شماره پرونده نداری ؟ اگر داشته باشی می تونی از طریق پرتال کنترل شبکه دیتا تیکت بفرستید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کاهش قیمت اینترنت
رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت
انحصار طلبی و حذف رقبا
مانیتورینگ کاربران
شماره پرونده نداری ؟ اگر داشته باشی می تونی از طریق پرتال کنترل شبکه دیتا تیکت بفرستید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
این شماره ی پرونده دیگه چیه؟
چه جوری می تونم بگیرمش؟
باید تقاضا دهنده ی adsl بگیردش?
باید همراه یوزرنیم و پسورد به شما بدن ؟ اگر ندادن برید مرکز مخابراتی ازشون بگیرید.
سلام.توی پستهای قبلی گفته بودین به خانواده هایی که دانشجوی ارشد داشته باشن سرعت 256 هم میدن.مثل اینکه آقای nikaan هم این سرویس رو تونسته بگیره.حالا یه سوال:تبصره ندادن که چه رشته ای باشه که؟بعد با مدارک دانشگاهی کار تمومه یا باز باید بریم و بیایم؟
سؤال از اساتید :
من 5 ماه است از مخابرات تهران و مرکز مالکاشتر ADSL با سرعت 128 کیلوبیتبرثانیه گرفتهام.
به آزمایش سرعت زیر از طریق سایت speedtest دقت کنید به نظر شما ping من خیلی پایین نیست؟ دو یا سه ماه پیش حدود 330 میلیثانیه ping داشتم ولی الان وضعیت بد است.
سؤال دوم : راستی آیا مخابرات تهران ADSL 128 را به ADSL 256 تبدیل میکند یعنی ADSL با سرعت 256 واگذار میکند؟
متشکرم.
سلام
اولا ما برای محکم کاری خطمون به نام دادشم کردیم که صاحب خط کارشناسی ارشد باشه
بعدشم گفتم مرکز به مرکز فرق داره و سلیقه ای عمل می کنن
داداشم که سریش شد تا تونست بگیره
در ضمن سرعت بالای 256 هم نمی دن و باید به مخابرات کل استان تهران مراجعه کنی
اگر دانشجوی ارشد یا قاضی یا خانواده شهدا یا استاد دانشگاه باشی می تونی بری درخواست بدی و اونها به 256 تبدیلش کنن در غیر این صورت نمیشه
برای کاهش پینگت از برنامه ای که آقای MEHRDAD38 در امضاشون قرار دادن(DNS SERVAR) استفاده کنید
برای من که خیلی تاثیر داشت
Last edited by nikaan; 03-08-2010 at 10:03.
سلام.واقعا پست جالبیه.
دو تاسوال داشتم.
1.ایا راهی به غیر از رفتن به مخابرات برای گرفتن ADSL وجود داره و در صورت بودن اون را لطفا لینک سایت یا... را بگذارید.
2.ایا رو فیبر نوری هم میدن؟
لطفا جواب بدید خیلی واجبه.اخه دارم میمیرم
من رفتم از خود مخابرات مرکز مدنی تهران گرفتم البته بعد از دو روز خواستم کنسل کنم بعلت سرعت خیلی پائین اما نشد گفتند " جمع آوري سرويس انتقال داده ها امکان پذير نيست " البته از طریق خدمات غیرحضوری سایت مخابرات درخواست فرستادم! گفتم حالا یکماهی تست کنم ببینم چی میشه!
سرعت در بهترین حالت :
Downstream *** Upstream
SNR Margin (dB): 14.5 *** 27.6
Attenuation (dB): 23.0 *** 7.3
Output Power (dBm): -23.9 *** -51.2
Attainable Rate (Kbps): 1744 *** 1308
Rate (Kbps): 126 *** 63
حداکثر سرعت بر حسب کیلوبیت در ثانیه که به من داده شده 108 کیلوبیت است که سرعت ماکسیمم به 13.4 بیشتر نمی رسد!
در ضمن چهار روز اول فعال سازی اینترنت برای من یوزنیم و پسورد را نمی شناخت و کلی دردسر کشیدم !
راستی یک چیز خیلی جالب و عجیب:
در منزل ما 4 تلفن متصل به همین خط ADSL است که بدون استفاده از Spilliter یا Microfilter تمامی آنها بخوبی کار میکند و هنگام استفاده از اینترنت هم هم می توان با تلفن بدون هیچ نویزی صحبت کرد و اینترنت هم اصلا قطع نمی شود مثل همین الان که این مطلب را می نویسم!! تازه فاکس و کالر آی دی هم روی این خط وجود دارد!!!!!!
تازه خود مودم هم بدون اسپیلیتر کار می کند!!! برام خیلی عجیب بود این مطلب!![]()
Last edited by armanleila; 03-08-2010 at 19:21.
سلام پست جالبیه.
دو تا سوال داشتم.
1.ایا راهی برای گرفتن اینترنت پر سرعت از اینترنت وجود داره؟در صورت وجود,لطفا لینک رو بزارید.
2.ایا روی خط فیبر نوری هم میدن یا نه؟
لطفا جواب بدید خیلی واجبه.اخه دارم میمیرم.مرسی
سلام پست جالبیه.
دو تا سوال داشتم.
1.ایا راهی برای گرفتن اینترنت پر سرعت از اینترنت وجود داره؟در صورت وجود,لطفا لینک رو بزارید.
2.ایا روی خط فیبر نوری هم میدن یا نه؟
لطفا جواب بدید خیلی واجبه.اخه دارم میمیرم.مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)