تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 252 اولاول ... 71314151617181920212767117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 2514

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

رییس اسبق فدراسیون فوتبال با انتقاد از شرایطی که در فوتبال ایران به وجود آمده است، گفت: امروزه افراد فهمیده‌اند که با دروغ پردازی، ریا و ظاهرسازی و استفاده از کارهای ریاکارانه می‌توانند به مقاصد خود که همان اهداف مالی است، برسند.
    محمد دادگان که به شهادت بازیکنان هم‌نسل‌اش یکی از بازیکنان با اخلاق فوتبال ایران بود و در تمام دوران بازیگری‌اش حتی یک کارت زرد هم دریافت نکرد و همچنین در مدت ۴ سال و سه ماه ریاست‌اش در فدراسیون، فوتبال درگیر مسائلی که امروز شاهدش هستیم،‌ نبود درباره مسایل اخلاقی که در فوتبال ایران به وجود آمده است، گفت: قصد مصاحبه نداشتم اما چون می‌بینم شرایط در فوتبال ایران به گونه‌ای است که همه اصل را رها کرده‌ایم و چسبیده‌ایم به مسایل حاشیه‌ای، باید صحبت‌هایی را مطرح کنم. اولا باید بگویم در ماه مبارک رمضان قرار داریم و باید تمامی کارهایی که انجام می‌دهیم به خاطر اصلاح امور باشد. در پاسخ به شما باید بگویم کدام فرهنگ؟ اول باید برویم در سطح جامعه ببینیم که آیا جامعه ما پذیرای فرهنگ هست یا خیر؟ به هر حال فوتبال بخشی از این جامعه است. متاسفانه در این روزها تظاهر و مردم فریبی حرف اول را در جامعه ما می‌زند و شرایط در باشگاه‌های ما هم بهتر نیست. کدام باشگاه می‌تواند ادعا کند که به مسایل فرهنگی پرداخته و اگر باشگاهی را پیدا کردید که مدعی فرهنگ سازی در فوتبال است بدانید که او هم دروغ می‌گوید!
    وی با بیان این که کار فرهنگی می‌تواند پالایش خوبی در مسایل فنی به وجود بیاورد، گفت: امروز آدم‌های ناتوان که به دنبال آمال و آرزوهایشان هستند، به افراد برچسب منشوری بودن می‌زنند.
    دادگان با اشاره به اتفاقی که برای علی کریمی افتاده و با بیان اینکه حرف‌هایم کلی است، گفت: می‌گویند "عیسی به دین خود و موسی به دین خود". برو خودت را بساز که الگو شوی. نمی‌خواهد در رسانه‌ها و بین دولتی‌ها از خودت الگو بسازی. این مردم هستند که باید الگو را انتخاب کنند. اگر کسی اشتباهی می‌کند، باید بدانیم که ما را به جای فرد متخلف داخل قبر نمی‌گذارند. نمی‌توان با چوب و تکفیر آداب و فرهنگ ایجاد کنیم. آقایان در خفا هزاران مشکل دارند و وقتی کسی در ظاهر اشتباهی می‌کند می‌خواهند آبروی او را ببرند. این عین بی‌دینی است. دین ما می‌گوید که نباید آبروی آدم‌ها را برد.
    وی با بیان اینکه کسانی که حرف از اخلاق و فرهنگ می‌زنند، خودشان از همه بدترند گفت: بروید در زندگی این افراد و ببینید که چقدر خودشان ناپاکترند. از ادب و فرهنگ حرف می‌زنند ولی خودشان سمبل بی‌ادبی و بی‌فرهنگی هستند. یکی بیاید بگوید که من خوب هستم. هیچ کس نمی‌تواند چنین ادعایی کند. همه ما مثل هم هستیم. مگر می‌شود کسی را صاحب اخلاق و فرهنگ و دین کرد. این مسایل ریشه در ذات آدم‌ها دارد. کنفسیوس می‌گوید، آدمهای بزرگ وقار دارند و تکبر ندارند و آدمهای کوچک تکبر دارند و وقار ندارند و کسب این وقار از پدر و مادر است. من می‌گویم اگر کسی صاحب فرهنگ و اخلاق و دین باشد، باید این از خانواده‌اش به او رسیده باشد و جامعه نقش کمی دارد.
    عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی در ادامه در پاسخ به این سوال که شما خودتان در زمان حضور در فدراسیون فوتبال تا پیش از دیدار با مکزیک مشکلی با علی کریمی نداشتید و این بازیکن هیچ گاه جلوی شما موضع نگرفت، آیا فکر می‌کنید رفتاری که باشگاه استیل آذین با او کرد رفتاری صحیح بود یا خیر گفت: رفتاری که با علی کریمی و کریمی‌ها می‌شود دفعش بیشتر از جذب است. زمانی که من رییس فدراسیون فوتبال بودم، بازیکنانی را می‌دیدم که به خاطر شرایطی که داشتند روزه‌خواری می‌کردند ولی من هیچ وقت آبروی این افراد را نبردم. برانکو ۴ سال در فوتبال ایران بود. در این مدت در زمان ماه رمضان از خانه که بیرون می‌آمد تا آخر شب مانند ما مسلمانان رفتار می‌کرد و این تنها به خاطر فضایی بود که در فدراسیون فوتبال وجود داشت. رفتاری که احترام متقابل در آن وجود داشت. دلیل دیگرش هم ذات خودش بود، ما چیزی را زور نمی‌کردیم و او هم احترام می‌گذاشت. اگر هم علی کریمی سهوا نوشیدنی را خورده شاید عذری داشته است. شاید مسافتی را طی کرده و دیگر روزه نبوده است. نباید همه چیز را با نیت سو نگاه کنیم.
