تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 28 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 280

نام تاپيک: سوالات متداول گرافیک سه بعدی

داره خودمونی میشه Qadiany's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

معمولا کسایی که کار سه بعدی انجام میدن برای خروجی گرفتن از کارشون از یک سری موتور رندر استفاده میکنن که دارای تنظیمات حرفه ای تر و امکانات بالاتر نسبت به خود نرم افزار اصلیه. موتورهای رندر مختلفی هم وجود داره برای این کار که هر کدوم مزایا و معایبی دارن مثل V ray یا maxwell یا octance و ...
    عملیات رندر گرفتن یک کار پیچیده و سنگینه که کاملا بستگی به قدرت cpu داره یعنی هرچی cpu قویتر باشه این کار سریعتر انجام میشه . شرکت انویدیا برای کارتهای گرافیکش یک تکنولوژی توسعه داده به اسم CUDA که باعث میشه عملیات پردازش گرافیکی بصورت موازی توسط GPU انجام بگیره که این کار باعث کاهش شدید عملیات رندر میشه .موتور رندر octanceاز اون نمونه نرم افزار هاست که GPU based هستش و بر اساسCUDA کار میکنه . سرعت رندر توسط این موتور نسبط به موتورهایی که CPU based هستن بین 10 تا 50 برابر بیشتر هستش. حالا شما تصور کنین یک رندر سنگین که قبلا مثلا 10 ساعت طول میکشیده الان 10 دقیقه طول میکشه!
    این موتور رندر octance و متورهای مشابه مثل furryball فقط با کارتهای انویدیایی که قابلیت CUDA رو دارن کار میکنه و برای کارتهای ATI این تکنولوِی موجود نیست . یه چیزی مثل فیزیک که اونم انحصاری انویدیاست.
    امیدوارم توضیحاتم قضیه رو براتون روشن کرده باشه .
    اما اگر از اساتید کسی در این مورد چیزی میدونه اینجا بذاره ما استفاده کنیم. منظورم برای کارتهای ATI هستش.
    ممنون
    ممنون از توضیحات کاملتون. خیلی جالبه اگه یه همچین چیزی باشه خیلی خوبه ولی از این جهت که به سخت افزار خاصی محدوده خوب نیست. حالا کیفیتش نسبت به Renderer های دیگه چطوره؟ یعنی مثل محیط های گیم میشه یا خیلی Real تر؟

2. این کاربر از Qadiany بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه daniad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض خروجی بدون زمینه

سلام میخواستم ببینم چطور میشه از یک صحنه رند یگیرم و انو ی نرم افزاری مثل ادیوس روی یک فیلم دیگه بزارم بدون اینکه زمینه سیاه آن باشد ومیخوام بجای آن فیلم ژشتی را نشان دهد

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

ممنون از توضیحات کاملتون. خیلی جالبه اگه یه همچین چیزی باشه خیلی خوبه ولی از این جهت که به سخت افزار خاصی محدوده خوب نیست. حالا کیفیتش نسبت به Renderer های دیگه چطوره؟ یعنی مثل محیط های گیم میشه یا خیلی Real تر؟
    در اینکه کیفیتش چطوره طبق نتایج کارهاشون که تو سایتهای مختلف میشه دید باید گفت هیچ کمی و کاستی در کیفت رندر توسط این موتورها وجود نداره و کاملا باموتورهای رندر معروف میتونن رقابت کنن.
    طبق ادعاهای سازندگان اونا این سیستم رو به نام realtime rendering اسم گذاری کردن!!!
    برای اینکه با قدرت یکی از این موتورهای رندر و کیفیتش آشنا بشین من یک عکس میذارم که طبق ادعای سازندگان Furryball اونو توسط یک سیستم با کارت گرافیک gforce GTX 460 بطورت فول اچ دی در عرض 30 ثانیه رندر گرفتن!

حالا خودتون قضاوت کنین اینو با یک CPU Based Renderer در عرض چه مدتی میشه رندر گرفت!

5. 4 کاربر از Bobby Sands بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Qadiany's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

در اینکه کیفیتش چطوره طبق نتایج کارهاشون که تو سایتهای مختلف میشه دید باید گفت هیچ کمی و کاستی در کیفت رندر توسط این موتورها وجود نداره و کاملا باموتورهای رندر معروف میتونن رقابت کنن.
    طبق ادعاهای سازندگان اونا این سیستم رو به نام realtime rendering اسم گذاری کردن!!!
    برای اینکه با قدرت یکی از این موتورهای رندر و کیفیتش آشنا بشین من یک عکس میذارم که طبق ادعای سازندگان Furryball اونو توسط یک سیستم با کارت گرافیک gforce GTX 460 بطورت فول اچ دی در عرض 30 ثانیه رندر گرفتن!

حالا خودتون قضاوت کنین اینو با یک CPU Based Renderer در عرض چه مدتی میشه رندر گرفت!

خیلی ممنون. عالیه!!!
    من برنامه های PixelShader و VertexShader برای استفاده تو DirectX نوشتم اونها هم سخت افزاری اجرا میشه و میدونم چقدر سریع تر میشه و واقعا قابل مقایسه نیست البته اونا کیفیتشون مناسب برای بازیه ولی این چیزی که می فرمایید واقعا عالیه و. من قبلا اینو نشنیده بودم ولی فکر میکردم یه چیزی مثل VertexShader و PixelShader برای این Renderer های real و طبیعی با سخت افزار مخصوص ساخته شه که حالا شما می فرمایید این کارو کردن. بله وقتی ما میدونیم محاسباتمون چی لازم داره و نخوایم تغیرش بدیم (Renderer) چه نیازیه که هر دفه cpu خودشو هلاک کنه برای محاسبات مشخص خوب یه سخت افزاری می سازیم که اونارو به موازات هم محاسبه کنه و سرعتو چند برابر کنه. از PixelShader ها هم انشاالله یه عکس میگذارم ببینید و مقایسه کنید الان رو سیستمم نیست.

