من فقط سه چهار قسمت اوشو دیدم بعد ولش کردم
ایول به خودم![]()
من فقط سه چهار قسمت اوشو دیدم بعد ولش کردم
ایول به خودم![]()
ای کسانی که سریال نگاه می کنید ایا به قدرت ح.ک ایمان اوردید؟ دید چگونه با یک مقاله یه سریال رو ناکوت می کنه ، و اینگونه بود که ما به او قدرت انجام هر کاری رو با نوشتن بهش دادیم
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
واقعا قسمت اخرش بود؟ یه سریال رو دنبال می کریدم ، که یه هفته نشون نداد ، نصف سریال هم با سریال قبلیش تداخل داشت* همش هم که سانسور شد ، اخرشم که پیچید ،
واقعا این رسانه میلی چه انتظاری داره من دفعه بعد بشیم پای سریال های مزخرفشون؟ که بعدش یه بسته فرهنگی 100 صفحه ای رو در قالب یه سریال 20 قسمتی بکونه تو مخم ؟
----------------
*: همه خونه می شینن 4 تا فیلم رو نگا می کنن بعد حاضر نیستن بخاط من که فقط یکی نگا می کنم بیخیال 15 فیلم شن !!!!!
ببینید اصلا معلوم بود ضرغامی میتنگه به سریال
من خیلی وقت پیش هم اینوگفته بودم.
اتفاقا از همون موقع هم دیگه نگاش نکردم/
چون اینجوری آدم آخرش واقعا یه حس بدی بهش دست میده
خب منم قسمت آخر رو دیدم.ولی احتمال میدم امروز قسمت جدید رو پخش کنند. یه تغییری مثل قسمت دوم که صدای اون بچه مردونه شد.
----------------------------------------
اما آخرش در نهایت به شخصه کارشناس مسائل کانادا و تماس با ایران شدم
(دوستانی که از اینترنت دانلود می کنند می دونند)
جدی جدی تموم شد؟
من همش به خودم امید میدادم که نه این تموم نشده...امشب قسمت آخره
عجبا...خوب شد فقط 3/4 قسمتشو بیشتر ندیدما![]()
بی معنی بود/.. خیلی بی معنی. اصلا معلوم نشد کی چی میخواد...
آخرشم به سود خانمها تموم شد!
واقعاً وحشت ناك ترين پايان براي يك سريال بود
فیلم خوبی بود نشون داد مردا چه قدر مظلومن زتا چقدر...
رستوران از دست مردا دراوردند تازه رستورانم کردن زنانه وای تو اون رستوران چی بشه ته خندست
همش درباره ی این و اونو غیبت حسادت چیبشه![]()
چرا این جوری تموم می کنن
سریال خوب شروع شد ولی آخر سرهم بندسی شد
برای نویسنده متاسفم
آخه آدم داستانی رو که بهش پر و بال داده رو این قدر مسخره تموم میکنه .
![]()
آخه برادر من مملكت اين قدر ها هم ... نيست. رستوران سند داره و اون پسرا هم هر كدوم سهم داشتند. حالا همين طوري زنا اومدند گرفتنش ... . اينا همش ضعف نويسندست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)