    دادگان با بیان اینکه نباید با آبروی هیچ کس بازی کرد، به ایسنا گفت: متاسفانه در جامعه ما در تمامی زمینه‌ها سمبل‌ها و الگوها را می‌زنیم، برای چه؟ می‌خواهم بپرسم همه معترضان به کریمی پاکند و منزه؟! چرا ما در بخش فرهنگ، اجتماع و سیاست الگوها و سمبل‌ها را می‌زنیم؟ آیا همه معترضان به این الگوها پاکند؟ همه ما مثل هم هستیم. حالا جوی به وجود آمده که مد کرده‌ایم که یکی را روزه‌خوار بدانیم و دیگری را منشوری.
    وی افزود: این یک موج است. موجی که می‌خواهیم رویش سوار شویم و سال بعد پول بیشتری بگیریم. خروجی این فوتبال که سالانه ۴۰۰ میلیارد تومان در آن هزینه می‌شود چیست؟ مسوولان کشوری، من یک سوال از شما دارم. آیا می‌دانید که خروجی این فوتبال صفر است؟ اگر می‌دانید که گناهتان ۱۰ برابر است و اگر نمی‌دانید چرا می‌خواهید با طبل بی‌صدا مردم را سرگرم کنید. من اگر در این فوتبال سمتی داشتم لیگ را تعطیل می‌کردم و می‌گفتم از این پول‌ها خبری نیست. بروید در همان خارج بازی کنید. چرا لژیونرهای ایرانی که در اروپا و امارات بوده‌اند یکی یکی به ایران برمی‌گردند. دلیلش این است که در اینجا پول بیشتری به آنها می‌دهند. من یک دفعه این مسئله را گفته‌ام و بار دیگر تکرار می‌کنم. چرا مربی که در زمان ما ۱۳ میلیون تومان پول می‌گرفت الان ۴۰۰ میلیون تومان پول می‌گیرد. این بی درو پیکری فوتبال ایران نیست؟
    دادگان افزود:‌ چطور در زمان ما بازرسان در فدراسیون فوتبال بودند و الان خبری از این بازرسان نیست. مسوولان کمیته تربیت بدنی مجلس که دنبال تحقیق و تفحص بودند تنها به دنبال این هستند که عکس سه در چهارشان در روزنامه‌ها چاپ شود. نتیجه و خروجی کمیته ویژه رییس جمهور برای بررسی شکست ورزش ایران در المپیک چه شد؟ از حالا به شما می‌گویم که جواب شکست در گوانگجو را چه کسی می‌دهد؟ من به شما می‌گویم همان‌هایی که جواب مردم را پس از شکست در پکن و جام جهانی داده‌اند به شکست‌های گوانگجو هم پاسخ خواهند داد. فقط با دروغگویی به مردم می‌گویند که کمیته تشکیل داده‌ایم. کدام کمیته؟
    وی تاکید کرد: آنهایی که می‌آیند شخصیت آدم‌ها را زیر سوال می‌برند خودشان از همه بدترند.
    رییس سابق فدراسیون فوتبال در پایان به ایسنا گفت: من سوالی که از ایسنا دارم و امیدوارم که شما آن را پیگیری کنید این است که آیا بازیکنی که ۷۰۰ میلیون تومان می‌گیرد مربی که حداقل ۵۰۰ میلیون تومان می‌گیرد و مدیری که ۳۰۰ میلیون تومان می‌گیرد آیا این دعواها را به خاطر اخلاق به راه می‌اندازد. این سوالی است که من از شما دارم. بروید ببینید مدیران در این فوتبال چقدر می‌گیرند. ما الگوها را می‌زنیم که این مدیران غیرورزشی به فوتبال بیایند و خروجی فوتبال همینی می‌شود که می‌بینید. امروزه شرایطی ایجاد شده که آدم‌ها می‌آیند و دم از مسائل فرهنگی می‌زنند و می‌گویند کارهایشان به خاطر حفظ شئونات و نظام است اما در واقع آنها به دنبال مقاصد خود هستند.
    برای ديدن عکس در اندازه بزرگ روی آن کليک کنيد
    %87%D8%9F%20"]Cloob[/URL]
    جناب دادکان شما فعلا نقش پدر فوتبال و منتقد دلسوز و قهرمان ملی رو بازی کن...همیشه چند کلمه حرف سیاسی هم قاتی حرفات بزن که بیشتر جلب توجه کنه...شبا هم خواب ریاست مجدد فدراسیون رو ببین...فقط یادت نره زمان خودت کسی جرات نداشت علیه فدراسیونت جیک بزنه و مطبوعات رو کلا آدم حساب نمی کردی(حالا برای افشاگری! خوب شدن)..مردم فراموش کار و جوگیرن, فعلا بتاز!

در مورد کریمی ایشون بدلیل احساس گردن کلفتی زیاد(توهم) چند مصاحبه تند علیه مدیر عامل کرد با لحنی که حتی در فوتبال ما بی سابقست...خیلی دلش میخواست آجرلو رو سرنگون کنه ولی حریف زرنگ بوده و فعلا زیرآبش رو زده..این قضیه روزه خواری فقط بهانست, این نبود بخاطر یه چیز دیگه اخراج میشد همین روزا.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ایول اس اس !!!

3تا زدیم

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

ما که باختیم .....ولی اصلا دوس نداشتم مساوی بشیم.............یا زوب باید میبورد یا سپاهان

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

حمايت شمار زيادي از اهالي ورزش از علي كريمي
    حميد استيلي : كسي كه بچه‌هاي يتيم را سرپرستي مي‌كند، آدم بدي نيست
    ايسنا : حميد استيلي در ادامه درخصوص اخراج علي كريمي از استيل آذين و مسائل پيش آمده پس از آن و اينكه آيا اصلا اين اتفاقات براي فوتبال ما درست يا خير، به ايسنا گفت: من يك سال با علي در استيل آذين كار كردم. او يك بازيكن بسيار باصداقت است كه اگر با او روراست باشيد، او نيز با شما روراست است اما اگر خلاف اين باشد، او انتقادات خود را مطرح مي‌كند و در اين ميان از هيچ كسي نيز ابايي ندارد.
    استيلي ادامه داد: علي كريمي سال گذشته بهترين بازيكن ليگ برتر بود و ما هم خيلي با او راحت بوديم و رابطه بسيار خوب و صميمانه‌اي با يكديگر داشتيم. در رابطه با مساله روزه‌خواري علي كريمي هم بايد بگويم كه من فكر مي‌كنم 95 درصد بازيكنان ما روزه نمي‌گيرند. حتي سال گذشته كه من در استيل آذين بودم به دليل شرايط سختي كه در ليگ حاكم بود و فشردگي‌اي كه در آن زمان در بازي‌هاي ليگ وجود داشت، بيشتر بازيكنان استيل آذين نمي‌توانستند روزه بگيرند و من فكر مي‌كنم كه حداكثر يك يا دو بازيكن در آن زمان در تيم ما روزه‌ مي‌گرفتند.
    حميد استيلي افزود: به نظر من اين يك موضوع كاملا طبيعي است كه فوتباليست‌ها به دليل شرايط سختي كه دارند نمي‌توانند روزه‌ بگيرند اما من بايد بگويم كه اين برخوردي كه با علي كريمي انجام شد، اصلا درست نبود چرا كه او يك بازيكن كاملا باصداقت و به معناي واقعي يك مسلمان است.
    استيلي با بيان اينكه فردي كه از بچه‌هاي يتيم سرپرستي مي‌كند مطمئنا نمي‌تواند انسان بدي باشد، گفت:‌ علي كريمي بازيكني است كه از لحاظ انساني به معناي واقعي خوب و كامل است و شايد كسي هم نداند كه او چند بچه يتيم را سرپرستي مي‌كند و اين درست نيست كه به دلايل واهي كريمي را كه بسيار هم براي فوتبال كشور زحمت كشيده است، محروم كرده و از اين طريق با آبروي او نيز بازي كنيم.
    سرمربي شاهين بوشهر اضافه كرد: علي يك بازيكن رك و صريح است كه حرف‌هاي خود را صادقانه و بدون ترس از هيچ كسي به زبان مي‌آورد چرا كه او از لحاظ فوتبالي آن قدر قوي هست كه به ديگران محتاج نباشد و سخنان خود را در عين صداقت مطرح كند. من باز هم مي‌گويم كه وقتي فردي اين گونه به بچه‌هاي يتيم كمك مي‌كند نمي‌تواند انسان بدي باشد.
    بازيكن سابق تيم ملي و پرسپوليس گفت: هر كسي بايد جوابگوي كارهاي خودش باشد. بايد توجه كنيم كه اين بازيكنان از شعور بالايي برخوردارند. علي كريمي نيز مانند ديگر بازيكنان ايراني كه در خارج از كشور حضور داشته‌اند، روزه‌هاي خود را مي‌گرفته‌اند و اين گونه نيست كه حالا ما بخواهيم اين بازيكن را به دليل روزه‌خواري محكوم كنيم.
    حميد استيلي تاكيد كرد:‌ من هيچ بازيكني را مثل علي كريمي نديدم كه اين قدر باصداقت باشد و انتقادهاي خود را به طور صريح بگويد. به علاوه اينكه كريمي وقتي انتقاد مي‌كند، هميشه در رابطه با حق ديگران و نه حق خودش انتقاد مي‌كند كه اين واقعا نشان از بزرگي او دارد. شايد كريمي از تيم ملي هم كنار گذاشته شده باشد، اما او آن قدر بزرگ است كه براي ثابت كردن خود به كسي احتياج ندارد.
    محمد غلامي : من به خاطر كريمي به استيل آذين آمدم
    محمد غلامي گفت: اخراج كريمي از استيل آذين دليلي غير از روزه‌خواري داشته است.
    مهاجم تيم فوتبال استيل آذين در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درخصوص اخراج علي كريمي از استيل آذين و تاثير آن بر روند اين تيم در ادامه ليگ اظهار كرد: بي‌شك كريمي وزنه‌اي بزرگ براي تيم ما محسوب مي‌شود و اگر نباشد تيم ما مطمئنا ضربه خواهد خورد.
    غلامي ادامه داد: علي كريمي حتما به استيل آذين باز مي‌گردد چرا كه من به خاطر او به استيل آذين آمدم و اصلا اين تيم متعلق به كريمي و هدايتي است و ما و همه بازيكنان تلاش خود را مي‌كنيم تا كريمي زودتر به اين تيم بازگردد.
    محمد غلامي با تاييد صحبت‌هاي معدنچي در اين خصوص كه ظهر روز بازي مقابل استقلال همه بازيكنان استيل آذين نهار خورده‌اند، گفت: صددرصد صحبت‌هاي معدنچي را تاييد مي‌كنم چرا كه او حرف راست را زده است. اين يك موضوع كاملا طبيعي است كه همه بازيكنان نتوانند به دلايلي روزه‌ بگيرند و من فكر مي ‌كنم كه مانور دادن روي موضوع روزه‌خواري علي كريمي معنايي نداشته باشد و به نظر من اخراج كريمي مطمئنا دلايل ديگري داشته است.
    علي دايي: اخراج علي كريمي اشتباه بود
    گل : برخلاف آنچه كه تصور مي‌شد علي دايي در موضع‌گيري عجيب و جالب خود در مورد اتفاقي كه براي علي كريمي رخ داد از همبازي سابق خود دفاع كرد و اخراج او را زير سوال برد.
    دايي كه در گفت‌وگو با يكي از دوربين‌هاي تلويزيوني بعد از تمرين عصر ديروز پرسپوليس صحبت مي‌كرد، وقتي سوالي در مورد علي كريمي و اخراج او مطرح شد، گفت: «به نظر من روزه بودن يا نبودن يك بازيكن يك امر كاملا خصوصي است و باشگاه نبايد در اين مساله دخالت مي‌كرد. اين كار باشگاه استيل‌آذين را محكوم مي‌كنم، اگر با علي كريمي مشكلي داشتند بايد در مورد همان موضوع حرف مي‌زدند. او بازيكن بزرگي است و نبايد با او چنين برخوردي كرد.» آيا ممكن است علي كريمي بعد از جدايي از استيل‌آذين به پرسپوليس بپيوندد؟ دايي مي‌گويد: «او بازيكن بزرگي است و مي‌تواند براي هر تيمي مفيد باشد.»

تومباكوويچ سرمربي تيم فوتبال استيل آذين : تا به حال چنين چيزهايي نديده بودم
    سرمربي تيم فوتبال استيل آذين در مورد اخراج علي كريمي گفت: كريمي فعلا سه اخطاره است و نمي‌دانيم كجاست!
    لوبيسا تومباكوويچ در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در خصوص اخراج علي كريمي از استيل آذين و اينكه به عنوان سرمربي تيم چقدر با اين موضوع موافق است، اظهار كرد: فعلا فقط مي‌دانم كه علي كريمي سه اخطاره است و به بازي بعدي ما نمي‌رسد. من نمي‌دانم كجاست!
    تومباكوويچ ادامه داد: نمي‌توانم در مورد اخراج كريمي صحبت كنم چرا كه من كسي هستم كه براي زمين و تمرين و بازيكنان و به طور كلي مسايل فني ساخته شده‌ام و اين قبيل مسايل به مديران تيم مربوط مي‌شود. اين چيزها براي من كاملا جديد است و من تا به حال شاهد چنين اتفاقاتي نبوده‌ام. اما به هر حال او بازيكني است كه بودنش براي ما خيلي واجب است و نبودش در همين روز اول احساس شد.
    تومباكوويچ همچنين در رابطه با آمادگي استيل آذين براي ديدار مقابل مس خاطرنشان كرد: فعلا مشكل خاصي در تيممان نداريم و تنها مشكلي كه داريم آماده كردن بازيكنان است. چرا كه به فاصله كمي از بازي قبل بايد به ميدان برويم. بازيكنان محروم و مصدوم زيادي داريم از جمله علي كريمي كه سه اخطاره است و فريدن زندي كه در بازي قبل اخراج شد. در درون دروازه هم كه سوشا مكاني را در اختيار نداريم.
    سرمربي استيل آذين در مورد فشردگي برنامه ليگ برتر و تاثير آن بر روند تيمي اين تيم گفت: صددرصد در آينده كار ما راحت‌تر مي‌شود چرا كه كم كم خود را با اين شرايط وفق مي‌دهيم و قصد داريم سه، چهار بازيكن خارجي نيز در ادامه به تيممان اضافه كنيم تا رقابت بهتري بين بازيكنان ايجاد شود.
    بابك معصومي : زماني كه در بستر بيماري بودم و پزشكان از من قطع اميد كرده بودند، شخص كريمي بود كه با سخاوتش مثل هميشه تمام هزينه هاي بيمارستان مرا پرداخت كرد
    كاپيتان اسبق تيم ملي فوتسال پيرامون دفاع از علي كريمي و اخراج وي از تيم فوتبال استيل آذين به دليل روزه خواري، گفت: انتظار نداشتم "آجورلو" اين مسئله را رسانه اي كند و با آبروي وي بازي كند.
    "بابك معصومي" در گفتگو با خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، ضمن بيان مطلب فوق اظهار داشت: مشاجره و كش مكش هميشه در فوتبال كه حاشيه هاي زيادي دارد وجود داشته است اما براي كريمي كه اعتبار فوتبال ايران است كار قشنگي نبود و بايد آجورلو اين مسئله را در خانواده فوتبال حل مي كردند، نه اينكه با رسانه اي كردن آن آبروي وي را ببرند.
    وي اضافه كرد: آقاي آجورلو از دوستان من هستند اما انصاف نيست اين مسئولين با ارائه موضوع روزه خواري براي كريمي پاپوش درست كنند. كريمي جزء 11 بازيكن تاريخ فوتبال اين مملكت است و انگ زدن به وي هرگز كار قشنگي نيست.
    ملي پوش ارزنده تيم ملي سابق فوتسال كشور تصريح كرد: امثال علي كريمي ها، مهدوي كيا و علي دايي ها براي اين فوتبال مرز و بوم هيجان را با خود به همراه آورده اند و درست نيست با مطرح كردن مسئله روزه خواري و نوشيدن يك بطري آب آبروي بزرگان فوتبال ما برود و اين جاي تاسف دارد.
    معصومي با اشاره به اينكه گرفتن روزه بر كساني كه شرايط گرفتن روزه را ندارند لازم نبوده، تاكيد كرد: پس چرا خوبي ها و كمكهاي مالي كريمي كمرنگ جلوه مي شود. مردم بايد بدانند كه من زماني كه در بستر بيماري بودم و پزشكان از من قطع اميد كرده بودند، شخص كريمي بود كه با سخاوتش مثل هميشه تمام هزينه هاي بيمارستان مرا پرداخت كرد، ضمن اينكه به دليل شرايط جسماني بدي كه داشتم با هزينه وي از يك اتاق 4 نفره به اتاق تك نفره رفتم و تمام هزينه هاي مربوط به درمان مرا از سوي وي پرداخت شد.
    وي با اشاره به اينكه كمك هاي خيرخواهانه كريمي به دليل سخاوتمنديهاي وي هرگز صدا نداد، ادامه داد: آيا درست كه آبروي كسي كه تمام عمرش را براي فوتبال اين مملكت گذاشته است را به راحتي و به خاطر خصومت هاي شخصي ببريم.
    سرپرست تيم فوتسال پرسپوليس با اشاره به اينكه استيل آذين به خاطر داشتن ستاره هاي كه در اين تيم دارد در حد تيم رئال مادريد است، اذعان داشت: كريمي ها و دايي ها، الگوي هاي فراوان و مثبتي براي جوانان و فوتبال اين مرز و بوم دارند. به نظر من اين يك جنگ بر عليه كريمي است و بايد هدايتي با درايتي كه دارد اين موضوع را به خوبي فيصله دهد.
    وي در خاتمه تاكيد كرد: بهتر است مسئولين ورزش كشور هر چه زودتر دست به كار شوند و اين مشكل را برطرف كنند.

محمد دادكان : مي‌خواهم بپرسم همه معترضان به كريمي پاكند و منزه؟!
    محمد دادكان كه مدت‌ها سكوت كرده بود، در گفت‌وگو با ايسنا از علي كريمي حمايت كرد.

محمد دادگان پس از مدت‌ها سكوت گفت: «امروز آدم‌هاي ناتوان كه به دنبال آمال و آرزوهايشان هستند، به افراد برچسب منشوري بودن مي‌زنند.»
    دادگان با اشاره به اتفاقي كه براي علي كريمي افتاده و با بيان اينكه حرف‌هايم كلي است، گفت: «مي‌گويند "عيسي به دين خود و موسي به دين خود". برو خودت را بساز كه الگو شوي. نمي‌خواهد در رسانه‌ها و بين دولتي‌ها از خودت الگو بسازي. اين مردم هستند كه بايد الگو را انتخاب كنند. اگر كسي اشتباهي مي‌كند، بايد بدانيم كه ما را به جاي فرد متخلف داخل قبر نمي‌گذارند. نمي‌توان با چوب و تكفير آداب و فرهنگ ايجاد كنيم. آقايان در خفا هزاران مشكل دارند و وقتي كسي در ظاهر اشتباهي مي‌كند مي‌خواهند آبروي او را ببرند. اين عين بي‌ديني است. دين ما مي‌گويد كه نبايد آبروي آدم‌ها را برد.»
    وي با بيان اينكه كساني كه حرف از اخلاق و فرهنگ مي‌زنند، خودشان از همه بدترند گفت: «برويد در زندگي اين افراد و ببينيد كه چقدر خودشان ناپاكترند. از ادب و فرهنگ حرف مي‌زنند ولي خودشان سمبل بي‌ادبي و بي‌فرهنگي هستند.»
    دادگان با بيان اينكه نبايد با آبروي هيچ كس بازي كرد، گفت: «متاسفانه در جامعه ما در تمامي زمينه‌ها سمبل‌ها و الگوها را مي‌زنيم، براي چه؟ مي‌خواهم بپرسم همه معترضان به كريمي پاكند و منزه؟! چرا ما در بخش فرهنگ، اجتماع و سياست الگوها و سمبل‌ها را مي‌زنيم؟ آيا همه معترضان به اين الگوها پاكند؟ همه ما مثل هم هستيم. حالا جوي به وجود آمده كه مد كرده‌ايم كه يكي را روزه‌خوار بدانيم و ديگري را منشوري.»
    وي افزود: «اين يك موج است. موجي كه مي‌خواهيم رويش سوار شويم و سال بعد پول بيشتري بگيريم. خروجي اين فوتبال كه سالانه 400 ميليارد تومان در آن هزينه مي‌شود چيست؟ مسوولان كشوري، من يك سوال از شما دارم. آيا مي‌دانيد كه خروجي اين فوتبال صفر است؟ اگر مي‌دانيد كه گناهتان 10 برابر است و اگر نمي‌دانيد چرا مي‌خواهيد با طبل بي‌صدا مردم را سرگرم كنيد.»
    دادگان افزود:‌ «چطور در زمان ما بازرسان در فدراسيون فوتبال بودند و الان خبري از اين بازرسان نيست. مسوولان كميته تربيت بدني مجلس كه دنبال تحقيق و تفحص بودند تنها به دنبال اين هستند كه عكس سه در چهارشان در روزنامه‌ها چاپ شود. نتيجه و خروجي كميته ويژه رييس جمهور براي بررسي شكست ورزش ايران در المپيك چه شد؟ از حالا به شما مي‌گويم كه جواب شكست در گوانگجو را چه كسي مي‌دهد؟ من به شما مي‌گويم همان‌هايي كه جواب مردم را پس از شكست در پكن و جام جهاني داده‌اند به شكست‌هاي گوانگجو هم پاسخ خواهند داد. فقط با دروغگويي به مردم مي‌گويند كه كميته تشكيل داده‌ايم. كدام كميته؟ آنهايي كه مي‌آيند شخصيت آدم‌ها را زير سوال مي‌برند خودشان از همه بدترند.»
    رييس سابق فدراسيون فوتبال در پايان گفت: «من سوالي دارم و اميدوارم كه شما آن را پيگيري كنيد. سوالم اين است كه آيا بازيكني كه 700 ميليون تومان مي‌گيرد مربي كه حداقل 500 ميليون تومان مي‌گيرد و مديري كه 300 ميليون تومان مي‌گيرد آيا اين دعواها را به خاطر اخلاق به راه مي‌اندازد. اين سوالي است كه من از شما دارم. برويد ببينيد مديران در اين فوتبال چقدر مي‌گيرند. ما الگوها را مي‌زنيم كه اين مديران غيرورزشي به فوتبال بيايند و خروجي فوتبال هميني مي‌شود كه مي‌بينيد. امروزه شرايطي ايجاد شده كه آدم‌ها مي‌آيند و دم از مسائل فرهنگي مي‌زنند و مي‌گويند كارهايشان به خاطر حفظ شئونات و نظام است اما در واقع آنها به دنبال مقاصد خود هستند.»
    محمد خاكپور: نبايد كسي را به روزه‌گيري مجبور كرد
    اعلام روزه خواري به عنوان دليل اصلي اخراج علي كريمي از استيل آذين، ناباوري و خشم جامعه ورزش ايران را برانگيخته است. محمد خاكپور در مصاحبه با دويچه وله، آزادي در روزه‌گيري را حق طبيعي هر فرد مسلمان توصيف كرده است.
    در حالي كه مسئولان باشگاه استيل آذين روزه‌خواري را به عنوان علت اخراج علي كريمي از اين باشگاه توصيف مي‌كنند، در پشت پرده اختلافات اين بازيكن با مصطفي آجرلو، عضو سپاه پاسداران و مديرعامل باشگاه استيل آذين و همچنين همبستگي وي با جنبش اعتراضي مردم ايران، به عنوان دلايل اصلي اخراج بيان مي‌شود.
    محمد خاكپور، ملي پوش فوتبال ايران در جام جهاني ۱۹۹۸ فرانسه در مصاحبه با دويچه وله مي‌گويد: "ما بايد عليرغم اسلامي بودن كشور ايران به بلوغ فكري رسيده باشيم كه هر كس در اعتقادات شخصي خود آزاد است و در دين اسلام هيچ بايدي براي روزه‌گيري وجود ندارد."
    وي مي‌افزايد كه ورزش حرفه‌اي در سرتاسر جهان اين اختيار را به ورزشكاران داده است كه هر كس براي خود تعيين تكليف كند.
    هافبك استيل‌آذين :95درصد فوتباليستها روزه نمي گيرند
    هافبك تيم فوتبال استيل‌آذين تهران گفت: روز بازي با استقلال همه بازيكنان تيم ما در رستوران غذا خوردند و 95 درصد فوتباليستها نيز روزه نمي گيرند.
    مصاحبه خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا) را با "مهرزاد معدنچي" در ادامه بخوانيد:
    * در حالي كه از آمادگي خوبي برخوردار هستي اما در تركيب قرار نمي گيري؛ از اين موضوع ناراحت نيستي؟
    - من طي هفته تمرينات بسيار خوبي را پشت سر گذاشتم اما ناگهان گفتند كه در ليست 11 نفره نيستي؛ در حالي كه فكر مي كنم دليل اين موضوع نيز فني نيست.
    * در اين مورد اعتراضي به كادر فني تيم نكردي؟
    - تومباكوويچ بعد از بازي از عملكردم در اين بازي تمجيد كرد و حتي به من گفت كه براي اين بازي حساب ويژه‌اي روي من كرده بود. با اين حال نمي دانم چرا در تركيب ثابت به ميدان نرفتم!
    * با اين وجود حتي صاحب موقعيت هم شدي اما پايت به گلزني باز نشد.
    - در آن لحظه تمركز نداشتم و از 6 قدمي توپ را به آسمان زدم. نيمكت نشيني من را شوكه كرده بود و شايد يكي از دلايل اينكه موقعيت را خراب كردم همين بود.
    * علي كريمي اين روزها كانون بسياري از خبرهاست و صحبتهاي او عليه مديرعامل تيم سروصداي زيادي به پا كرده است.
    - يكي از مواردي كه علي به آن اعتراض داشت جنس پيراهنهاي ما بود كه متاسفانه با وجود اعتراض علي به اين موضوع اما كسي به حرفهاي او توجه نكرد.
    * اما حالا وي به دليل روزه‌خواري از تيم اخراج شده است!
    - روز بازي با استقلال همه بازيكنان تيم ما در رستوران غذا خوردند و 95 درصد فوتباليستها نيز روزه نمي گيرند. ما همه مسلمانيم و به اعتقاداتمان پايبنديم اما واقعا با اين شرايط روزه گرفتن برايمان مشكل‌ساز است. ما سر تمرين قوطيهاي آب كنار زمينمان داريم با اين وجود من به شخصه نديده‌ام كه كريمي در ملا عام روزه‌خواري كند.
    به نظر من اصلا درست نيست كه روزه‌داري يا روزه‌خواري يك نفر را رسانه‌اي كنيم. مسلمانان بايد عيب يكديگر را بپوشانند. حتي از اسم علي مي توان به اعتقادات مذهبي خانواده وي پي برد و اينكه او را متهم به روزه‌خواري كنيم درست نيست.

* اينكه وي به همين دليل از تيم اخراج شده را چطور مي بيني؟
    - چنين اتفاقي نخواهد افتاد. كريمي و مهدوي كيا جزء بزرگترين فوتباليستهاي ايران هستند و به لحاظ اخلاقي و شخصيتي قابل احترام‌ هستند. فكر مي كنم به زودي همه اين سوء تفاهمات حل شود.
    منبع: سایت محبوب
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوستان این مطلب عکس داشت ولی چون توی خود سایت آپلود شده بود و سایت شیلتره قرار ندادم به لینک زیر مراجعه کنید:
    کد:
    من نظرات خوانندگان این سایت هم قرار می دهم اگر مشکلی داشت مدیران عزیز حذف کنند!
    Last edited by Dr.FANOOS; 19-08-2010 at 02:01.

پروفشنال mojtaba-civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

جناب FANOOS_AK دستت درد نکنه، عالی بود.
    جامع و کامل بود.
    Last edited by mojtaba-civil; 19-08-2010 at 02:26.

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

کسی گل میداوودی رو داره ؟!؟

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

کد:

پروفشنال hoomaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

کسی گلهای میرزاپور رو داره ؟!!!!!!

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

کسی گلهای میرزاپور رو داره ؟!!!!!!
    کدوم یکیش رو میخوای؟
    لامصب یه گلخونه گل داره ایشون

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

خدایا این عادل رو از ما نگیر!
    یه تیکه خیـــلی ناز انداخت تویه برنامه امشب با علی دایی..
    فقط چون برنامه طولانی بود، دقیق جملاتش یادم نیس!
    علی دایی: الان آقای علی آبادی چه مقامی داره؟!
    عادل فردوسی پور: رئیس کمیته ملی المپیک....و چند تا مقام دیگه!!
    : دی : دی

(این 90 تاپیک نداره؟! چون نمیشه سرچ 2 عددی کرد، میپرسم!)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •