سلام
اینم ابعاد micro sim یا مایکرو سیم.
length: 15.00 mm
width: 12.00 mm
thickness: 0.76 mm
باتشکر![]()
سلام
اینم ابعاد micro sim یا مایکرو سیم.
length: 15.00 mm
width: 12.00 mm
thickness: 0.76 mm
باتشکر![]()
Last edited by arash s.b; 28-06-2010 at 16:47.
حال کنین ۱.۷ میلیون آیفون۴ فروخته بعد ما اینجا باید.............
اونم تو 3روز
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by zerolight; 28-06-2010 at 17:33.
این مشکل قطعا رفع میشه چون به گفته ی منابع ای که قبلا همینجا گذشتم مربوط تبخیر ماده ایست که لایه رو بهlcd میچسبون.بعضی دیگه هم میگن که با اپدیت نرم افزاری درس میشه!به این دلیل بیخیال این عزیز نشین!!!!!!![]()
۲تا کلیپ جالب در مورد تبدیل سیمکارت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هر دو تا بستس!
من نمی دونم حالا چرا ایرانسل!خب سیم کارت های دولتی هم می تونن تبدیل بشن!
در ضمن کاری نداره!قالباش تو اینترنت ریخته!یا برای راحتی کار فقط اون قسمت بالای سیم کارت دور اون قسمت زرد رنگ رو ببرید!به پایینش هم دست نزنید!چند جا هم هستند تو تهران که این کار رو تضمینی براتون انجام می دن!
راستی اون نویزهبه دلیل ترشح ماده ی ال سی دی بعد از استفاده است که دوستمون گفت!
بعد از دو روز استفاده از بین می ره!ماده اش پاک می شه و می ه زیر ال سی دی!
حالا چرا افتادین تو نخ بریدن!
یه دونه بخرین خب!
سلام
طبق گزارش این هفته ی businessweek report به نقل از isuppli گفته است :
قیمت تمام شده ی iphone4 برای شرکت اپل تنها 187.51$ تا حداکثر 187.96$ است.
این درحالی است که گران ترین قطعه ی این دستگاه screen آن معروف به retina می باشد که تنها 28.50$ برای شرکت اپل خرج داشته است.
در طول چند سال اخیر همیشه شرکت های مختلف آمریکایی شرکت اپل را متهم به گران فروشی و کلاه گذاشتن سر مردم کرده اند.
با تشکر![]()
سازنده ی spirit طی یه تویت اعلام کرد jailbreak 4 رو ساخته و بعد از آپدیت احتمالی 4.0.1 بیرون میکنه.
After Dev-team release new tool to jailbreak and unlock iOS 4.0 (Only for iPhone 3G and iPod touch 2G), Musclenerd give us a new surprise, Yes, he've made it, No Doubt! iPhone 4 Has Been Jailbroken.جئو هات هم اعلام کرد هنوز iphone 4 نداره چه برسه به این که jail ش کرده باشه
Think I'm the first one I know about to get a root shell (and SSH) on iPhone 4, using poor @comex's code (since he has no iPhone 4).
Below you can see a high resolution screenshot of Cydia that MuscleNerd posted in a congratulations tweet to both hackers.
Congrats to @comex for another userland JBhi-res Cydia via @planetbeing & @chpwn iPhone4sکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Update:
Unfortunately, p0sixninja says that this jailbreak cannot be released publicly as it contains some of Apple's software.
the jailbreak shown is a more of a stepping stone for us, it can't be released because it includes some of apples software
Planetbeing has confirmed this saying: Don't want to speak for @comex, but afaik no one has breathed a word about release date and what we have right now is nowhere ready.
.
این جئو هاتز خیلی خسیسه!!!! اون موقع هم میگفت چون من خودم 3g دارم اول جیلبرک 3g رو میدم برون
اون پول به 3gs نداد!!! چه برسه به iphone 4![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)