اگه سعی کنید باتری رو تا جایی که خود سیستم هشدار بده که شارژ کنید استفاده کنید خیلی بهتر هستش
اگه سعی کنید باتری رو تا جایی که خود سیستم هشدار بده که شارژ کنید استفاده کنید خیلی بهتر هستش
من 1 سوال دارم دوست من
اگه باطری همیشه وصل باشه عمر باطری کم نمیشه؟ چون تعداد دفعات مشخصی باطری میتونه شارز بشه مثلن 1000بار
حالا امروز که استفاده میکنم از لبتاب با برق و باطری باطری فول میشه
2 یا 3 روز بعد باطری بطور طبیعی 3 یا 4 درصد مثلن شارژ کم میکنه که موقع استفاده اول اون شارژ میشه
حالا حساب کن چند بار از عمر شارژ باطری فقط به خاطر همین جچند درصد کاهش کم میشه
این طور نیست؟
سلام
ممنون از مطالب مفيدي كه مينويسي
در رابطه با گفته هات چندتا سوال پيش اومد برام
به ترتيب مي گم:
1.نوت بوكم همراش سي دي ويندوز نداشت از كجا اصل پيدا كنم ؟ بيشتر جاها (تقريبا همه جا) كپي ميدن جا اصل
2.از كجا اصلش رو بخرم مطمئن باشم اصله ؟ كاسپر اسكاي خوبه ؟
3.چرا ؟
4.چه درايوري ؟
---
مرسي
Last edited by Cna_1; 15-05-2012 at 00:32.
سلام آقا poorya یه سوال دارم. اونم اینکه چرا نباید باطری رو بیرون نیاریم؟ به چی صدمه میزنه ؟
و اینکه وقتی باطری بر هستش از برق استفاره نکنیم ؟ یا وقتی به 10% رسید بزنیم به برق و تا وقتیکه شارژ بشه از برق استفاده کنیم بعد از برق در بیاریم؟
و فقط من لبتابو تو خونه کار میکنم باهاش راه بیشنهادی شما چیه ؟
Last edited by vahid.ime; 04-08-2012 at 22:59.
اقا پوریا من نمیدونم چه جوری تشکر کنم واقعا ممنون که بدون چشم داشتی کاربرارو مطلع میکنی منم به سهم خودمازت تشکر میکنم و امیدوارم موفق باشی اگه الان راهنماییات نبود لپ تاپ من پریده بود منم خودکشی میکردم پس تو جون یه انسان را نجات دادی
اقا پوریا من دعا میکنم نسل تو و امسال تو از نت قطع نشه(الهی عامین یا رب العالمین
سلام دوستان من لب تاب سامسونگ ez5 گرفتم
تو قسمت تنظیمات یه جا هست زمانی که شارژ به 80 درصد برسه دیگه شارژ نمیشه و یا اگر به فرض 95 درصد باشه مستقیم از برق شهری تغذیه میکنه تا زمانی که به زیر 80 بیاد که اگه همینطوری سوکت شارژ بهش وصل باشه شاید 5 روز طول بکشه برای اینکه بیاد زیر 80%
حالا بهتره من فول شارژش کنم و بعد استفاده کنم یا روی 80 درصد که شد از این تنظیمات استفاده کنم و نذارم که اصلا باطری پر بشه ؟
برا من که 99 درصد میشه شروع میکنه به شارژ کردن میشه کاریش کرد تا پنج درصد نشده شارج نکنه مدلش ایسر ای وان
سلام.
سوالم رو نمیدونم جای درست دارم میپرسم یا نه.
حدودا 5 ساله که یک dell inspiron 1520 خریدم و تمام مدت به عنوان سیستم اصلی ازش استفاده کردم و تازه دانلود شبانه هم اکثرا دارم.
خدا رو شکر خوب کار کرده تا حالا و آخ هم نگفته. اما در ادامه فکر کنم اکر همینجور استفاده کنم مشکلات پیش بیاد براش.
خواستم بدونم برنامه ای چیزی هست که میزان سلامت و یا فرسودگی Cpu و همینطور سایر قطعات مهم رو نشون بده ؟
در کل میخواستم بدونم چطور باید بفهمم لپتاپم الان در وضعیتی هست که بتونه همچنان اکثر اوقات روشن و در حال استفاده باشه یا نه ؟
ممنون.
CPU فرسوده نمیشه که بخواید میزانش رو متوجه بشید
فقط سعی کنید تهویه ی مناسبی براش در نظر بگیرید که خنک کار کردنش بمراتب در طول عمر قطعات نیمه هادی مادربورد مخصوصاً خازنها موثره
من یک دستگاه قدیمی تر از یکی شما دارم (در زمان خودش قویترین مدل بازار بود) و حدود 8 ساله کارش فقط دانلوده و بس
البته گهگاه دست بچه ی خردسال میدم بره باهاش کارتون نگاه کنه و چون سنگینه گاهی از دستش میفته زمین ولی خب هیچیش نمیشه (جنس هم جنسهای قدیم) ولی برای کار طولانی دانلود تنظیم کردم که روی حداقل مصرف انرژی کار کنه
مثلاً نمایشگرش کمترین نور رو داشته باشه و ظرف یک دقیقه هم خاموش بشه . برای CPU یک throttle تعریف کردم تا بسیار کم مصرفتر از تنظیمات جاری دستگاه بتونه کار کنه چون مواقع دانلود نیازی به پردازش بالا نیست ...
هر یکسال و نیم تا دو سال باید تماماً و با حساسیت بوسیله ی یک متخصص باز شده و تمیزکاری بشه . از درایو DVD زیاد کار نکشید چون خیلی زودتر از چیزی که تصورش رو بکنید از کار میفته و توانایی Read/Write رو از دست میده ...
رعایت اینها باعث میشه دستگاه شما دو برابر این میزان که کار کرده هم عمر کنه ولی بازم مشکلی دچارش نشه
Last edited by NorthBridge; 04-07-2013 at 05:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)