صحت کلام این بزرگوار را امروز میبینیم انشاللله: دی
آلمان
انگلستان
صحت کلام این بزرگوار را امروز میبینیم انشاللله: دی
این اسم تاپیک رو عوض کنید.
کدوم بازی بزرگ؟
زمانی میگن بازی بزرگ که دوطرف تیم بزرگی باشن.
اما ما یه طرف آلمان کبیر با6جام معتبر رومی بینیم ودر طرف دیگه انگلیس با....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اسم تاپیک روبزارید((تاپیک ویژه بازی کوچک))![]()
بابا اصلا جای بحث نداره!!!![]()
شک نکنین انگلیس آلمانو میبره
ای ول خیلی با حال بود .......................
پس کی این بازی شروع میشه ...........
yuseph جان امیدوارم تا موقع بازی بن نشده باشی و بعد از بازی هم بیای همینطور بلبل زبونی کنی![]()
فرديناند: كاري ميكنيم دهان بكنباوئر بسته شود
کاپيتان مصدوم تيم ملي انگليس گفت: با بازي خوب و قدرتمند مقابل آلمان کاري خواهيم کرد فرانتس بکنباوئر ساکت شود.
![]()
ريو فرديناند اظهار داشت: با وجودي که براي تيم نمي توانم بخاطر مصدوميت بازي کنم؛اما دلم همراه با آن است. شرايط تيم و بازيکنانش را درک ميکنم و متوجه هستم که آنها بدنبال ارائه بازي بسيار خوب مقابل آلمانها هستند.
اين بازيکن 31 ساله که چند روز قبل از جام جهاني صدمه ديد و شانس حضور در اين پيکارها را از دست داد، افزود: با بازي خوب و بردي پرگل به بکن باوئر که در ابتداي جام بيدليل از بازي تيم انگليس انتقاد کرده بود، قدرت خود را ديکته خواهيم کرد و موجبات سکوت و خاموشي او را فراهم ميکنيم.
اين اظهارات در حالي بيان مي شود که در دو،سه روز گذشته کري خواني طرفين بازي انگليس و آلمان که امروز عصر ساعت 18:30 به وقت تهران در مرحله يک هشتم نهايي جامجهاني برگزار خواهد شد، به اوج خود رسيده است.
بازيکن تيم منچستريونايتد همچون ساير اعضاي تيم کشورش از اينکه قيصر فوتبال آلمان در روزهاي ابتدايي جام، بازي انگليس را فاقد تفکر خواند، ناراحت است. اين در حالي است که بکن باوئر نظرش را پس گرفت. بکن باوئر گفته بود انگليس "بزن در رو " بازي ميکند.
---------- Post added at 01:47 PM ---------- Previous post was at 01:46 PM ----------
لمن: آلمان مقابل انگليسيهاي خودخواه پيروز ميشود
دروازه بان پيشين تيم فوتبال آلمان گفت تيم ملي کشورش در ديدار با انگلستان به برتري مي رسد.
![]()
ینس لمن می گوید تیم ملی آلمان مقابل انگلستان پیروز می شود چون انگلیسی ها بسیار از خودراضی هستند.
دروازه بان پیشین تیم فوتبال آرسنال گفت: وین رونی در رقابت های باشگاهی در بهترین فرم خود قرار داشت تا اینکه آسیب دید و هرگز به شرایط گذشته خود بازنگشت. انگلیسی ها بدون او چندان خطرناک نیستند.
لمن افزود: من شنیده ام که انگلیسی ها به میزان زیادی نسبت به نتیجه این دیدار خوشبین هستند و این برای آلمان یک امتیاز مثبت به حساب می آید.
تیم های فوتبال آلمان و انگلستان امروز یکشنبه در مرحله یک هشتم نهایی رقابت های جام جهانی 2010 در ورزشگاه "فری استیت" با یکدیگر دیدار خواهند کرد.
---------- Post added at 01:47 PM ---------- Previous post was at 01:47 PM ----------
اشمايكل: انگليس در ضربات پنالتي لطمه ميخورد
به باور دروازهبان اسبق تيم منچستريونايتد، انگليسيها در ضربات پنالتي شانس زيادي براي موفقيت ندارند.
پيتراشمايکل اظهار داشت: با انجام بازي انگليس و آلمان در مرحله يک هشتم نهايي،اين روزها بحث کشيدن بازي دو به ضربات پنالتي مطرح است. البته اگر چنين حالتي اتفاق افتد، من شانسي زيادي براي تيم کاپلو قائل نيستم.
وي افزود: در اين باره خيلي ها از من سئوال ميکنند که چرا بازيکنان انگليسي عموما وقت زدن ضربه پنالتي موفق عمل نمي کنند. اين مسئله ربط به روحيه و تفکراتشان دارد. يک بازيکن که از طرف مربي براي زدن ضربه انتخاب ميشود، وقتي از ميانههاي زمين به سمت دروازه حريف حرکت ميکند پيش خود هزار فکر مي کند و در اين حال مهمترين چيزي که به ذهنش ميرسد، همين است که اگر نتواند توپ را به گل تبديل کند، تا آخر عمرورزشياش بخشيده نخواهد شد.
وي افزود: فکر نمي کنم چنين حالتي متوجه بازيکنان آلمان باشد.
مصاف تيمهاي آلمان و انگليس امروز ساعت 18:30 به وقت تهران انجام خواهد شد.
ساعت 18:30 به وقت تهران.....
دوست دارم آلمان ببره....بعد ما سوراخ سولاخش کنیم...![]()
امیدورام گومز رو بازی نزاره ... مسعود اوزیل و پودولسکی و کلوزه هم روزشون باشه ... اونقت دیگه انگلیس سوراخ سوراخ میشه ..........
---------- Post added at 12:51 PM ---------- Previous post was at 12:49 PM ----------
اینقد امید نداشته باش .. بعد از انگلیس نوبت تیم شماست تا سوراخ بشین البته اگه مکزیک رو بزنین
مهدی جان...دوست من...چرا بن بشم؟چرا بعد از بازی نیام؟یه بارگفتم بازم میگم...
من با کمال میل وبدون هیچ گونه ترسی ودرصورت بروز هراتفاقی در خدمت شما هستم.این اخلاق آلمان ها ثابت شده است.درفرهنگ لغت ماژرمنها واژه ترس وجود خارجی ندارد.لطفا از مقایسه کردن مابا دیگران جدا خوداری کنید.
عشق است آلمان
دوستان كري خوندن هم فرهنگ خودشو داره
كري اين نيست كه ما ميبريم
ما ميكشيم
ما ميخوريم
يه دليل نيم خطي هم بياريد
به خدا لذتش بيشتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)