فردا زنگ میزنم لیست قیمت میگیرم.
با تشکر.
هادی
فردا زنگ میزنم لیست قیمت میگیرم.
با تشکر.
هادی
ممنونم از لطف شما هادی خان
امروز زنگ زدم مسئول فروش نبود تا قیمت دقیق بگیرم.میمونه برای شنبه
اما موجود هست.
با تشکر.
هادی
قیمت 42LE8500:2400000
با تشکر.
هادی
ممنونم آقا هادی لطف کردی
---------- Post added at 09:54 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------
آیا 47 این مدل هم تو بازار موجود هست یا نه
---------- Post added at 09:58 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------
و یه سوال دیگه آقا هادی . اینکه یکی از دوستان چند روز قبل نوشته بود که همین مدل رو با سه قیمت مختلف تو بازار دیده . دلیلش چیه؟واگر قیمت های مختلف بعلت مونتاژ تو کشورهای مختلف هست چطور میشه اصلش رو تشخیص داد لطفا در صورت امکان توضیح بدید. بازم ازت تشکر میکنم.
فرشید
زیر این قیمت هیج جا موجود نیست
بالا تر از این قیمت قیمت قبلی بوده است که بعضی از فروشندگان نامرد در حال گول زدن مردم هستند.
47 این مدل هم در بازار موجود نیست.
با تشکر.
هادی
با سلام عکسهای 42LE8500 در تاپیک عکسها قرار داده شد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمایندگی ال جی تو شریعتی بالاتر از ظفر اسم فروشگاه پردیس 47 مدل 8500 رو داره و باز هم گذاشته.
قیمت هم گفت 3350000 تومان .
اما بعدا من تو جمهوری سوال کردم گفتن 3100000 تومان.
یکی از بستگان من یکی از معاونین ال جی ایران بوده تا پارسال.
اون برای من سوال کرد گفتن سایز 47 این مدل قیمت فروش به نماینده ها 2900000 تومان هست.
من فکر میکنم بشه تا 3 میلیون هم این سایز و مدل رو خرید.
فروشگاه علی تو جمهوری هم جزو بهترین و بزرگترین نمایندگی های ال جی هست و همیشه قیمتها رو درست طبق لسیت شرکت اعلام میکنه و برای خرید مکان مطمئنی هست.
اسم و شماره تلفنها رو میتونید از سایت گلدیران پیدا کنید و با تماس با اونا مخصوصا فروشگاه پردیس میتونید از موجود شدن سایز 47 مطمئن بشید.
اون قیمتهایی هم که من در مورد سایز 42 اعلام کردم :
2700000 تومان قیمت اولیه سایز 42 بوده.
بعدا شرکت قیمت رو پایین اورد و 2400000 تومان میفروشه.اما بعضی از فروشندگان با نشون دادن لیست قیمت قبلی سعی میکنن همون قیمت 2700000 بفروشن و این تقلب خودشونه و در مورد اصلی بودن و مونتاژ و این حرفها هم خیالتون راحت باشه که فقط یک مدل تو بازار هست و همه هم اصل و وارداتیه نه مونتاژ.
اون قیمت 2100000 تومان هم من تحقیق کردم و این قیمت ال جی برای فروشندگانشه نه مصرف کننده ها.
از آقای هادی و آقای فرزاد ممنونم بخاطر اطلاعات دقیق و مفیدتان.
فرشید
دوست عزیز شما از کجا میدونید منتاژ نیست؟
با تشکر.
هادی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)