محلول
اتفاقا میخواستم کفش هم بگیرم ولی پیدا نکردم
دوستان من بعد از استفاده از ماینوکسیدیل ریزش موی سرم به 120 130 تا در روز رسیده طبیعیه؟
محلول
اتفاقا میخواستم کفش هم بگیرم ولی پیدا نکردم
دوستان من بعد از استفاده از ماینوکسیدیل ریزش موی سرم به 120 130 تا در روز رسیده طبیعیه؟
ماینوکسیدیل خارجی با داخلی از نظر کیفیت و کارآیی تفاوتی داره /؟
خیر ، یکی هستش
سعی کنید ایرانی پاک دارو بخرید
بله اوایل ریزش موهاتون زیاد میشه که این طبیعی هستش فقط این نکته را هم در نظر بگیرید که اگر بعد مدتها هم مصرفش را قطع کنید بازم ریزش موهاتون زیاد میشه
بله بدون تجویز پزشک هم میشه خرید
برای ریش هات هم میتونی استفاده کنی البته به نظر من یکسال دیگه هم صبر کن اگه کوسه بودییا اصلا در نیومد استفاده کن
ببخشید دوستان شما وقتی این محلول رو استفاده میکنید همون دقیقه های اول استفاده ، روی پوست سرتون احساس خاصی نمیکنید؟
تو مدل پاک دارو یک قطره چکون همراش هست که یک دستور العمل هم در مورد اینکه چند میلی باید بزنی تو جعبش هست که من 5% پاک دارو رو توصیه میکنم خودم میزنم 2سالی هست الان موهام خیلی عالی شده ولی مهم اینه که ولش نکنید همچنین شامپوی قهوه ای فولیکا هم هفتهای دو بار بزنید و برای شستشوی معمولی هم شامپو بچه بزنید.
احساس خاصی که نه !
ولی بعضی پوست سرها واکنش نشون میدن و سر به خارش میوفته
محلول رو به همون جا بزنیم همونجا مو ها رویش میکنه یا اطرافش هم تاثیر داره؟
بعد یه سوال دیگه من با اون قطره چکون داخلش ولی تا خط نشانه 1 میلی لیتر پر میکنم بعد از استفاده قطره هاشو میشمارم بیشتر از 20 قطره میشه حدود 26 قطره میشه ، موردی نیست؟
یه نکته برای اونایی که موهاشون چرب میشه بعد از استفاده 3-4 بار هر 15 دقیقه یه شونه خیلی آروم بکنن به طوری که به پوست سر نخوره ، خیلی راحت حالت چربی مو کم میشه
همونجایی که محلول را میزنین رویش میکنه
تعداد قطره هاش مهم نیست اگه بتونی روزی دوبار محلول را به سرت بزنی خیلی بیشتر تاثیر داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)