سلام
آقا مهدی چیکار کردی؟!
زدی تاپیک رو یه وری کردی خوابید! D:
گویا یه دو سه مدل یا بیشتر به ماشین ها اضافه شده!
از جمله تویوتا سوپرا!
شایدم قبلا بوده!
این سازنده ها هم هی دارن خالی میبندن که بازی منفجر میکنه بازار رو! D:
سلام
آقا مهدی چیکار کردی؟!
زدی تاپیک رو یه وری کردی خوابید! D:
گویا یه دو سه مدل یا بیشتر به ماشین ها اضافه شده!
از جمله تویوتا سوپرا!
شایدم قبلا بوده!
این سازنده ها هم هی دارن خالی میبندن که بازی منفجر میکنه بازار رو! D:
ما که آخر متوجه نشودیم دو نفره میشه یا نه ... نسخه قبلی دو نفره می شد در کنسول یا نه من در pc بازی می کردم نمی شد... چون در پلی استیشن قبلا نسخه های قدیمیش دو نفره می شد ؟ برای همین پرسیدم ؟
Last edited by m jax; 14-09-2010 at 10:36.
سلام
هر کی یه چیز میگه من یه بار دیگه میپرسم
آیا میشه این بازی رو بر روی کنسول PlayStation 3 بصورت دو نفره بازی کرد یا نه؟
منظورم آنلاین نیستها منظورم Free و به دو دسته هست.
موفق باشید.
'گرافیکش چی ؟
خوب شده نسبت به قبل؟
یا همون گندی که هست هست؟![]()
سلام
طبق آخرین کاوش های بنده!
خیر نمیشه!
آنلاین میشه بازی کرد فقط ...
کدوم سابق؟!
اگه منظورتون Shift هست که از بهترین گرافیک های این سری رو داشت ...
کیفیت: Hi-Res
Platform: PS3, Xbox 360, PC, WiiNeed for Speed: Hot Pursuit Arms Race Trailer
فرمت: MP4
حجم: 38.2MB
کیفیت: Lo-Res IPOD / PSPکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فرمت: MP4
حجم: 7.8MB
تریلر از گیم پلی بازی هست و تعقیب ریسرها توسط پلیس و کارهایی که وقتی در نقش پلیس هستید باید انجام بدید رو نشون میده. گرافیک همینیه که میبینید... که به نظرم خوبه، تو تریلر قبلی که برخلاف این یه ریسر رو نشون میداد آنتی لایزینگ پایین آزار دهنده بود ولی تو این یکی مشخص نیست شاید به خاطر افکت هاییه که توجاده ی برفی به کار بردن و یا واقعا آنتی لایزینگ بهتر شده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
+نمیدونم چرا هربار که بازیو میبینم یاد Burnout Revenge میفتم. دموش روی ایکس باکس خدابیامرزم بود فقط هم مرحله خارج شهریش رو داشت. همون مرحله خارج شهریه اون به تریلرهایی که تا به حال از بازی منتشر شدن خیلی شبیه میزنه... مثل سایر Burnoutها باید به بقیه میرسیدی و منحرفشون میکردی که وقتی اینکارو خوب انجام میدادی چند لحظه دوربین بازی ماشینی که در حال به فنارفتن بود رو نشون میداد و خودت باید مراقب میبودی این بلا سرت نیاد. توی این nfsهم همینطوره فقط فرقش اینه که در نقش پلیس اینکارو میکنی.
در کل به نظر بنده بازهم نمیتونه لذتی رو که از most wanted گیمرها تجربه کردن و در ذهن تداعی کنه اما نسبت به nfsهایی که بعد ازCarbon اومدن خیلی بهتره...
+
سه نما از تریلر و واژگونی زیبای یک پورشه:
Last edited by Sam Fisher 11; 17-09-2010 at 17:04.
اوه اوه دمشون گرم ! این منظره هاش منو برد تو حالو هوای nfs های قدیمی ! چی شود این بازی ! یه nfs کلاسیک با موتور قدرتمند burnout ...
البته مشکل بازی اینه که بیشتر شبیه burnout هستش تا NFS من بهم نمی گفتن این NFS هستش می گفتم Burnout بعدیه
WoW
عالی بود.
هندلینگ ماشین پلیسه منو مجذوب کرد!
و از اون مهم تر جاده های برفی و زمستونی!
تا حالا تو NFS سابقه نداشته این برف!
در مورد شبهات به Burnout به نظرم خوبه نکات مثبت یه بازی خوب رو به یه بازی دیگه منتقل کرد!
صحنه های اساوموشن عالی بودند.
به پای MW نمیرسه.
بالا بودن گرافیک نسبت به سری های قبل NFS نمیتواند اولین الویت برای موفق بودن بازی باشه یا حتی گیم پلی بازی.
بازی باید طوری باشه که حس کنی که تو خود نقش اول بازی هستی.
در ضمن داستان بازی به نظر من باید اولین الویت در نظر گرفته بشه و به همین دلیل هم هست که MW بیشر طرفدار داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)