سلام دوستان من يک عدد سوال دارم:
اين برنامه ها و بازى ها روى همه بادا فون هاى جديد هم کار ميده؟
سلام دوستان من يک عدد سوال دارم:
اين برنامه ها و بازى ها روى همه بادا فون هاى جديد هم کار ميده؟
غير از برنامه هايي كه بستگي به رزوليشن صفحه دارن
بقيه به احتمال زياد بدون مشكل نصب ميشن
سلام
یه تم قشنگ برای ویو
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این بازی های بادا روی Samsung S5250 Wave525 هم جواب میده ؟ مثلا آسفالت 5
سلام
این نکته رو به همه دوستان میگم که پلتفرم بادا از نظر سخت افزاری به دو بخش تقسیم میشه که بر اساس کانفیگ از هم مجزا میشن، یک بخش مربوط که گوشیهایی هست که داری صفحه نمایش با رزولوشن WQVGA یا همون 400*240 هست مثل 5250 5330 5750 و 7230 و بخش دیگه مربوط به گوشیهایی هست که صفحه نمایش اونها رزولوشن WVGA یا 800*480 دارند مثل 8500 و 8530 و اساساً از این نوع اختلاف میشه گوشی های بادا رو کلاس بندی کرد... خب مسلماً گوشی های WVGA بازی های فول گرافیکی رو به راحتی ساپورت میکنن و مشکلی ندارن و برای WQVGA بازیهای گرافیک پایین تری نوشته میشه بدلیل عدم پشتیبانی از Open GL/ES ، بگذریم بحثش مفصله و از حوصله خارجه...
توی سایت Samsung Apps قسمتی مربوط به نرم افزارهای این دسته از گوشی ها هست که می تونین رنج گرافیک بازی ها رو براشون ببینین. طبیعتاً گرافیک بازی های WQVGA به WVGA نمیرسه ولی به نظرم باید منتظر بود و دید چه بازیهایی رو ساپورت خواهد کرد... توجه کنین که سامسونگ به طور عمد این محدودیت ها رو برای نوع WQVGA گذاشته که گوشی های با قیمت پایین تر و کیفیت قابل قبول ارائه بده...
Last edited by aliugd; 06-11-2010 at 16:33.
واقعا ویو های معمولی ساپورت open gl ندارند
اینجوری که دیگه از ساپورت بازیهای سه بعدی خبری نیست در نتیجه بادا برای اون گوشیها مساوی است با جاوا
درست نمیگم؟
به نظر من بادا پیشرفت خیلی عالی در گیم های پر گرافیک داشته فقط یک نکته آدمو دلسرد از خرید این گوشی می کنه
اینم اونه که همه ی گیم های زیبا و معروف اون پولی و چون گوشی ه.ک نشده در نتیجه بازی و برنامه هایتوپ رو ما از دست میدیم
کاملا تایید میشه
ولی من چند روز پیش یه فیلم تو انجمن ویو گذاشتم فیلم اجرا شدن اندورید روی ویو بود یعنی حداکثر تا دو ماه دیگه اندورید کامل برای ویو ساخته میشه
در مورد ههک هم من فکر کنم هکرها کار سختی در پیش داشته باشند چون گوشیهای سامسونگ ههکشون سختتره نسبت به سایر گوشیها مخصوصا ک این سیستم عاملش مال خودشه دیگه بدتر چون سیمبینهاش به زور ههک شد خلاصه فکر نکنم تا عید نوروز ههک شه ولی تا اون موقع میتونید با 800 نرم افزار و بازیهای رایگانش حال کنید
ضمننا یه خبرایی برای بادای دو هست ک اگه راست باشه بزودی زیبا ترین و سریعترین و بی نقص ترین پلتفرم جهان را خواهیم داشت والبته سختترین دیوار حفاظتی در برابر ههک رو هم داره
Last edited by vtv004; 07-11-2010 at 06:35.
ببينم بعد اگه اندرويد براش بياد، از لحاظ آنتن دهي و اينها فرقي نميکنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)