تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: این تاپیک رو تا چه حد مفید ارزیابی کردید؟

راي دهنده
56. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خیلی زیاد

21 37.50%
  • زیاد

6 10.71%
  • متوسط

11 19.64%
  • کم

18 32.14%
صفحه 17 از 23 اولاول ... 7131415161718192021 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 228

نام تاپيک: از مهندس مجیدی بپرس - گام به گام تا کنکور سراسری سال 90

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

خب من سوالات زبانم رو بپرسم.
    تو بعضی تستا هست که بعد از بعضی صفت ها حرف اضافه می اد و اون حرف اضافه مورد سواله. می خوام بدونم برای هر صفتی فقط یه حرف اضافه داریم یا امکان داره چند تا داشته باشه و باید متناسب جمله انتخاب کنیم؟ تو حد کنکور چطور؟
    بله بعضی کلمات هستند که چندین حرف اضافه دارند که در این صورت میبایست با توجه به معنی جمله گزینه رو تشخیص بدهید اما اکثرا اینطوره که از حرف اضافه های خیلی معروف استفاده میشکنند و مثلا interested + in خیلی معروف هست و زیاد ازش تست میاد .. شما به دبیر زبانتون بگو یک لیست بهت بده که همه ی معروف ها توش باشه ..البته اگه تست بزنید هم تو تست ها به این موارد برخورد میکنید ...
    این مبحث حروف اضافه ها خیلی مهمه چون گاهی تست های لغت رو میتونید فقط با دیدن حرف اضافشون جواب بدهید

اگه نباشه جاش خالی می مونه alphacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تــــــــــــــــــــــــــــــــهران

پيش فرض

1-کلماتی که با حروف بی صدا شروع میشوند اما قبل از آنها از an استفاده میکنیم:
    hour-honour-honest
    البته بايد توجه داشت كه در اين كلمات حرف h تلفظ نمي‌شود بنابراين قبل آنها حرف تعريف an مياد ( فلسفه استثنا بودنشون اين بود )

اينو براي افزايش اطلاعات مكالمه گفتم.
    Last edited by alphacino; 29-08-2010 at 19:14.

داره خودمونی میشه apollon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

من کلا سمنانی نیستم علاقه ای هم به این شهر ندارم واسه همینم یه سال دیگه درس خوندم تا برم تهران! شهر آرومیه ولی من از آرامش زیاد خوشم نمیاد کلا هم زیادی گیرن! نمونش همون دلستره

قلمچی که مدرسه بعثت اموزشگاه زده!دیگه امکانات سمنانه دیگه ولی خب منم هیچ آموزشگاهی نرفتم بهترین دبیرای شهر رو میاوردم اما بهترین دبیرای شهر تو مدرسه ما(تیزهوشان) هم بودن و هرچی بلد بود همونجا درس دادن البته چند جلسه کلاس قلمچی گذاشت با 2 تا از فارغ التحصیلای مدرسه خودمون(رتبه 37 و 200) که کلی خاطره شد کلاسا هم خوب بود از فیزیک مکانیک رو خیلی خوب شدم ریاضیم هم بهتر شد همینقدر که با این آدما در ارتباط باشه خوبه
    سمنان وضهیت ریاضیش افتضاحه متاسفانه! و هیچ دبیر خوبی پیدا نمیشه البته آقای محمدیان که شما فرمودین رو نمیشناسم ولی خب ایشونم دبیر نیستن ولی من 5 جلسه با آقای طحانی کلاس رفتم که خوب بود.(وضعیت دبیرای ریاضی سمنان در حدی افتضاحه که من امسال با 52 درصد ریاضی بیشترین درصد ریاضی رو تو سمنان زدم!!!!!عمق فاجعه رو میتونید درک کنید؟! )

اما در مورد قلمچی و بقیه!:من به طور کلی فقط قلمچی رو قبول دارم و به نظرم بقیه هم موفقیت هاشون تو قسمت هایی که به قلمچی نزدیک تر شده البته گزینه 2 یه کم خوش اب و رنگ شده واسه همین امسال پرطرفدار شده ولی قبول ندارم این موسسه رو! در مورد امضا گرفت کتاب و اینا من همچین چیزی ندیدم ولی بودنش رو تکذیب نمیکنم بالاخره هزار تا نمایندگی ان و آقای قلمچی هم به شدت سخت گیر!(فردای روزی که نتایج اعلام شد یادمه رفتم پیش مدیر سمنان بدبخت شب نخئابیده بود 24 ساعت مهلت دادا بود کل کارنامه های بچه های قلمچی رو به صورت خلاصه شده با فایل اکسل بفرستن!) شاید 4 تا آدم ناحسابی تو این نمایندگیها باشن به کلیت موضوع ربطی نداره. اما با این وجود اینکه بگین همشون قصد گول زدن دارن اصلا حرف درستی نیست و شما باید بیشتر برید و در این گروهها قرار بگیرید
    نتایجی که قلمچی هرسال از رتبه های زیر 10 اعلام میکنه همیشه درست بوده من مجله ی همه ی آزمون ها رو دارم و اکثر ای بچه هایی که رتبه خوب آوردن رو تو مجله دیده بودم(مجله نفرات برتر آزمون قبلی رو میزنه)البته بچه های امسال ریاضی قلمچی نتایج عجیبی گرفتن! که اونم به خاطره درخشش بی سابقه علامه حلی بود اما اگر دقت کنید بچه های شهرستانی 90 درصد از کانون بود شایدم 100 درصد!اکثر فارغ التحصیلای خوب مدرسه ما تو قلمچی بودن و درصد خیلی بالایی هم راضی و معتقد به برنامه کانون و توی دانشگاه شریف با خیلی از اون نفرات برتر ارتباط دارن و اونا هم اکثرا مثه خودشون به برنامه کانون اعتقاد دارن(این پاراگراف رو در جواب بخش امضا گرفتن گفتم وگرنه حرف 100 تا رتبه زیر 10 هم تا وقتی منطقا درست نباشه ارزشی نداره و این پاراگراف هم ارزش غذایی(!) نداره مثله همون ساندویچای یاسین )
    اما هرچیزی یه منطقی داره به عنوان مثال آزمون هی دو هفته ای کانون و زمان کم بین دو آزمون یکی از خوبی های قلمچیه که متاسفانه گزینه 2(اوkجوری که به من گفتن) فاصله ی آزموناش 3 هفته یکباره(البته خوشبختانه همه موسسات کارنامه دادن در همون روز رو یاد گرفتن)این فاصله کم و سرعت کارنامه دادن باعث میشه سریعتر اشتباهاتی که در درس خوندن و .. داریم رو سریعتر برطرف کنیم همچنین اکثر دانش آموزا با نزدیک شدن به زمان امتحان بیشتر و بهتر درس میخونن و این هم باعث میشد درس خوندن ما بیشتر بشه دفترچه برنامه ریزی قلمچی هم یکی ا بهترین ابزارهای آموزشیه که سعی شده که سعی شده بر اساس اصول آموزشی و روانشناختی باشد(مثله منحنی فراموشی که در نوشتن برنامه راهبردی آزمون هم به آن توجه شده)
    اما سنجش از اون موسساتیه که اصلا پیشنهاد نمکینم مگر امتحانات جامع رو که اونا رو هم به خاطره این میگم که گاهی پیش اومده که مدل کلی سوالات هم سبک با سوالات کنکور بوده اما سوالات به شدت ضعیفه و عملا یک جنبه رقابتی در آن وجد دارد و جنبه ی آموزشی آن بسیار کم و ضعیف(همین وضعیت دیر کارنامه دادن یکی از آنهاست) سولات غلط و غیر استاندارد(غلط بودن که معلومه! استاندارد نبودن هم فقط نظر شخصی نیست هم از دبیرا شنیدم هم فارغ التحصیل ها)البته داشتن حداقل 2 غلط که از ویژگی های کنکور هم هست!ماشالا ترکوندن قلمچی 2 هفته به دو هفته آزمون میذازه از اون همه سوال 2 تا سوالش غلط بود تو کل سال(یکی مشکل تایپی بود که عدد معلوم نبود!) که اونارو هم تو سایت وارد کردیم و هرکی زودتر وارد میکرد جایزه داشت حیف دیر زدم کنکور ریاضی امسال که خودش تو کلیدا گفت 2 تا سوالش غلط بوده 1 غلط دیگه هم خودمون تو شیمی پیدا کردیم که به هرکی تو هرجای کشور میگیم میگه غلطه حتی دبیرمون هم تایید کرد اما بازم با کلید خودشون تصحیح کردن!(سوالی که انرژی واکنش منفی رو با حساب قدر مطلق(!!!!) بزگتر از واکنش مثبت گرفته بود! و از اونور گیر داده بود به انرژی فعال سازی که انصافا با خط کش هم اندازشون یه جور بود حالا سر جلسه با چشم نمیدونم باید چیکار میکردیم!!) آزمونای در طول سال سنجش غیر از اینکه بر اساس هیچ برنامه ی نیست(احتمالا کمی هست مطلق گفتن چیزی درست نیست )به گفته ی بچه های خوب مدرسه ما که امتحان دادن پر از غلطه!(عادت دارن به نظر) کلا پیشروی منطقی ندارد و اگر دارد بهتر است اعلام شود فاصله زیاد آزمون ها و هم از مشکلات اصلی سنجش است.
