اسکن لپتاپ هم تموم شد اون پیغام هم رفت
اینم لینک اون فایل ویروسی رمزش 123456
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تست کرم Palevo بر روی Comodo Internet Security
بعد از Extract کردن فایل زیپ شدۀ VIRCURE آنتی ویروس کمودو اونو از طریق هوش مصنوعی شناسایی میکنه و در نتیجه کاربر میتونه با انتخاب گزینۀ Clean یا اون رو کاملا از سیستم پاک کنه و یا با انتخاب گزینۀ قرنطینه که اون هم زیر شاخۀ Clean است اون رو از مسیر اصلی پاک کنه و یک کپی از اون رو در قرنطینه نگه داره.

اما من اومدم و آنتی ویروس Comodo را در Comodo Internet Security غیر فعال کردم تا ببینم که اگر آنتی ویروس کمودو قادر به تشخیص این کرم نبود چه اتفاقی ممکن بود برای کاربران بیوفته. آیا کرم سیستم را آلوده میکرد؟ و یا برعکس Comodo Internet Security میتونست جلوی خرابکاریهای یک کرم ناشناخته را که حتی در دیتابیس آنتی ویروسش وجود نداره بگیره.
جوابش در عکس های زیر معلومه...
آنتی ویروس را غیر فعال کردم...

فایل vircure32.exe را با دابل کلیک کردن اجرا کردم. Comodo Internet Security اون رو بصورت اتوماتیک و بدون دخالت من در سند باکس اجرا کرد و جلوی تمام خرابکاریهاش رو گرفت.

اما نکتۀ جالبی که برای خودم هم جای تعجب داشت این بود که با غیر فعال کردن آنتی ویروس فقط دیتابیس آفلاینی که بر روی سیستم کاربران CIS وجود داره غیر فعال میشه و اگر فایل آلوده ای اجرا بشه و دیتابیس آنتی ویروس کمودو آپدیت نباشه در این صورت کمودو اون رو از طریق آنلاین با سرور خودش چک میکنه و در صورت آلوده بودن اون رو به کاربر اطلاع میده.
به همین دلیل همزمان با سند باکس شدن vircure32.exe آنتی ویروس کمودو فایل اجرا شده را از طریق Cloud چک کرد و آلوده بودن فایل اجرا شده در سند باکس را به من خبر داد.

مخلصیم 
لینک پست بالا در تاپیک اصلی.
کد:
نتیجۀ اسکن کرم بصورت آنلاین توسط آنتی ویروسهای مختلف.
کد: