اون 15 تومن تخفیفی که داده هزینه نصب ویندوزه ،بهش گفتم یکی از دوستام 15 تخفیف گرفتهبرگه خدماتشو نشون داد گفت یا 15 تخفیف میدیم یا به جاش واست ویندوز میریزیم ، ولی دمت گرم کیفو خوب زدی تو گوشش ، حلالت
من از زیگورات شرق تو مشهد گرفتم
اون 15 تومن تخفیفی که داده هزینه نصب ویندوزه ،بهش گفتم یکی از دوستام 15 تخفیف گرفتهبرگه خدماتشو نشون داد گفت یا 15 تخفیف میدیم یا به جاش واست ویندوز میریزیم ، ولی دمت گرم کیفو خوب زدی تو گوشش ، حلالت
من از زیگورات شرق تو مشهد گرفتم
1.فروشنده غلط کرده .. باید 8 تا 12 ساعت شارژ اولیه بشه ... اونم زمانی که دستگات کاملا خاموش بشه1- فروشنده گفت هیچ احتیاجی به شارژ اولیه نداری. باهاش کار کن تا باطری خالی شه بعدم بزن به برق و شارژش کن . باتری که فول بشه خود به خود از مدار خارج میشه و احتیاجی به در آوردنش نیست.اما الان میبینم رو لفافش نوشته connect the adaptor before using your system for the firs time. این یعنی اینکه اگه بخوام روشنش کنم بزنم به شارژ ؟ یعنی همون شارژ اولیه ؟ یه بار که همون جا روشنش کرد فول شارژ بود.ناگفته نمونه من ساعت یک خریدمش فروشنده گفت برو 6 بیا تا ویندوزو بریزم ( آخه یک تعطیل میکردن)
2- اون درایور pci چیه؟
3- من کیفیت ال ای دی سونی رو دیدم ، فکر میکنم از این بهتره. درسته؟ کیفیت ال ای دی زیاد چشمگیر نیست به نظرم.
4- برای تغییر زبان به فارسی alt+shift رو فشار دادم کار نکرد.راهش چیه؟
5- از کجا بدونم درایورا احتیاج به اپدیت دارن؟
2.نمیدونم منظورت دقیقا چیه
3.زاویه دید ال سیدیهای سونی 180 درجست .. اما واسه دل اینطور نیست .. مخصوصا سری 5010 هم بیشترین مشکل رو متاسفانه در این زمینه داره .. منظورم زاویه دید هستش .. اما در کل کیفیت تصویر و زنگ بالایی داره این مدل ... تو دنیای لپتاپ کیفیت تصویرهای سونی یه سرو گردن از همه برندها بالاتره ..کیفیت تصویر سونی انصافا عالیه و نباید با دل در این زمینه مقایسه کنید چون دل حرفی برای گفتن نداره. ربطی به led نداره دوست منباید عادت کنی به زاویه دید n5010
4. اول ببین اصلا زبون فارسیت رو فعال کردی یا نه .. از مسیر زیر:
Control Panel را از منو Start ویندوز بازکرده و در قسمت Search Control Panel عبارت Region را تایپ کن و سپس گزینه ی Region and Language را کلیک کن. به صفحه ی Keyboards and Languages برو ...کلید Change Keyboard را کلیک کن.... در صفحه ی General کلید Add را کلیک کن ... در صفحه ی Add Input Language گزینه ی Persian را پیدا کن و بازش کرده و از زیر منوی Keyboard گزینه Persian را تیک بز
OK را کلیک کن و ویندوز خودت رو یکبار Restart کن
5.تجربه شخصی من رو اگه بخوای بدونی جز کارت گرافیک و صدا بقیه رو بیخیال شو و قید آپشون رو بزن .. از کجا میخوای بدونی از device maneger میتونی بفهمی
Last edited by Gilopa; 12-08-2010 at 01:12.
کیف رو نزده تو گوشش
این مدل باید با کیف به خریدار فروخته بشه ... ندیدم و نشنیدم کسی این مدل رو بدون کیف خریده باشه
15 تومن واسه نصب ویندوز ؟ چه خبره عزیز چند سال پیشا که هیچکی از ویندوز سر در نمیاورد 3 تا 5 تومن میگرفتند
دقیقا حق با شماست ، اونم 7 که نصبش کاری نداره ولی هر کی هر کیه ، فروشنده های بیسوادی که فقط بلدن پول بگیرن( البته جسارت به همه نشه ، مورد خودمو گفتم)
ممنون
1-یعنی الان که شارژ داره مصرف کنم تا تموم شه اونوقت تا 12 ساعت بزنمش به شارژ .درست فهمیدم؟
4- زبان فارسی فعاله ولی با alt+shift تغییری نمیکنه.باید با موس عوضش کنم.
acer 5741g لپ تاپ خوبیه و گرافیکش ( همین کانفیگ ) از گرافیک 5010 قوی تره و از 5010 هم خوش ساخت تره اما کمی داغ می کنه ( تو کارای سنگین ) تو یکی از همین پست ها بررسی شده سرچ کن
خوبه 5010 تو اجرای 1 بازی دیگه سربلند بیرون امد
با تشکر از sheytoon001![]()
5.تجربه شخصی من رو اگه بخوای بدونی جز کارت گرافیک و صدا بقیه رو بیخیال شو و قید آپشون رو بزن .. از کجا میخوای بدونی از device maneger میتونی بفهمی[/QUOTE]
اینو میدونم ، منظورم این بود الان که درایورا همشون نصبن ، از چه طریقی متوجه شم که احتیاج به آپ دارند؟
با سلام
حتما اول لپ تاپو شارژ کن و تا اونجا که می تونی نزار باطریش خالی شه ( چون جنس این باطری ها مثل باطری موبایل لیتیوم یونه که با هر بار تخلیه کامل ساختار شیمیاییش بهم می خوره )
آره درسته که وقتی لپ تاپ فول شارژ شد از مدار خارج می شه اما وقتی دایم دستگاه به شارژ باشه احتمال خرابی شارژر و باطری بالا می ره (باطری به خاطر حرارت و شارژر به خاطر اینکه قطعات الکترونیکی عمر مفید دارند و نسبت به حرارت هم حساس هستند)
عوامل عمده خرابی باطری:
1 حرارت
2 رطوبت
3 بد شارژ کردن ( تخلیه کامل )![]()
الان به یه موضوع حیرت انگیز برخورد کردم. به فروشنده گفتم سی دی که تو کارتنه همون سیستم داس هست اونم گفت آره.الان که نگاه کردم دیدم یه دی وی دی ubuntu 9.1 هست. این یعنی چی؟![]()
پس لپ تاپ من و شما دقیقا مپل همه
حالا برا همین یه سوال ازتون بپرسم
اینکه دکمه f3 که عکس باتری روش داره برا پیه و چه وقتی کار میکنه؟
من هرچی f3 میزنم اتفاقی نمی افته![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)