    قلمچی تلاش میکند به جای رقابت با دیگران رقابت با خود را(از طریق دفتر برنامه ریزی و ...) به بچه یاد بدهد البته مسلما کار راحتی نیست ولی قلمچی به نظر من تا حد زیادی موفق بوده مثلا جا انداختن تراز و توجه به آن به جای توجه به رتبه باعث شده بچه های قلمچی همیشه از یکدیگر تراز را بپرسند و به تراز خودشان توجه کنند نه به رتبه اما فکر نمیکنم جاهای دیگه اینجوری باشه من که اکثرا میبینم که اونجا ها به رتبه و رتبه ی معادل در کنکور توجه میشه(سنجشم که کلا فقط بلده آزمون بگیره کاری نمیکنه که اونم بلد نیست ایطور که معلومه!)
    در مورد پشتیبان ها دیگه واقعا متعجب شدم!!! تو سمنان و تهران که من اطلاع دارم و در برنامه کلی قلمچی اصلاااااااااا اینطور نیست! فارغ التحصیلای قلمچی اکثرا خودشون برای پشتیبانی اسم نویسی میکنند و قلمچی با مصاحبه،آزمون(خودم چند بار این آزمون هارو دیدم) و توجه به این نکته که در زمانی که این فارغ التحصیل در کانون بوده چقدر سخت کوش بوده و چقدر سابقه داره پشتیبان میگیرن هر نمایندگی که همچین کاری رو کرده باشه واقعا داره خیانت میکنه به کانون! و اتفاقا تک رقمی هم بینشون هست چون خودم میشناسم و از دوستامه اما چون اکثر دانش آموزای رتبه های خوب میرن تهران تهران وضعیت بهتری داره(تک رقمی ها اکثرا پشتیبان ویژه میشن که پشتیبان یه گروه خاص نیستن به هرکی بخوان و هرکی بخواد باهاشون حرف مینزنن اما پشتیبان های عادی که اونا هم تا حد امکان از فارغ التحصیلای خوب قلمچی ان یه گروهی رو میدن و هماهنگی امور اجرایی هم با اونهاست
    دیگه خسته شدم یس نوشتم شما من خودم 4 سال دانش آموز کانون بودم و از یه دانش آموزی که سال اول دبیرستان ریاضی با 5 افتاده بود با تلاش خودم توجه خانوادم و برنامه ی قلمچی امروز رتبه ی 1529 آوردم(اختصاصی هام خوب بود سر عمومی ها کم کاری کردم علاقه هم نداشتم ایشالا دفع بعدی ) که نمیگم خوبه و راضی راضی ام اما در کل خوبه کاش تلاش بیشتری میکردم(بازم قلمچی رو آخر نوشتم چون تلاش هر کس مهم تره اما برای قلمچی و عدالت آموزشی که به وجود آورده احترام زیادی قائلم) امروزم خیلی دارم تلاش میکنم که توی کانون واسه خودم راهی باز کنم و بتونم اونجا کار کنم که بتونم تا حدی که در توان دارم به دیگران کمک کنم و تا حدی که سواد دارم مشکلات و نقص هارو برطرف کنم اما بدیش اینه که من خوشبختانه احتمال زیاد تهران قبول میشم و اونجا با رتبه ای و ترازی که داشتم زیاد تو اولویت نیستم! اما واقعا دوست دارم که کمکی بکنم کما اینکه همین الانم همش با بچه های مدرسه و خیلیای دیگه در ارتباطم و سعی میکنم اگه چیزی میدونم به اونا هم بگم امیدوارم که مفید واقع بشه.در مورد قلمچی اگر مشکلی دارین مطرح کنید یا واقعا مشکه یا نیست و من توضیح میدم و یا منم نمیدونم و میرم میپرسم از بچه های کانون
    موفق باشید (اگه یه جاهایی تند رفتم ببخشید آخه اینطور تکذیب کردن زحمتای اون همه آدم برام قابل قبول نیست! البته تندم که نه بیشتر خواستم برجسته تر به نظر بیاد bold کردم )
    پ.ن:این مطلب رو هم اگر فرصت داشتید بخونید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ببخشید طولانی شد
    Last edited by apollon; 30-08-2010 at 15:09.

