بارسلونا
آس رم
منچستر یونایتد
هه هه
مث اینکه بازی برگشت بایرن فیورنتینا رو ندیدی که گل دوم فیورنتینا آفساید بودش
بعدشم یه کم اطلاعاتتو زیاد کن
کلوزه پدرش آلمانی
بواتنگ مادرش آلمانیه و اصلا متولد آلمانه
خدیرا هم مادرش آلمانیه و متولد آلمانه
اوزیل هم خانوادش 3نسل هستش که توی آلمان هستن
جالبه وحشی بازی کرد ریبری نه؟
همون خطا رو کوین پرینس روی بالاک توی فینال کاپ انگلیس کرد جوری که بالاک 3ماه مصدوم شد ولی فقط یه کارت زرد گرفت
راموس توی نیمه نهایی جام جهانی دقیقا همین خطا رو روی پودولسکی کردش که حتی کارت زرد هم نگرفتش به خاطرش
---------- Post added at 12:57 AM ---------- Previous post was at 12:57 AM ----------
میگم رئال و بایرن و چلسی رو هم به اینا اضافه بکنی آخرش مطمئن میشی تیم محبوبت قهرمان میشه![]()
یعنی خداییش من جا شما بودم، الان در حال شیرینی پخش کردن بودم! (مثه مسئولین تیم که الان دارن به پلاتینی شام میدن!!!)ما هویج نخوایم کی رو باید ببینیم.
یکی قهرمان اروپا شد اون یکی هویجم مارو شکست داد به سرمای روسیه برد و ممکن بود قهرمان آتی رو در مرحله گروهی حذف کنه.
+
یه نکته جالب هست که دو تیم پرافتخار تویه یه گروه هستن...
در کل فک کنم مجموع قهرمانی های این گروه رئال-میلان-آژاکس ، به اندازه کل تیم هاس!!!: دی
بایثرن گروه بدی نداره
نه میشه گفت خیلی سخت و نه خیلی آسون
فقط رم یه کمی می تونه مشکل ساز بشه ولی اول شدن بایرن مسلمه
کاملا تایید میشه.
دوست من خیلی ممنونمیگم رئال و بایرن و چلسی رو هم به اینا اضافه بکنی آخرش مطمئن میشی تیم محبوبت قهرمان میشه
خودت انصافا قضاوت کن رم بین این همه تیم می تونه مدعی باشه؟ معلومه که نه. من رم رو جدا دوستش دارم.چون از زمان رم کاپلو به بعد بود که من عاشق فوتبال شدم.قبلش فوتبال رو فقط برای گذروندن وقت نگاه می کردم اما اون گابریل باتیستوتا فرانچسکو توتی کافو امرسون و کاندلا و زبینا و مونتلا و دلوکیو و توماسی .....من رو عاشق فوتبال کرد قبل از رم من طرفدار بارسا بودم ولی چون تقریبا توی یه خانواده ی ایتالیایی دوستبزرگ شدم به فوتبال ایتالیا مخصوصا رم علاقه ی زیادی دارم.از دید پدربزرگم کلا دو تا بازیکن از فوتبال چیزی سر در اوردن .1- زیکو 2-توتی واالسلام!
منچستر هم دوست دارم فقط و فقط به خاطر تفکرات فرگی.اصلا دیوونه ی این فرگی هستم.جدا باید طرز زندگی کردنش رو سرلوحه کرد.
ولی کلا توی اروپا بارسا هست که به قول مجید جلالی فوتبال فردا رو بازی میکنه و سروره!
اگر هم دقت کنی توسط تعداد قلب ها درجه بندی شدن!![]()
اشکالی نداره. شما دوس داشته باش
آخرش چلسی قهرمان میشه![]()
مگه آخرش رو دیدی؟ کی نشون دادن؟ ای نامردا....شبکه چند؟![]()
ویرایش شد....
Last edited by vahidgame; 27-08-2010 at 11:53.
heh
این که ماله رئاله
در ضمن فراموش نکنید که کی مربی رئاله
بعضیها مو رو با پلگرینی مقایسه میکنن
فصل پیش مو مقابل میلان
inter 4 - 0 milan
milan 0 - 2 inter
تیم فصل گذشته میلان که با بازیکن های خسته و مربی کم تجربه که حتی سابقه مربی گیری در تیم های پایه نداشت چه طوری از خجالت ستاره های رئال دراومد
QUOTE]
امسال آلگری اومده بهترین مربی فصل قبل سری آ
مطمئن باش مثل فصل قبل 4 تا از منچستر بخوریم
نتایج فصل قبل رئال در مقابل میلان؟heh
این که ماله رئاله
در ضمن فراموش نکنید که کی مربی رئاله
بعضیها مو رو با پلگرینی مقایسه میکنن
فصل پیش مو مقابل میلان
inter 4 - 0 milan
milan 0 - 2 inter
=======================
راستی گالیانی گفته به جز زلاتان دنبال یه ستاره دیگه هم هستیم
میگن روبینیو رفته زیر رادار میلان
زنده باد میلان
Last edited by H A M A S; 27-08-2010 at 08:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)