قسمت دیشبم قشنگ بود و بسی میخکوب شدیم یای سریال. بازی یانته آ بهرام هم تو سکانسی که منیژه سراغ بچش رو میگیره عالی بودش
. به قول شاعرگفتنی، خیلی دل غشه بود
.
حسین جان، میتونی این تیکه ی بالا رو بزاری دادا ؟!!!.
قسمت دیشبم قشنگ بود و بسی میخکوب شدیم یای سریال. بازی یانته آ بهرام هم تو سکانسی که منیژه سراغ بچش رو میگیره عالی بودش
. به قول شاعرگفتنی، خیلی دل غشه بود
.
حسین جان، میتونی این تیکه ی بالا رو بزاری دادا ؟!!!.
فقط گفتگوش با منصور که سراغ بچشو میگیره، رو میخوای یا اونو + زجه زدنش، بعد از اینکه میفهمه بچش مرده...؟؟
اگه بتونی تا اونجایی که میزنه تو صورت منصور آیلود کنی ، ممنونت میشم حسین جان .
نه اونجاهارو که دیدم کلا قبل از بیمارستان رو نرسیدم ببینم یعنی تلوزیون زودتر از ساعتی که هر روز تکرار رو میداد پخشش کرد .
بیا عزیز!:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداون خیلیه! من کلا کلیپ میزارم... ولی اگه خیل واست مهمه ببینیش، قسمت سیزدهم رو از اینجا دانلود کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی... من امشب ندیدمش... چی شد؟تکرارش فردا ساعت چنده؟
یاعلی![]()
اونجا که عادل ماشینو هل میداد و داد میزد خیلی باهال بود.
در کل سریال جالبیه و بازیها خیلی خوب بوده .
جای تقدیر داره .
دوستان چندتا نکته ی فنی.
اولا اگه یادتون باشه تو قسمت های اول وقتی عطا تو زندون بود عید شد.چند روز بعد اربعین رو نشون داد.یعنی اربعین بعد از عید بود.سال 87 اربعین 28 بهمن بوده.هر سال 10 روزه میاد جلوتر.یعنی سال 85 هم حدودا اسفند بوده.لذا نتیجه می گیریم این سریال مثلا در سال 84 یا 5 روایت میشه..به همین دلیل قضیه ی شناسنامه ی بچه که رنگش قرمز بود به جای سبز توجیح میشه.اما یه مسئله پیش میاد که اون زمان آزرا و سانتافه این طور مرسوم نبود یا شاید اصلا نبود) اگر هم در سال های اخیر بوده که قضیه ی اربعین سوتی میشه.
Last edited by P.1052; 27-07-2010 at 17:52. دليل: کژتابی !!!
ساعت 10 صبح میزارش...
نه عزیز من این سریال رو امسال تصویر برداری کردن 84 و 85 دیگه چیه!!؟؟
اونا هم که گفتی میشه جزو اشتباهات و سوتی های سریال گذاشت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)