4. این کاربر از apollon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alphacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تــــــــــــــــــــــــــــــــهران

پيش فرض

مهندس جان براي لغات زبان چه كتابي پيشنهاد ميكنيد؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

ای دی اس ال قطع هست متاسفانه .. با موبایل کانکت شدم .. متاسفانه نمیتونم جواب جناب apollon رو بنویسم .. جناب alphacino واسه لغات در حد کنکور همون کتاب درسی کفایت میکنه .. واسه قوی تر شدن میتونید از کتاب 504 یا general vocabulary for the IELTES استفاده کتید

7. این کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال bax_021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    KaRaJ

پيش فرض

مهندس جان براي لغات زبان چه كتابي پيشنهاد ميكنيد؟
    نمی دونم می شه منم جواب بدم یا نه
    ولی کتاب tick 8 گاج عالی بود
    زبان و همیشه 80 به بالا می زدم بعده خوندنش
    غیر کنکور که رسیدم سر reading ها وقت تموم شده بود
    Last edited by bax_021; 31-08-2010 at 21:49.

9. این کاربر از bax_021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه princeofpersia_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تئاتر رویاها

پيش فرض

سلام..

جناب مهندس شما مشاوره هم میدید؟

مورد من خیلی خاص و عجیب و غریبه و شاید به نوعی درس عبرت !

و از نظر درسی و توانایی هام مشکل ندارم..میخوام از نظر روحی و ریکاوری کردن خودم بتونم برای سال 90 آماده بشم.

درباره این طور مسائل شما میتونید کمک کنید و تجربه هاتون رو انتقال بدید؟

Last edited by princeofpersia_7; 02-09-2010 at 08:43. دليل: غلط املایی

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

من کلا سمنانی نیستم علاقه ای هم به این شهر ندارم ........................
    با عرض پوزش بنده نمیتونم هیچ کمکی به شما بکنم .. شما تعصب خاصی به این موسسه دارید و دوست دارید در آخر هم حرفی رو بشنوید که خودتون دوست دارید..
    آرزوی موفقیت برای شما دارم

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

دوستان مشکل اینترنت دارم و بابت کم سر زدن پوزش میطلبم

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض نکته برای زمان آینده

هرچند من نمیپسندم که این تاپیک محل گفتن نکته ها باشه اما گاهی اشکالات رایجی رو توی نتیجه تست های داوطلبین میبینم که به نظر میرسه بهتره بعضی نکانت گفته بشه
    ابتدا مبحث to be going to رو بخونید ..
    خب حالا دقت کنید که میتوانید برای آینده نزدیک و قطعی و ارادی به جای to be going to از زمان حال استمراری استفاده کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •