نميدونم چه جوريه براي منم كه ساعا 1 بامداد شب پنج شنبه ( بعد از 00 چهارشنبه) فعال كرده بود تا ديشب ساعت 11.50 كار كرد بعد ديگه قطع شد تا صبح كه وصل شد و پول مينداخت .
يعني 2 روز كامل وصل بود :دي
نميدونم چه جوريه براي منم كه ساعا 1 بامداد شب پنج شنبه ( بعد از 00 چهارشنبه) فعال كرده بود تا ديشب ساعت 11.50 كار كرد بعد ديگه قطع شد تا صبح كه وصل شد و پول مينداخت .
يعني 2 روز كامل وصل بود :دي
سلام .
توی یست اول نوشته :
ولی بی شرفا سرویسای قبلیشون رو ورداشتن و فقط نامحدود گذوشتن . بابا خیلی ستمه آدم ماهی 28 برا شadsl و ماهیم 10 چوق برا gprs بده . یکی مثل من بدبخت نامحدود نخواد تکلیف چیه ؟!√ بسته های افزایشی GPRS ایرانسل... به همراه بسته های نا محدود!
من 12 ساعته دارم بیشتر استفاده میکم.
فکر کنم چون بار اول 1700 تومنمو دزدیدن دارن جبران میکنن![]()
نمی دونم اسم این رو باگ بزاریم یا حال دادن
برا منم اینجوری شد
حالا داستان چیه : 24 ساعته نیست ٰ تا زمانیکه 1 گیگ رو تموم نکرده باشید فعاله و کم نمی کنه
من تا 2 روزه فعال بود ولی 1 گیگم تموم شد و قطع شد . حالا بچه ها کسی ببینه از 2 روزم بالا می زنه
یا نه
ظاهرا که اینطوریه
شبونه هاش تا ساعت 8 صبح هستش, اینو گفتم چون صفحه اول تاپیک گفته تا 6 صبح![]()
من فکر کنم به خاطر ولادت حضرت علی کلا برای کسایی که هر طرحی استفاده کردن رایگان بوده ...
برید حالش رو ببریدمن دایمی داشتم گند زدن توش 60 تومن بدهی الكی زدن برا اینترنت!!
حالا یه دونه اعتباری فعال كردم واقعا حال می ده
منم اجبارا یه ماهه رو فعال کردم . حال میده ولی وجدانا 10 تومن خیلی ستمه . خدا کنه برا طرحای پاییزشون دوباره طرحای قدیمشونو فعال کنن .
اين طرح روزانه مثله اينکه محدوديت حجمي 1 گيگ داره ، آره ؟
اگه توي يک روز بيشتر از 1 گيگ دانلود کنيم چي ميشه ؟ يعني قبل از اينکه تايممون تموم بشه 1 گيگ رو دانلود کنيم طرح غير فعال ميشه ؟
کدي چيزي نيست که بشه وضيعت طرح رو مشاهده کرد ؟ مثلاً چقدر ديگه مونده يا چقدر حجم دانلود کرديم ؟
با این سرعت توی 24 ساعت میشه یک گیگ گرفت اصلا ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)