N82 داره EDGE
N82 داره EDGE
اره اون e هستش !
من امروز تا 55 هم رفتم ! :دي خیلی سرعت خفن شدش یه دفه ! میانگین 30 بود ! ولی الان از 12بیشتر نمی شه !
من میخوام برم سفر و باید به اینترنت هم دسترسی داشته باشم به مدت یه هفته ولی نمیدونم کدوم سرویس رو فعال کنم ایرانسل!؟یا همراه اول!؟از نظر سرعت و انتن دهی کدوم یکی بهتر هستن؟مقصدم هم مشهد هست.نوع گوشیم هم سامسونگ s8003 هست.
کلاس EDGE گوشیم هم12 هست.
درضمن من یه ایرانسل دارم که حدود 7 ماهی میشه که ازش استفاده نکردم آیا وقتی میخوام بسته رویایی رو فعال کنم مشکلی پیش نمیاد؟
خوشبحالتون که سرعتتون زیاد شده! اینجا بجاش سرعت خیلی کم شده! یعنی اول 25 بود حالا 9 !! من که فکر میکنم ایرانسل سرعت رو اینجا ها کم کرده تا تهران سرعتش بیشتر شه!!
بستگی به ساعتش داره ! من بعضی موقع ها وصل نمی تونمبشم ! ساعت 3 تا 5 !
ولی بقیش حسابی از شرمندگیشون در میام ! :دي
می زارم دانلود کنه من می رم می چرخم ! :دي دیروز به شخصه 700 مگ دانلود کردم ! خدایا این رو از ما نگیر !
با عرض سلام وخسته نباشید من می خواهم gprs ایرانسل بگیرم در حد 330 هزار تومان می خواهم گوشی بگیرم که هم سرعت بلا باشد و هم بتوان با آن به جای مودم برای کامپیوتر استفاده کرد (بتوان با آن با کامپیوتر وصل اینترنت شد ) البته خودم اول می خواستم n95 معمولی بگیرم ولی الان می خواهم نوکیا e72 بگیرم لطفا راهنماییم کنید که چه گوشی بخرم در ضمن من در یزد زندگی میکنم.
سلاملطفا در مورد وضع اینترنت در تبریز و آیا کدامیک از اپراتورها edge را ساپورت میکند توضیح دهید.تشکر
من تو شیراز هم مال همراه اول رو امتحان کردم هم ایرانسل! با ان82
همراه اول edge نداشت و ایرانسل داشت.
سرعت همراه اول به زور به 6 می رسید ولی همین الآن با ایرانسل سرعت ثابت 20 رو دارم . خیلی بهتره!
آخه یعنی چی! من نهم ماه قبل اشتراک 1 ماهه رو فعال کردم بعد 7 توم این ماه تموم شدو منم حواسم نبود هر چی شارژ داشتم خورد
Last edited by danial_crazy; 01-08-2010 at 14:24.
منم با n73 از شهرکرد با سرعت دانلود 25 دانلود میکنم واقعا سرعتش از همراه آخر بهتره با همراه آخر با سرعت 5 دانلود داشتم تازه کلی هزینه اینرنت گذاشتن رو دستم که اخر اصلاحش کردن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)