l [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با تشکر از شما
l [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با تشکر از شما
من خودم حدودا 3 ماه مصرف کردم و 15 کیلو بهم اضافه شد ولی بعد از قطع مصرف دوباره وزنم کم شد
من خودم توصیه میکنم از این پودرها مصرف نشه![]()
از اين قرص هاي شيميايي اجتناب كن كه خداي نكرده بعدا ضرر مي كني
اگه مي خواي كه خودت كمي پر بشي و صورتت هم چاق تر بشه بايد دنبال مواد غذايي باشي كه پر انرژي باشند و اشتهت رو هم بيشتر كنند من
اينو پيشنهاد مي كنم
پور عصاره مالت كه با عسل قاطي كن ميشه مثل مربا صبح ها به جاي صبحونه با نون بخور اگه باشگاه بدن ازي هم بري عالي ميشه
من امتحان كردم
در مورد قطر دستها كارس نمي شه كرد هر جا كه عظله يا ماهيچه داري مي توني مانور بدي
.
من افسردگی گرفتم پیش متخصص رفتم ولی 3 کیلو اضاف کردم دعوام شد باش ول کردم هر کسی می تونه کمک کنه دارم میمیرم
التماس میکنم![]()
برای افزایش اشتها این چند مورد ...
میوه ها و نوشیدنی ها ترش مزه خیلی اشتها رو باز میکنن - مثه آب آلبالو ، آب انار ، آب لیمو
ورزش سبک قبل از وعده غذایی
در ضمن بین وعده های غذایی سعی کنید چیزی نخورید که باعث سیری بشه
غذاتون رو فقط برای این که احساس سیری کنید نخورید ، اونو با اشتها بخورید و هیچ وقت خودتون رو مجبور به غذا خوردن نکنید
یه راه ساده واست دارم!!!
ببین هر روز کباب ترکی رو واسه ناهار بخور!!!
شب هم پیتزا پپرونی
میان وعده هم سالاد ماکارونی و چیپس و ...
اگه در عرض یه هفته هرکول منتها از نوع چاقش نشدی بیا شخصا یقه منو بگیر
بیخود هم پول دارو مارو نده
سلام خسته نباشید ایا داروی گیاهی برای پر کردن صورت هست یعنی صورت را از لاغری در بیاد با تشکر![]()
بله که هست
همین پودرهای چاقی که تو داروخونه ها یا عطاری ها هست مصرف کنی اول صورتتو پر میکنه من خودم مصرف کردم طوری صورتت چاق میشه که حس میکنی چهرت عوض شده
اما توصیه نمیشه !!!
کلآ تو هر چیزی بخوای ظرف مدت کمی به خواستت برسی مطمئنآ ضرر میبینی.
هیچ دارویی چه گیاهی و چه شیمیایی یا ماده غذایی خاصی وجود نداره که بصورت موضعی تاثیر کنه و قسمتی از بدن مثلا صورت را چاق کنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)