مهم نیست
ولی در کل بازی 1 و 2 دقیقه که زمان بش اضافه نمیشه bullet هست
بازی که 3 تا15 دقیه هست و زمان اضافه نمیشه blitz
بازی که بیستر از 15 هست و زمان اضافه میشه standard
بهترین زمانم واسه مسابقه فک کنم 15 دقیقه 3 ثانیه هر حرکت اضافه کنه یا5 ثانیه.
یا کلا کل بازی در 20 دقیقه یا 25 یا حتی 30 دقیقه
می خواین 15 3 رو بزاریم برا شروع یا 15 5 تا بد وضعیت دستمون بیادکه واسه اکثریت کافی وخوبه یا نه.
تعداد دورهم 5کافیه زیادم هست!
خلاصه زود تر بچه ها هماهنگ کنن لیست و بدن
مسئولیت قرعه کشی و وارد کردن اسمها رو نتی ه های بازی ها با من.
بقیه هماهنگی هام با شما
فقط زود.
---------- Post added at 04:01 PM ---------- Previous post was at 03:58 PM ----------
اون که میشه دوره ای و مثلا 158 نفر 2 3 ما طول میکشه
ولی سوئیسی دور اول رو رندوم رنگو انتخاب میکنه ولی مثلااگه شما دوراول سفید بودی دور بعد با سیاه بازی مکنی اگه هم به نفری بخوری که دور قبلی اونم سفید بود برنامه رندوم انتخاب میکنه
منم همینو میگم بیان سریع یه تورنمت دوستانه با هر تعدادی بزنیم اگه کم بود 3 دور بچه هادستشون بیاد یه شروع بشه تا بعد
---------- Post added at 04:02 PM ---------- Previous post was at 04:01 PM ----------
اون که میشه دوره ای و مثلا15 نفر 2 3 ما طول میکشه
ولی سوئیسی دور اول رو رندوم رنگو انتخاب میکنه ولی مثلااگه شما دوراول سفید بودی دور بعد با سیاه بازی مکنی اگه هم به نفری بخوری که دور قبلی اونم سفید بود برنامه رندوم انتخاب میکنه
منم همینو میگم بیان سریع یه تورنمت دوستانه با هر تعدادی بزنیم اگه کم بود 3 دور بچه هادستشون بیاد یه شروع بشه تا بعد
بابا چرا خودتون رو اذیت میکنید بازی های رفت و برگشت دوبار یه بار سفید یه بار مشکی بعدش نتیجه لعلام بشه حذفی حال یا لیگ دیگه سوییسی یا تیمی یا ناپلئونی چیه .
مشکلش اینه که اولمثلااگه 10 نفر باشن خیلی طو لانی میشه و 90 بازی مسشه.!
بعد اگه کسی از مسابقات بره بیرون به هم میرزه یاکسی تو بازینمیتونه بیادفرض کن وسطبازی ها یکی از بازی بره بیرونهمهچی بهم میریزهچون بازی ها 2 به2 یه یکی با یکی بازی کرده یکی نه
شما اسم سوئیسی اینا رو بی خیال شو.
امتحان میکنیم بچه هامی بینن.
دوستان من تو یه گروه دیگه عضوم نمیتونم تو گروه پی سی ورلد عضو بشم مشکلم اینه!
مثل اینکه 15 نفر تو گروه تا حالا عضو شدن ... باید چنتا دیگه بیان؟؟؟؟
اقا سویسی بهتره
یه کسی که بلده با برنامش کار کنه مسابقه رو اماده کنه
خوبیه سویسی اینه که اگر کسی بخواد انصراف بده میشه ولی توی حالات دیگه اگه کسی انصراف بده خیلی دردسر میشه
نه اینجوری نیست
من الان توی 4 تا گروه عضو هستم
نه
ربطی به اون داره
من الان تو 4 تا گروه عضوم.
نمیدونم والله
سمت راست چه چیزایی برات نوشته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)