حـــــرفـه ای hadi665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

سلام میخواستم ببینم چطور میشه از یک صحنه رند یگیرم و انو ی نرم افزاری مثل ادیوس روی یک فیلم دیگه بزارم بدون اینکه زمینه سیاه آن باشد ومیخوام بجای آن فیلم ژشتی را نشان دهد
    خوب اینکار سادست
    شما با زدن دکمه ی 8 وارد محیط enviroment بشید
    بعد رنگ بک گرند رو سبز یا یه همچین رنگی کنید !

بعد هم رندر کنید
    حالا عکس رندرو سیو کنید
    و حالا میتونید توی هر برنامه ی دیگه خیلی ساده رنگ سبزو حذف کنید !

8. این کاربر از hadi665 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mahdi_ctr's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    MyFC

پيش فرض

من امروز میخواستم یه رندر بگیرم ولی بعد از اینکه R میزنم تا رندر بگیره بعد از چند دقیقه مکثی که میکنه هیچ اتفاقی نمیوفته و صفحه رندر گیری باز نمیشه!
    در ضمن هیچ اروری هم نمیده
    سیستمم هم تقریبا قوی هست
    گرافیک 5850 جیفرس داردم
    رم 4 گیگ 1333 دارم
    سی پی یو هم 4 هسته ای 925 هست!
    نمیدونم مشکل از کجاست؟
    البته اینو میدونم که حجم فایلم بالا رفته اینجوری شده
    الان حجم فایلم 79 mb هست!

به نظرتون مشکل از منه یا مشکل از vray؟

راستی یه مشکل دیگه هم هست
    وقتی روی لپتاپم رندر میگیرم این ارور رو میده و رندر نمیگیره:

البته روی PC این ارور رو نمیده ولی باز رندر نمیگیره!

10. این کاربر از mahdi_ctr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mahdi_ctr's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    MyFC

پيش فرض

هیچکس نبود مارو راهنمایی کنه!آخر خودم یه راهی پیدا کردم

از اونجایی که رم در رندر گیری استفاده زیادی میشه فکر کردم شاید سیستم رم کم میاره
    رم لپ تاپم 8 هست ولی چون ویندوز 32 بیتی از 4 گیگ بیشتر رم رو ساپورت نمیکرد ویندوز 64 بیتی نصب کردم و الان دارم راحت رندر میگیرم

12. این کاربر از mahdi_ctr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه seyed_mahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    من یه سوال در مورد نرم افزار مایا داشتم

میخاستم یه کسی یه کلیتی از این دوتا برام بگه
    Final Gathering
    و
    Global Illumination
    که مربوط به Mental ray میشه

خواهشا آموزش معرفی نکنید که دارم میخام اول یه کلیتی ازش بدونم که وقتی داره توضیح میده متوجه باشم همین.

14. این کاربر از seyed_mahdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز N O V A L I S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    من یه سوال در مورد نرم افزار مایا داشتم

میخاستم یه کسی یه کلیتی از این دوتا برام بگه
    Final Gathering
    و
    Global Illumination
    که مربوط به Mental ray میشه

خواهشا آموزش معرفی نکنید که دارم میخام اول یه کلیتی ازش بدونم که وقتی داره توضیح میده متوجه باشم همین.
    سلام. از FG و GI در منتال ری (چه مکس، چه مایا، چه سافت ایمیج) برای محاسبه نورپردازی غیرمستقیم صحنه استفاده میشه. مثلا نور ملایمی که سایه ی یه صندلی (که زیر نور مستقیم خورشید قرار گرفته) رو فرض کنید، اگر نورپردازی غیر مستقیم رو حذف کنیم این سایه به جای این رنگ و سایه ی ملایم کاملا سیاه و تیره است که فکر می کنم در طبیعت هیچ وقت این حالت رو نداشته باشیم.
    در GI این نورپردازی وایسته به Photon هاییه که از منبع نور می تابه (باید از منابع نوری استفاده کرد که Photon رو به صحنه گسیل می دن مثلا نور Skylight این کار رو نمی کنه ولی نورهای فتومتریک می کنند.) این محاسبه به موقعیت دوربین بستگی نداره و با فرض تغییر ندادن مشخصات نور یک بار محاسبه GI برای تمام نماهای دوربین کافیه. GI دقت فیزیکی داره (Physically Accurate) (اما FG این دقت رو نداره و تنها اون رو شبیه سازی می کنه.)
    در FG این نورپردازی وابسته به موقعیت و دید دوربینه. پرتوهای FG فقط تو منطقه ای که تو دید دوربین قرار گرفته محاسبه میشه و اگر دید دوربین تغییر کنه تمام محاسبات یا بخشی از محاسبات مجددا باید انجام بشه (این نکته رو به خصوص در رندر انیمیشن باید در نظر گرفت.)
    روش حرفه ای استفاده از FG و GI به طور همزمان با همه که با تنظیمات خوب نتیجه ی خیلی خوبی رو به ما میده.

16. 4 کاربر از N O V A L I S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه seyed_mahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام خیلی خیلی ممنون از توضیحاتت واقعا کمک کرد
    میشه یکم بیشتر در مورد فوتان و final gathering بگی
    در FG این نورپردازی وابسته به موقعیت و دید دوربینه
    یعنی چی منظورت دوربین پرسپکتیوه؟

یعنی لایت نمیخاد باشه درسته روی اشیا تاثیر میزاره
    من Ambit Color رو زیاد کردم با رنگ قرمز و دیدم که نورش افتاد روی شکل میشه در این مورد هم توضیح بدی ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •