کرایسیس 2 هم مگه اومده؟!!
اگه اینطوریه من میگم diablo III![]()
کرایسیس 2 هم مگه اومده؟!!
اگه اینطوریه من میگم diablo III![]()
Last edited by Bobby Sands; 15-11-2010 at 11:58.
به نظرم اصلآ نباید نامی از GT5 بیاریم...کلآ کلاسش با سایر بازیها فرق داره...اصلآ نباید گرافیک GT5 رو زیر سوال برد که بهترین هست یا نه
سلام
من زیاد بازی نمی کنم ولی به نظرم NBA 2K9 و COD4
این تاپیک رو مدیران لطف کنید Close کنید که دیگه شده اسپم ساز این انجمن یعنی چی بهترین گرافیک هر سبک باید با سبک خودش مقایسه بشه نه با همه
GT5 و DIRT3 هر دو گرافیک بالای دارن هر دو هم موفق هستن این که خدایش سبک هاش هم با هم فرق داره پس نباید مقایسه بشن.هر دو عالی هستن.
Crysis هم از نظر همه کارشناس ها بهترین گرافیک رو در FPS ها داره.هر کسی میگه حرف من درست نیست عکس بازی که میگه بهتر بزاره تا من هم بزارم تا مقایسه کنیم.
GTA هم بهترین گرافیک OpenWorld رو داره.این که دیگه جای بحث نداره.
و ...
همه سبک ها به همین صورت.کسایی که به بازی MW2 رای میدن لطفا یک عکس با نحایت جزیات از بازی بزارن که بخندیم به گرافیک بازی.کسی به دل نگیره ها رو دل میکنه
![]()
به نظر من تا حالا باگرافیکتر از grid ندیدم
دوست عزیز شما خودت اسپم نده..مطمئن باش کسی اسپم سازش نمی کنه!این تاپیک رو مدیران لطف کنید Close کنید که دیگه شده اسپم ساز
+
اینجا دوستان میان نظر شخصیشون رو در مورد بهترین و با گرافیکترین بازی که مد نظرشون هست رو درج می کنن و دلیلی نداره سر اینکه چه بازی گرافیکش بالاتر از یکی دیگه هست جر و بحث بیخود کنن...
سایر دوستان هم میتونن مثل شما واسه هر سبک خاصی یک بازی رو نام ببرن.
(در ضمن اگر مدیران سلاح میدونستن تاپیک باید بسته شه همون روز اول این کارو انجام میدادن نیازی به اجازه من و شما هم نبود)
لطفآ رعایت کنید...ممنون
Battle Field 2 هنوزم خیلی گرافیکش نسبت به بازیای دیگه شاخ تره![]()
من هم بازی بتمن آرخام و اویل 5 رو با گرافیک ترین میدونم
نه اتفاقا
اگه شما اون جنگلای 10 سال پیش کرایسیس 1 با DX10 رو دیده باشی به جنگل کاغذی Black ops نمیگی قشنگ!
چیو رو high بزارم دارم با extra بازی میکنم![]()
منم موافقم![]()
COD گرافیکش خوبه ولی جز شاخا حساب نمیشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)