تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 64 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 635

نام تاپيک: سریال جراحت

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

نه دیگه اینا قبل عروسی دست به این عمل زدن وعقد نبودن و عین دوتا هالیوودی عمل کردن
    البته هالیوودی های مسلمانانصافا بی صیغه این کارا می کردن باز میگفتم پسره داشته مورد از دستش در می رفته.اما اینا که قرار بوده ازدواج کنن دیگه چرا

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

اين فيلم داره مي گه قبل ازدواج برين آزمايش بدين..

در كل بد نيست داره فرهنگ سازي مي كنه ولي يه جايي مشكل داره آونم اين كه اين روزا كسي اصلا

ازدواج نمي كنه.. !!

3. این کاربر از mmiladd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

کهنه نشد بحث حاملگی این دختر ؟! Stop it ,please

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بابا این فیلم ها چی نشون بچه ها میدن.
    دیگه دارن بارداری قبل از مراسم رو آموزش میدن !!!!!!

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

وای خدا اون دادی که بزرگ توی ماشین سر اکرم زد رو اگه سر من میزد همونجا سکته می کردم چه برسه به اکرم بدبخت
    خیلی طبیعی بازی می کنه این امین تارخ مخصوصا وقتی داد میزنه اون موهاش بالا پایین میشه بعد خیلی جالب میشه.مثلا این شیر های پشمالو میشه
    کهنه نشد بحث حاملگی این دختر ؟! Stop it ,please
    خب وقتی از بابای دختره تا عشرت خانوم در مورد حاملگیش حرف می زنن می خوای ما حرف نزنیم؟!
    Last edited by M A M M U T; 21-08-2010 at 20:36.

7. 3 کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

شنیده بودم یک زن میتونه یک ایل را به هم بزنه اما باورم نمی شد .

ماشالله چه انرژی دارن این زن ها

متاسفانه نمیدونم چرا این فیلم های ایرانی قرص خوردن را توی همه فیلم هاشون دارن .
    بابا یکی نیست به این احمق ها بگه چرا این همه توی فیلم ها تا طقی به طوقی میخوره میرن قرص می خورن و قصد خودکشی دارن .

در کل من با قصد و نیت انسی کاملا موافقم . به خاطر این که اکرم و امیر حافظ الان داغ هستند بعد از 1 سال که همه چیز عادی شد تازه هوای بچه به سرشون می زنه .

وقتی 2 نفر میتونند بچه دار بشن و از این نعمت که خدا بهشون میده بهره مند بشند چرا نباید استفاده کنند .

همه اینا میدونند که بچه هست که عشق زن و شوهر را به یکدیگر 100 چندان میکنه ( البته ما که هنوز زن نگرفتیم اینا را تجربه کنیم . ولی شنیده ها حاکی از این موضوع هستش )

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

همه اینا میدونند که بچه هست که عشق زن و شوهر را به یکدیگر 100 چندان میکنه ( البته ما که هنوز زن نگرفتیم اینا را تجربه کنیم . ولی شنیده ها حاکی از این موضوع هستش )
    ولی ما شنیدیم بچه که میاد عشق زن و شوهر به هم دیگه کمرنگ میشه و عشق بچه جاشو میگیره

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بابا یکی نیست به این احمق ها بگه چرا این همه توی فیلم ها تا طقی به طوقی میخوره میرن قرص می خورن و قصد خودکشی دارن .

در کل من با قصد و نیت انسی کاملا موافقم . به خاطر این که اکرم و امیر حافظ الان داغ هستند بعد از 1 سال که همه چیز عادی شد تازه هوای بچه به سرشون می زنه .

وقتی 2 نفر میتونند بچه دار بشن و از این نعمت که خدا بهشون میده بهره مند بشند چرا نباید استفاده کنند .

اینکه از یه کاراکتر تنفر پیدا میکنیم نشون دهنده اینکه طرف خیلی خوب داره نقش منفی خودش رو بازی میکنه
    ولی نیت انسی همچین خیر هم نیستش و از توی حرفاش میشه فهمید بیشتر به فکر خودشه تا اکرم و امیر ...

کـاربـر بـاسـابـقـه ali-07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NoWhere

پيش فرض

بنظر منم حرف انسی درسته اما مشکل اینجاست که مگه فقط این زنه نوه میخواد ؟مگه فقط این زنه به فکره بچشه؟
    اصل کاری دختر و پسره هستن وقتی میگن ما مشکلی نداریم یعنی دیگه بقیه نباید تو کارشون فضولی کنن
    من که از این دلسوزی های نابجا واقعا متنفرم

12. این کاربر از ali-07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

عشق و علاقه اي كه قراره بخاطر اومدن يا نيومدن بچه شدش بيشتريا كمترشه رو بهتره باد سياه ببره!
    خيلي هدف از ازدواج رو بقاي نسل ميدونن....انگار ما چه گلي به سر اين دنيا زديم كه يكي ديگه مثل ما بخواد بزنه!
    مطمئن باش عشقی که پدر و مادر نسبت به فرزندانشون دارن 1000000 بار برتر از عشق زن و شوهر به همدیگه هست. به خاطر همین عشق به فرزند عشق زن و شوهر را هم خواه ناخواه افزایش میده .

حالم کلا از پسرو دختر هایی که قصد فداکاری دارن بهم میخوره . بهتره یکم ادم با واقعیت ها زندگی کنه .

البته کاری به قضیه اکرم و امیر حافظ ندارم چون مورد اینها اورژانسی هست و موجب بدبخت شدن اکرم می شه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •